- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
kızlar amh 4,2 çıktı çok şükür :))) kandaki tümör markerım ca19,9 olan normalde max 30 bende 90 yapmış doktor adet gününde tekrar gel dedi o zamanda tahlil vs yapıcaklarda ne yapacaklar bilmiyorum :SSS kızlar yaa ne yapıcaklar o haldeyken ağrımda oluyor zaten offf vajina lultrasonmu yapıyorlar:SSSSS
canım amh süper çıkmış sende yumurta var bir de genetik test verin eşinle ondan sonra bence önce bir aşılama falan deneyin derim değerin çok güzel bana da dua et çok yavaş ilerliyor Alllahım bana nasip etsin onu cümle isteyene de nasip etsin kardeşim bu yolda birbirimize dualarımızla ulaşacağız dua tanıdığı olalım inşaallah
canım amh süper çıkmış sende yumurta var bir de genetik test verin eşinle ondan sonra bence önce bir aşılama falan deneyin derim değerin çok güzel bana da dua et çok yavaş ilerliyor Alllahım bana nasip etsin onu cümle isteyene de nasip etsin kardeşim bu yolda birbirimize dualarımızla ulaşacağız dua tanıdığı olalım inşaallah
ca 125 çok yüksek değil doğum kontrol hapı ile bile üç ay kontrol altına alınabilir canım tabi doktorun çok da iyi bilir ama ben senin özellerde çok para harcamanı istemiyorum ben o hatayı yaptım
ca 125 çok yüksek değil doğum kontrol hapı ile bile üç ay kontrol altına alınabilir canım tabi doktorun çok da iyi bilir ama ben senin özellerde çok para harcamanı istemiyorum ben o hatayı yaptım
Canim benim rabbim gunahsiz agiz ile edilen duayi kabul edermiş biz birbirimizi tanimiyoruz ve birbirimizin hakkinda konuşmadık sagda solda bol dua edelimm..ca19-9=95 yüksek deger 3 katından fazla hayirlisi bu arada aşılama keşke olsa tuplerim tıkalıdevlette yaptiricam artik buyuk ihtimal ameliyat durumumu vs en iyi onlar biliyorlar devlet karşılamıyor diye arada kalmıştım devlette deneyelim daha az para veririz diye düşündük verecek olan RABBİM onlar vesile... artik diger denemeye gerek kalirsada gurgan poliklinige gideriz hayırlısı canim bu arada benim sana sorum olacak adetin 2 gunu gel dedi doktor 28 ine denk geliyor bu tedavi kac gun suruyor bana yardimci olurmusun 19 nisanda sinavim var girebilecekmiyim onu merak ediyorum
insAllah pazartesi güzel haberlerle geleceksin canımdualarım seninle
Canim benim rabbim gunahsiz agiz ile edilen duayi kabul edermiş biz birbirimizi tanimiyoruz ve birbirimizin hakkinda konuşmadık sagda solda bol dua edelimm..ca19-9=95 yüksek deger 3 katından fazla hayirlisi bu arada aşılama keşke olsa tuplerim tıkalıdevlette yaptiricam artik buyuk ihtimal ameliyat durumumu vs en iyi onlar biliyorlar devlet karşılamıyor diye arada kalmıştım devlette deneyelim daha az para veririz diye düşündük verecek olan RABBİM onlar vesile... artik diger denemeye gerek kalirsada gurgan poliklinige gideriz hayırlısı canim bu arada benim sana sorum olacak adetin 2 gunu gel dedi doktor 28 ine denk geliyor bu tedavi kac gun suruyor bana yardimci olurmusun 19 nisanda sinavim var girebilecekmiyim onu merak ediyorum
Canim tedaviye vetecegin cevaba gore on gun surer sinavina denk gelirse onu tam kestiremem ama on iki gunde gebelik testi yani yirmi iki yirmi uc bilemefin yirmi bes gun ortalama ama senin ilaclara cevabin onemli
Canim tedaviye vetecegin cevaba gore on gun surer sinavina denk gelirse onu tam kestiremem ama on iki gunde gebelik testi yani yirmi iki yirmi uc bilemefin yirmi bes gun ortalama ama senin ilaclara cevabin onemli
Teşekkürler guzelim bu arada cuma gunu gidicez eşimle 3. Gun oluyor hakkimda hayirlisi Rabbim emeklerimizi boşa cikarmaz insallah.... bu arada GÜNEŞ TEN haber varmi canim yaa
çok üzüldüm durumunuza..allah sabır versin.bende klinik arıyorum sayenizde vazgeçtim bu klinikten.ankarada başkent hastanesi var doç dr göğşen önalan benilk tüp bebeğimi ona yaptırdım.gerçi tutmadı ama doktordan hemşireden hastaneden çok memnun kaldım.eğer raporluysan 1700+ilaç parası raporsuzsan 2750+ilaç parası veriyorsun.doktor seni arıyor ilgileniyor sen ona ulaşabiliyorsun.ben gerçekten memnun kaldım.yani aklında bulunsun taksitte yapıyorlar..ben klinik arıyorum çünkü eşimle ilgili daha kapsamlı bi yer istiyorum.hayırlısı olsun hakkında :)
merhaba hatibulut,
Sen göğşen hocaya normal tüp bebek için mi gidiyorsun yok PGT ile IVF için mi? Genetik birsorun var mı?
