Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu hakkında bilgisi olan var mı

canım ben 2 tüpdede devlae raporumu kullandımmm su an maddi olarak tüp yaptramam en az 1sene sonra
hoca için artık ücret alıyorlardıı sen ücret verdin mi
Evet canım 122 lira verdim benimde rapor çıkmıyor ilaçları ücretli alcam mecbur 2 aşılama yaptırırım tüp bebek için bende beklerim sanırım

Evet canım 122 lira verdim benimde rapor çıkmıyor ilaçları ücretli alcam mecbur 2 aşılama yaptırırım tüp bebek için bende beklerim sanırım
sabah muane oluncada mı ücret alınıyorr ben gecen sene ocak ayında yaptrdım tüp bebek
kaç yıllık evlisin canımmm sorun yokmuş ya tutar kesin aşılama seninnn

sabah muane oluncada mı ücret alınıyorr ben gecen sene ocak ayında yaptrdım tüp bebek
kaç yıllık evlisin canımmm sorun yokmuş ya tutar kesin aşılama seninnn
Ben 1 defa serdar beye gittigimde verdim ücret ondan memnun kalmadım gürkan beye geçtim ona geçincede aldılar ücret ama tam bilmiyorum ne kadar zaman geçince tekrar aldıklarını, 16 ay oldu sen ne kadarlık evlisin ?

sen daha yen,i veliymişsinnn canımmm olur inşallahhh ben 5yıllık evliyimmmm

sen daha yen,i veliymişsinnn canımmm olur inşallahhh ben 5yıllık evliyimmmm
Allahım bebek isteyen herkese nasip etsin canım yeniyim ama yeni gelin oldugum için her gören hamilemisin diye soruyo sıkıldım artık benim ikinci evliligim 7 senede orda olmadı ondan bu acelem doktorlar bişey yok diyo ama olmuyo

anladıımmm canımm tabi haklsınnnn 2. evliliğin miş bide inşallah bir an önce olurr bekleemk umut etmek çok zor gerçektennnn ankarada yaşıyorsun değilmi

Ben ikizlerime cok sikintili sureclerden gecerek kavustum recai hoca dogru secim ayrica tesaviye baslarken incur corekotu keten togumu kurune de baslayin Balli bir karisim ve bol bol ananas yiyin maydinozdan uzak durun ve sicak banyodan

canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?

canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?bende şuan aynı kararsızlığı yaşıyorum yardımcı olursan çok sevinirim

canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok kararsızım

canım siz gittiniz mi centruma bilgi verebilir misin?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çok kararsızım

siz recai hcayla mı denediniz biraz bilgi verebilir misiniz

mrb bu merkez hakkında biraz bilgi verebilir misiniz ?

arkadaşım hayırlı olsun..darısı bizlere inş.bizde iki kez denedik olmadı şimdi recai hocayı araştırıyorum çok sıkıntılıyım karar veremiyorum yardımcı olursan çok minnettar kalırım..

mrb bizde sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz bilginiz varsa yardımcı olabilirseniz....sevinirim

Ben ikizlerime cok sikintili sureclerden gecerek kavustum recai hoca dogru secim ayrica tesaviye baslarken incur corekotu keten togumu kurune de baslayin Balli bir karisim ve bol bol ananas yiyin maydinozdan uzak durun ve sicak banyodan
mrb recai hocayla ilgili çok kararsız kaldım siz tedavinizden biraz bahseder misiniz

Merhaba Recai Beyi bende araştırıyorum Aralık Ocak gibi tüp bebek yaptırıcaz ama bana bilgi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…