- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
canım hayırlı akşamlar ben seni merak ediyordum 2014 tüb bebek yaptıracaklar bölümünden bende recai beyde amalıyat olmuştum ve ben tam tedaviye başlarken hamile oldugumu ögrendim önce allah sonra recai hocamdan herkese tavsiye ederim allah razı olsun bende 20. haftamdayım seninde hayırlı olsun bebeklerin
Hatırladım canım tedavi için gün sayarken kendiliğinden gelmişti mucizen nasıl gidiyor hamilelik cinsiyet belli olmuşturçok şükür benimde ikinci denememde oldu Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin
saol canım kızım olacak hayırlısıyla çok şükür iyi gidiyor
Kızlaaarrrr Recai Hoca hakkında sizlerden bilgi istiyorum daha doğrusu merkez hakkında..
Nasıl bir süreç izleniyor kapıdan girdiğiniz andan itibaren bana anlatabilecek varmı...
İlk görüşmede muayene ücreti alınıyormu?
Tedaviye start verildiğinde ücretlendirme nasıl oluyor? Tahliller,muayene ücreti vs...
Kaç günde bir muayene ücreti alıyorlar?
Tüp bebek ücreti ne kadar?
Sgk ile anlaşma varmı?
Anlayacağınız her türlü detayı paylaşacak birileri lazım bana..
bende merak ediyorum kızlar
Tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder İNŞALLAH benimde ikiz olacak ALLAH nasip ederse cinsiyetlerini merak ediyorum
Ben ilk muayeneye gittiğimde ucret 250 yada 300 dü internet hastalarından ücret alınamıyordu benden almamislardi ama aradan bir sene geçti değişmiş olabilir tahlilerim yeniydi devlet hastanesinde yapıldığı için onlarada para odemedim sadece amh hormonuna bakıldı onun için ücret ödedim tedaviye devam edersen alınmayan ilk muayene ücreti paket fiyata ekleniyor toplam 4500 dü bir sene önce sgk ile anlaşması varmı bilmiyorum bizim 3 sene evlilik şartı dolmadigindan rapor çıkaramadık ben recai hocadan memnun kaldım doğru tedaviyi uyguladı diğer doktorlara kalsa ameliyat olacaktım hem maddi hem manevi yıpranacaktim inşallah yeni yedavinizde bebeginize kavuşursunuzKızlaaarrrr Recai Hoca hakkında sizlerden bilgi istiyorum daha doğrusu merkez hakkında..
Nasıl bir süreç izleniyor kapıdan girdiğiniz andan itibaren bana anlatabilecek varmı...
Tedaviye start verildiğinde ücretlendirme nasıl oluyor? Tahliller,muayene ücreti vs...
Sgk ile anlaşma varmı?
Mrb canım bende gürkan bozdaga gidiyorum sen hamile kalabildinmi acaba?söylemezzsem olmaz ben hacettepe hastanesiş gürkan bozdağ gidiyorum sonuç negatif oldu ama Allah razı olsun çok memmunum herkese tavsiye ederim
hayır kalmadım malesef 2denem oldu biri centrumda hiç memmeun kalmadım ordanMrb canım bende gürkan bozdaga gidiyorum sen hamile kalabildinmi acaba?
ben tedavi gördüğüm zamn çok hamile ile karşılaştım gürkan hoca çok konuşmaz ma gerçekten işinde başarılı ben şimdi 3. tüpü düşünüyorummm ve yine gürkan hocada madddi durumdan dolayı bekliyorummmMrb canım bende gürkan bozdaga gidiyorum sen hamile kalabildinmi acaba?
canımmm ben istediğin herşey hakkında bilgi ver bilirimmmmKızlaaarrrr Recai Hoca hakkında sizlerden bilgi istiyorum daha doğrusu merkez hakkında..
Sgk ile anlaşma varmı?
İnşallah canım sende inşallah hamile kalırsın bizde o duyguyu tadarız,ben geçen hafta gittim muayne etti benim hsg sonucumu falan inceledi hiç bi sorun yok ama hamile kalamıyorum gelecek hafta histeroskopi yapcak bi sorun çıkmazsa aşılama yapalım dediben tedavi gördüğüm zamn çok hamile ile karşılaştım gürkan hoca çok konuşmaz ma gerçekten işinde başarılı ben şimdi 3. tüpü düşünüyorummm ve yine gürkan hocada madddi durumdan dolayı bekliyorummm
sen inşallah hamile kalırsınnn
banda yapmıştııı histereskobi sorun olmamamsı çok güzelll umarım aşılama ile hamile kalırsınnn yada histereskobi sonrasıİnşallah canım sende inşallah hamile kalırsın bizde o duyguyu tadarız,ben geçen hafta gittim muayne etti benim hsg sonucumu falan inceledi hiç bi sorun yok ama hamile kalamıyorum gelecek hafta histeroskopi yapcak bi sorun çıkmazsa aşılama yapalım dedi
Amiiinnn canım inşallah :) gürkan beyden çok memnun kaldım hastasıda çok sen ne zaman başlamayı düşüyosun geri?banda yapmıştııı histereskobi sorun olmamamsı çok güzelll umarım aşılama ile hamile kalırsınnn yada histereskobi sonrası
canım ben 2 tüpdede devlae raporumu kullandımmm su an maddi olarak tüp yaptramam en az 1sene sonraAmiiinnn canım inşallah :) gürkan beyden çok memnun kaldım hastasıda çok sen ne zaman başlamayı düşüyosun geri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?