- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
ben göğşen hocaya gidiyorum gayette memnunum.ama sorun erkekteyse tavsiye etmiyorum o hastaneyi...
yok canım sorun bende pco var malesef fiyatlar nasıl canım çok soru sordum kusura bakma
3 yaptracagimiz tüp bebek için biraz kafam karişıkda
canım istediğini sor müsait oldukça yazarımkadındaysa sorun evet başkente git ama erkekte sorun varsa önermiyorum çünkü gelişmiş teknikleri yok.yani sadece mikroenjeksiyon yöntemi var.bende bu tutmazsa başka bi yer aricam eşimdede morfoloji düşük çünkü..pko varsa tam yerindesin :) fiyatları rapor çıkarsa hastaneye 1670 lira ödüyorsun bide ilaç paran olacak...raporsuz olursan hastaneye 2750 tl ödüyorsun ilaçlarada 1,500 gidiyor..diğer yerlere göre gayet uygun canım benm :)))
çok saol canım benimm
fiyatlar uygunmuş aslında benim eşimde sıkıntı yokk
hemen öyle şeyler düşünme inşallah bu sefer olacak
burda okuyrz umut yokken oluyo
bazen doktr elinden gelenin en iyisini yapsada
olmuyr,
RABBİM KISMET EDERSE HERŞEY BAHANE
birbirimize dua edelimm
canım çok yavaş artıyor doktor sağlıklı bir gebelik gibi durmuyor dedi anlayacağın moralim bozuldu genetik test vermiştim onun sonucu çıktı pıhtılaşma sorunu çıktı bugün baktırdım 1480 çıktı hakkımızda hayırlısı artık dış gebelik olmasından korkuyorum seninde tedavin hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberlerini alırız
Kese görülmedi mi canim pıhtılasmayi öğrenmen iyi olmuş ilacın dozunu ona göre ayarlarlar Rabbim hakkimizda hayirlisini versin bende ilk tedavideki hayal kırıklıklarını yaşamaktan çok korkuyorum :26::26:
inşaallah yaşamazsın canım ben artık cumartesi gününe kadar gitmeyeceğim cumartesi günü kese inşaallah görünür artık dua et Rabbim hayırlısıyla versin çok yıpranıyoruz ama Allah mükafatını verir inşaallah sen güzel cevaplar al bende alayım bebeğim 06 var onunla da mesajlaşıyoruz o da tedaviye başlayacak o da inşaallah iyi cevaplar alır Rabbim büyük birbirimize dua edelim
Dondurulmuş embiryo transveri yapıldı İnşallah bu sefer tutunur bebeğim diğer topiklerde okuyorum kistiyle tüp bebekte hamile kalanları umutlanıyorum ilk denememde yaşadıklarım aklıma geliyor bütün umudum kırılıyor :18::18:dua et benim için bir mucize geçekleşsin sende yeni doktorunla görüşmeye gitmişsin hayırlı olsun ne zaman başlıyorsun tedavin hakkında neler söyledi tedaviye biran önce başlamakla çok iyi yapıyorsun Rabbim yüzümüzü güldürsün canım
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım dualarım seninle bende korka korka idrar testi yaptım:18::18: poziitif çıktı inşallah kanda kesinleşir
Allahimm Allahimm kizlarrrrr Süpersiniz yaa nee guzelllllllllllllllll:)) siz hic kafanizi takmayin güneşim a 68 im guzel haberleri siz vereceksiniz yurekten soyluyorum 3 ay sonrada ben vericemm insallah 2 ay ilac tedavim olacak benim ondan sonrada gobuslu bebisli gezicem gezicez insallah:))) Rabbim cokkkkkkkkkkk....... büyük
İnşALLAH hepimiz güzel haberler verecegiz canım benim 6 nisanda kan değerim pozitifti bugün ikiz olduğunu ve kalp atışlarının olduğunu öğrendim Allaha binlerce şükür....
Canim.gozun aydin inslah bende yarin hayirli ve guzel bir sonuc alirim
Sonucunu aldın mi canım İnşAllah pozitiftir
Ben hala burdan nasil yazildigini bilmiyorum ama insalh buradaki arkadaslar yazimi goruyordur....elhamdulillah pozitif ilk kan degerin 230 ikinci kan degerim 680. .21 mayista kese gorulmesi icin gidecegim.recaihocada ilk denememizde tuttu cok sukur arkadaslarim insalh sizleride rabbim guldurur sizler icin her namazimda dua ediyorum...
güneşş canımm ben hatırladınmı problemlerimz benzerdi RABBİM ilk mucizesini verdi biliyorsun 4 ay önce ameliyat oldum doktor bana tüp bebek dışında şansın yok tüplerin tıkalı dedi dualar sayesindemi yoksa o doktor bilmiyormuydu bilmiyorum ama hsg de acık çıktı buna bile şükrediyorum inşallah devamıda gelirr mucizemin 2 gün sonra doktorum timur hoca görecek hsg mi bakalım o ne diyecek tüplerim açık yaa normal yolla kalabilirmiyim bilmiyorum kistlerim var 4 cm bu arada normal kalacak olsamda para için tüpmü derler bilmiyorum:18::18::18: inşallah senin gibi benimde güzel haberlerim olur bu sitede
Amin gunes o6 ikiz oldugunu ogrendim bu surecte rabbim sana v tum isteyen ve iki arkadasim daha var onlarida hayirlisiyla guldurmeyi nasip etsin inan ki hep dualarimdasiniz....isim olarak bilmiyorum ama sizleri ama okadar cok ediyorum ki allahim insalh temiz agi duasini kabul eder tatlim....sen neler yapiyorsun son durumun nedir cnm
Tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder İNŞALLAH benimde ikiz olacak ALLAH nasip ederse cinsiyetlerini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?