Saç Uzatma Yöntemleri Random Access Saç Uzatma , Gürleştirme İnadı

Random Access

Be Cool ;)
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
1.336
3.087
133
31
Herkese merhabalar.

Bayadır kaynak yaptırmakla , saçlarıma 1 sene bakım yapmak arasında gidip geliyordum.
E her şeyin doğalı güzel .

Sığır iliği kürünü uygulamaya karar verdim ama , iliği kemikten çıkararak bi hata yapmışım. Netten araştırınca gördüm. Siz siz olun öyle yapmayın.

Öyle eritemeyince içine biraz Natura saç bakım yağı , bi tatlı kaşığı da dax supergro ekledim.
Şu an saçımda , hayırlısı.
Her hafta bugün bir bakım kürü uygulayacağım.
20160915_163901.webp

Benim elde ettiğim şey şuna benzedi , azıcık oldu :/ .

Herkesin de ensesinde saçları vardır ama benimkiler birinciliğe oynar bence seyreklik ve boylarındaki absürdlükle :/

20160915_165346.webp

İliğin kemikten ayrılması lazım zaten, sorun bunu kemiği sana veren kasabın değil senin yapmış olman. Nazını geçireceğin bir kasap bulmalısın. Blogum kapanmasaydı orada detaylıca paylaşmıştım ne şekilde yapılacağını.

Canım bence sığır iliği yerine denemediysen badem yağı çam terebentinini dene en azından koku bakımından daha iyi ve uğraştırmıyo

Canım bence sığır iliği yerine denemediysen badem yağı çam terebentinini dene en azından koku bakımından daha iyi ve uğraştırmıyo

AÇIKLIĞIM.webp
UZUNLUK.webp

Telefonumun kamerasının ne kadar babaları yediği belli oluyor fotolardan sanırım.

İşte saçlarımın hali şu anda bu . Üstlerde oryal yüzünden kopa kopa tepemde o açıklık meydana geldi .

(Oryal Pişmanlıktır )
Umarım kapatabilirim KilicBaligi KilicBaligi

Boyları için de fotoğraf çekecek bi Allah kulu yok evde şu anda :KK53:

Alo veranın saça faydaları şu şekildedir

*Kepeği azaltır
*Saç köklerini uyarıp saçların yeniden çıkmasını sağlar.
*Tıkalı saç gözeneklerini açar
*Saç ve saç derisini nemli tutar.
*pH seviyesini dengeler
*Saçın genel görünümünü iyileştirir.
*Aloe vera jel polisakkaritler ve glikoproteinler içeriği ile kan dolaşımını uyarıp, saç dökülmesini önler ve saç çıkarıcı etki gösterir.

Evde aloe vera var , acaba denesem mi ki ? KilicBaligi KilicBaligi

Alo veranın saça faydaları şu şekildedir

*Kepeği azaltır
*Saç köklerini uyarıp saçların yeniden çıkmasını sağlar.
*Tıkalı saç gözeneklerini açar
*Saç ve saç derisini nemli tutar.
*pH seviyesini dengeler
*Saçın genel görünümünü iyileştirir.
*Aloe vera jel polisakkaritler ve glikoproteinler içeriği ile kan dolaşımını uyarıp, saç dökülmesini önler ve saç çıkarıcı etki gösterir.

Evde aloe vera var , acaba denesem mi ki ? KilicBaligi KilicBaligi

Ne tür bir aloe vera? Eğer saf ise sürebilirsin uçlara falan da iyi geliyor çünkü.

Sığır iliği bir zaman sonra tiksindirici olabilir cnm.

Hint yağı gerçekten çok etkili ve restorex.

1.webp

Saç boyum bu şekilde ve üstler kötü durumda yanık göründüğü gibi.
İlk aloe vera krümü hazırladım , şu anda saçımda.
Bir kaç saat tutup yıkıycam.
Hazırlanışı şu şekilde.;
Evdeki bitkimizden bi dal kestim , kenarlarındaki dikenlerini soyup rendeledim.
2.webp

Buna benzedi , aşırı katı bir jel kıvamı var. Koyu yani. İçine Natura Saç bakım yağının kendi kapağıyla 1 kapak koydum.
içerik.webp

Onun da içeriği bu şekilde.

Eki Görüntüle 1886174
Saç boyum bu şekilde ve üstler kötü durumda yanık göründüğü gibi.
İlk aloe vera krümü hazırladım , şu anda saçımda.
Bir kaç saat tutup yıkıycam.
Hazırlanışı şu şekilde.;
Evdeki bitkimizden bi dal kestim , kenarlarındaki dikenlerini soyup rendeledim. Eki Görüntüle 1886175
Buna benzedi , aşırı katı bir jel kıvamı var. Koyu yani. İçine Natura Saç bakım yağının kendi kapağıyla 1 kapak koydum.
Eki Görüntüle 1886176
Onun da içeriği bu şekilde.
Canım bir daha yapmadan önce kestiğin o yaprağı yıkayıp, dik şekilde bir yere as ki (1 saat falan ) içindeki sarımsı, tahrişe neden olan öz aksın gitsin, sonra tekrar yıkayıp güvenle kullanabilirsin. Benimde var ama henüz sadece tek yaprak koparabildim çok ufak :anne:

Canım bir daha yapmadan önce kestiğin o yaprağı yıkayıp, dik şekilde bir yere as ki (1 saat falan ) içindeki sarımsı, tahrişe neden olan öz aksın gitsin, sonra tekrar yıkayıp güvenle kullanabilirsin. Benimde var ama henüz sadece tek yaprak koparabildim çok ufak :anne:
Ben okuduğum şehirden getirmiştim , küçücüktü zamanla yaş alıyor ve büyüyor ağaç gibi .
Benimki 1 senede baya büyük oldu yaprakları , bi kere suya tuttum ama gitmiştir heralde o özü, teşekkürler canımm
:KK200:

2. aloe vera kürüyle beraber saçlarım feci yumuşadı , sürdüğümde yanık olan üst kısım kazık gibiydi , yıkarken bi baktım yumuş yumuş olmuş.
Tavsiye edeyim Miyav_su Miyav_su

Back
X