raporlu tup bebek yaptiranlar

polit

kunfe yekun
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
361
121
83
Merhabalar arkadaslar yakin zamanda universite hastnesinde raporlu tup bebek yaptiran arkadaslar fiyat konusundq bilgi verebilirmisiniz cok sevinirim..

Merhabalar arkadaslar yakin zamanda universite hastnesinde raporlu tup bebek yaptiran arkadaslar fiyat konusundq bilgi verebilirmisiniz cok sevinirim..

Devlet hasttanesi degil ama medipol mega var ozel universite hadtanesi. Raporlu fiyati 2500. Ilaclar da ortalama 500 tl tutuyor. Imkanin varsa tavsiye ederim. Cunku devlette rapor cikartmak aylarini alabiliyor. Resmen bugün git yarin gel oluyor devlet.

Bildiğim kadarıyla hastaneden hastaneye biraz değişebilir. Ben yeni yaptırdım, opu işleminin olduğu gün 400 TL ödedik. İlaçlarımı raporlu aldım, 900 TL gibide onlara ödedik. Bunlar dışında fazla bir harcama yapılmadı. Hangi şehirde yaptıracaksın?

Merhaba,ben zeynep kamilde rapor cikartip ilk denememi yaptirdigimda 409 TL+ ilaclar icin 970TL katki odedim..devlette hastaneye gore degismez saniyorum..

Bildiğim kadarıyla hastaneden hastaneye biraz değişebilir. Ben yeni yaptırdım, opu işleminin olduğu gün 400 TL ödedik. İlaçlarımı raporlu aldım, 900 TL gibide onlara ödedik. Bunlar dışında fazla bir harcama yapılmadı. Hangi şehirde yaptıracaksın?

Tesekkur ederim cevap icin ben manisa da yaptiricam gectigimiz nisan ayinda ilk deneme mi ozel yaptirdim ikizlerime hamile kaldim 6. Ayda erken dogum oldu kaybettim cocuklarimi agustos ayinda 1 yil olcak iste yeniden baslayim diyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin banada hayirlisiysa

Tesekkur ederim cevap icin ben manisa da yaptiricam gectigimiz nisan ayinda ilk deneme mi ozel yaptirdim ikizlerime hamile kaldim 6. Ayda erken dogum oldu kaybettim cocuklarimi agustos ayinda 1 yil olcak iste yeniden baslayim diyorum rabbim isteyen herkeze nasip etsin banada hayirlisiysa

Öncelikle başın sağolsun arkadaşım, inşallah aynı şeyleri bir daha yaşamazsın. Yüksek ihtimalle tüp bebekte tekrar hamile kalabilme ihtimalin yüksek, daha önce hamile kaldığın için. Dikkat ettim bir kere hamile kalanlar, sonraki denemelerde bu başarıyı sağlıyorlar. Ben hiç hamile kalmadım:5: üçüncü deneme için daha o gücü kendimde bulamıyorum. Allah yardımcımız olsun...

Kızlar benim rapor çıkartmam kolay olur demişti doktor çünkü 2 kez dış gebelik geçirdim. Benim sgk ile bir sorunum var. Gerçekten de 5 yıllık sigorta mı isteniyo? Benim eşim 2 yıllık memur yaa
Doktora sordum bunu sorun olmaz dedi. Sizde nasıl oldu?

Kızlar benim rapor çıkartmam kolay olur demişti doktor çünkü 2 kez dış gebelik geçirdim. Benim sgk ile bir sorunum var. Gerçekten de 5 yıllık sigorta mı isteniyo? Benim eşim 2 yıllık memur yaa
Doktora sordum bunu sorun olmaz dedi. Sizde nasıl oldu?
günaydın. evet 5 yıllık sigorta zorunluymuş. ama son torba yasayla muaf tutulan bazı memurluklar var mesela emniyet,jandarma,bekçi vs.
benimde kafama takılan 900 gün prim ve 90 gün aktif çalışma. bu şartlara uymadan rapor çıkaran var mı? yani sigortadan direk eşinden yararlanan ev hanımı :)

Back
X