İnan benimde dualarim seninle buradan guzel haberler veririz
Gunes ne yaptin canim son durumlar ne
İnan benimde dualarim seninle buradan guzel haberler veririz
kızlar bende dr. recai papuccuya gitmeyi düşünüyorum. bu zamanlarda giden var mı muayene ücreti falan ne kadar ve tüp bebeği kaça yapıyor bileniniz var mı haftaya gitmeyi düşünüyorum. bu benim 3. tüp bebek denemem olacak. yada önerdiğiniz başka doktorlar da var mı ankara da?
Canim bende timur gurgana gittim dun ilgileniyorlar valla orayida düşün arastir kisti olanlardada guzel sonuc veriyormus tabii herşey nasip işi
Gunes ne yaptin canim son durumlar ne
dün baktırdım ama üç gün sonra fazla yükselmemiş Allahım inşaallah yükselir bir an önce 119,51
Sonucun ne oldu canım İnşALLAH değerlerin yukselmiştir gebesindir
çok üzüldüm durumunuza..allah sabır versin.bende klinik arıyorum sayenizde vazgeçtim bu klinikten.ankarada başkent hastanesi var doç dr göğşen önalan benilk tüp bebeğimi ona yaptırdım.gerçi tutmadı ama doktordan hemşireden hastaneden çok memnun kaldım.eğer raporluysan 1700+ilaç parası raporsuzsan 2750+ilaç parası veriyorsun.doktor seni arıyor ilgileniyor sen ona ulaşabiliyorsun.ben gerçekten memnun kaldım.yani aklında bulunsun taksitte yapıyorlar..ben klinik arıyorum çünkü eşimle ilgili daha kapsamlı bi yer istiyorum.hayırlısı olsun hakkında :)[/QUçok
teşekkür ederim evet sadece para için bu işi yapanlar var sizin ne durumda olduğunuz umrunda değil ben hacettepe hastanesine gidiyorum sizin de hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
msj yazalı uzun zaman olmuş yeni baktım centrum hakkında yazdıklarım doğrudur olmadı diye kötülemiyorum
bende şimdi Hacettepe hastanesine gidiyrum
gürkan bozdağ çok iyi bi doktr
RABBİM İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
BENİM DURUMUMA ÜZÜLEN ARKADAŞLAR SAOLUN
KANDIRILMAK ÇOK KÖTÜ BİRŞEYYY
RABBİM KARŞIMIZA DPĞRU İNSANLARI ÇIKARSINNN
canım merhaba göğşen hocaya mikroenjeksiyon yöntemiyle yaptırıyoruz tekrar.çünkü diğerleri çok pahalı geldi..pgt ıvf ıcsı ımsı gibi teknikler yok bu hastanede maalesef..bende çikolata kisti var onun için gidiyoruz
canım seni merak ettim inşallah hamilesindir anlkarada olduğunu okudumm
rabbim gönlümüze göre versinnn
hayırlı evlet versin
hepimizeee
canım maalesef ilk tüpümüz olmadı..ikinciye geçicez bu ay...
inşallah bir önce olur canım benim de 2. olmadı malesefff
hangi hastaneya gidiyorsunn canım
canım inşallah allah büyüktür ankara başkent hastanesine gidiyorum ben ya sen ?
hacettepede yaptrdım 2. Denememi başkent hulusi hoca mı bi kaç arkadaştan dan duydum ismini memmun musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?