Rapor parası

Nonipo

sonunda kavuştuk biz kızımla❤
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.549
1.235
63
Kızlar 30+1 günlük hamileyim ve çalışıyorum 65 günlük sigortam var şubat 24 te başladı sigortam ve 32. Haftada çalişabilir raporu almam gerekiyormuş sorum şu şimdi ben rapor paradı alabiliyormuyum günüm yetiyor mu ? 90 gün sigorta yatmış olması gerekiyormuş rapordan önce

Günaydınlar, evet 32 hafta gebelikten önce 90 prim gününüzün olması gerek analık geçici işgöremezliği
yani rapor parasını hak edebilmek için diye biliyorum.

merhaba;
Ben sgk da memurum ve tesadüfe bakın geçici işgörmezlik ödemelerini yapıyorum:)
Arkadaşın da söylediği gibi 90 gününüzün olması gerek son bir yıl içinde.farklı iş yeri de olabilir raporu aldığnız tarih itibari ile son bir yıl içinde 90 gün olacak.
sevgiler.

Merhaba size bir şey sormak istiyorum :) bu ödeme rapor bitince mi ödeniyor yoksa Doğumdan sonra mı acaba

Gerçekten tesadüf çok sevindim ya :) Şimdi ben 32. Haftada çalışabilir raporu alsam doktor çalışmamda bir sakınca görmezse eğer sigortam devam edipte sigorta günüm tamamlanır mı acaba yani şuan da 65 gün falan yattı bugüne kadar 32. Haftada çalışabilir raporu alınca 90 gün tamamlanıyor mu ?

Yani 32. Haftada çalışabilir raporu alıpta 37. Haftaya kadar uzatıp çalışsam sigorta devam ediyor ve 90 günü tamamlıyorum dimi o zaman ?

doğum sonrası raporunu alana kadar 90 günün tamamlanırsa sıkıntı yok
son bir yıl içinde 65 günün mü var sadece başka işyerinden falan sigortan da olsa geçerli olur bi de kamu çalışanıysanız alamazsınız özelde çalışıyor olmanız lazım :)

Özel şirkette çalışıyorum şubat ayının 24 ü de başladı sigortam hala devam ediyor ama günüm yeterli mi onun hesabını yapamıyorum işte kafam çok karıştı anlamıyorum o yüzden hiç birşey

Daha önce başka yerde çalıştım ama bu yıl değil o yüzden malesef geçerli olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…