RAPOR ALACAĞIM İŞ YERİNE NE SÖYLEYEBİLİRİM

Gerçekten insanların düşüncesizce tavırları yüzünden bu hale düşüyoruz ve suçlu yine biz oluyoruz inanılır gibi değil ..
Boşver başına gelmeyen anlamaz her gün ne insanlar görüyorum sapasağlam rapor aldım deyip pikniğe gidiyor.En azından zor durumdayken almanın kimseye bir zararı dokunmaz ayrıca rapor hakkını yıl içinde bitirmediğine göre sürekli raporda almıyorsun demektir.Öyle insanlar var ki daha nisan ayında 40 gün rapor hakkını doldurmuş. Sen söyleyeceğine odaklan ,al raporunu.

Tüp bebek yapacağım için alıyorum raporu bi öncesinde iş yerindekiler öğrendi ve herkese duyurdular çünkü çok boş boğaz ve düşüncesizler.. herkes bana gelip hayırlı olsun vs.. diyordu ama tutmadı bebek ve ben günlerce ortada ruh gibi dolandım şu anda başka bir doktor buldum ve ondan rapor alacağım ama iş yerindekiler yine öyle insanlar ki bunu bile didik didik edecekler bu yüzden inandırıcı olmam lazım anladınız mı şimdi ??

Boşver başına gelmeyen anlamaz her gün ne insanlar görüyorum sapasağlam rapor aldım deyip pikniğe gidiyor.En azından zor durumdayken almanın kimseye bir zararı dokunmaz ayrıca rapor hakkını yıl içinde bitirmediğine göre sürekli raporda almıyorsun demektir.Öyle insanlar var ki daha nisan ayında 40 gün rapor hakkını doldurmuş. Sen söyleyeceğine odaklan ,al raporunu.
Keşke herkes sizin kadar düşünceli olsa..

Tüp bebek yapacağım için alıyorum raporu bi öncesinde iş yerindekiler öğrendi ve herkese duyurdular çünkü çok boş boğaz ve düşüncesizler.. herkes bana gelip hayırlı olsun vs.. diyordu ama tutmadı bebek ve ben günlerce ortada ruh gibi dolandım şu anda başka bir doktor buldum ve ondan rapor alacağım ama iş yerindekiler yine öyle insanlar ki bunu bile didik didik edecekler bu yüzden inandırıcı olmam lazım anladınız mı şimdi ??

hah işte bunu diyecen arkadaşım
helali hoş olsun, inşallah tutar bu defa, Allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Bunu bastan söyleseydin ya.
Hakli bir sebebinde varmis üstelik.
Yazmayinca memleketine tatile gidecegini bile düsündüm ben.
Öyle olsa bile en fazla burdan tepki alirsiniz kimsenin isyerinizi bulup ispiyonlayacak hali yoktu yani.

Tüp bebek merkezi heyet verse keşke aslında, çünkü transferden sonra yatılıyo heralde, işyerinde illa ki oraya buraya koşturuluyo

keşke insanlar nedenini bilmeden insanları yargılamasa.İş yerindekilerin ne düşündüğünü hiç önemseme arkadaşım onlar her türlü merak edecekler sen al raporunu ağrım var de geç inanan inanır inanmayan kendi bilir.
İş yerinde uğraştığımız insanlardan burda da o kadar çok ki.. artık buraya bile insan yazmaya korkuyor her şeyi

Tüp bebek merkezi heyet verse keşke aslında, çünkü transferden sonra yatılıyo heralde, işyerinde illa ki oraya buraya koşturuluyo
O kadarına gerek yok aslında ilkinde 5 gün almıştım iş yerindekiler daha fazla benim yükümü çekmesin diye ama hata etmişim onları düşünmekle bu sefer düşünmeyeceğim

Kızlar acil yardım lazım iş yerinden 10 günlük rapor alacağım fizik tedaviden doktor büyük ihtimalle bel ağrısı yazacak ama iş yerindekiler detayına kadar soracak beline ne oldu da 10 gün çalışamıyorsun diye bel hakkında kendilerinin de ağrıları var ama hiç rapor almadılar benim geçerli bi yalan bulmam lazım . Not: mecbur olmasam böyle bi şeye başvurmam
hesep vermek zorunda değilsinki.bel tutulmasını soyle o çok kotu oluyor hareket bıle edmıyosun.raporu sen değil eşin veyahut bır tanıdğın getrsın kendı gelemedı yuruyemıyor olsun adı :KK53:ama ben neyse onu soylemeyı tercih eerim kımseyı ılgılendırmez.zaten sıkıntıda olmuyor.

hesep vermek zorunda değilsinki.bel tutulmasını soyle o çok kotu oluyor hareket bıle edmıyosun.raporu sen değil eşin veyahut bır tanıdğın getrsın kendı gelemedı yuruyemıyor olsun adı :KK53:ama ben neyse onu soylemeyı tercih eerim kımseyı ılgılendırmez.zaten sıkıntıda olmuyor.
Muhattap olmak istemediğim bi konu olduğu İçin bu yolu seçtim sıkıntı olacağı İçin değil

İşyerindekiler ne düşünürse düşünsün bel veya boyun fıtığı bir anda da olabilir.

Belki vardı ama size o ana kadar zarar vermiyordu bamteline denk geldi ve oldu..

Bir sabah boyun tutulması ile uyandım ama yok böyle tutulma. Hiç normal değildi.
Yataktan kalkamadım böcek gibi çırpındım o sabah ve takip eden 1 hafta boyunca. O gün anladım boyun kaslarımızın aslında dengeyi de sağladığını.
Tutulma geçti ama en az 2 hafta kafamı rahat çeviremedim..

Muhattap olmak istemediğim bi konu olduğu İçin bu yolu seçtim sıkıntı olacağı İçin değil
yorumları sonradan okudum .bel tutulması geçici bişey dınlenınce gecen bırsey eşin getrsın raporu kımse sorgulamaz o zaman.beli tutuldu yatıyor yuruyemıyor desin.

galiba en iyisi raporu yazacak doktorla Detaylı konuşmak en iyisini o söyler sanırım

galiba en iyisi raporu yazacak doktorla Detaylı konuşmak en iyisini o söyler sanırım

sen ne desen konuşulacak
devlette bile böyle, ki sen özeldesin sanırım, can çekişirken görmedikleri müddetçe konuşurlar, arkadaş ayağını kırdı, koltuk değneğiyle gelsin demişlerdi

Neden rapor almak zorunda oldugunu da yazarsan kimse sana onyargili davranmaz degil mi?
Devlet sirri degilse bizde bilelim.

Belki açık yazamıyor çevresinden tanıyan çıkar diye. Sadece işyerindekiler değil mesele yani.
Neden size ispat etmek için kimliğini açık etme riskini alsın ki?
Hak vermiyorsanız vermiyorsunuzdur. Bu kadar yargılama neden?

Back
X