Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu hakkında bilgisi olan var mı

merhaba hatibulut,
Sen göğşen hocaya normal tüp bebek için mi gidiyorsun yok PGT ile IVF için mi? Genetik birsorun var mı?

merhaba hatibulut,
Sen göğşen hocaya normal tüp bebek için mi gidiyorsun yok PGT ile IVF için mi? Genetik birsorun var mı?

canım merhaba göğşen hocaya mikroenjeksiyon yöntemiyle yaptırıyoruz tekrar.çünkü diğerleri çok pahalı geldi..pgt ıvf ıcsı ımsı gibi teknikler yok bu hastanede maalesef..bende çikolata kisti var onun için gidiyoruz

Gunes ne yaptin canim son durumlar ne

Dondurulmuş embiryo transveri yapıldı İnşallah bu sefer tutunur bebeğim diğer topiklerde okuyorum kistiyle tüp bebekte hamile kalanları umutlanıyorum ilk denememde yaşadıklarım aklıma geliyor bütün umudum kırılıyor :18::18:dua et benim için bir mucize geçekleşsin sende yeni doktorunla görüşmeye gitmişsin hayırlı olsun ne zaman başlıyorsun tedavin hakkında neler söyledi tedaviye biran önce başlamakla çok iyi yapıyorsun Rabbim yüzümüzü güldürsün canım

Sonucun ne oldu canım İnşALLAH değerlerin yukselmiştir gebesindir

canım çok yavaş artıyor doktor sağlıklı bir gebelik gibi durmuyor dedi anlayacağın moralim bozuldu genetik test vermiştim onun sonucu çıktı pıhtılaşma sorunu çıktı bugün baktırdım 1480 çıktı hakkımızda hayırlısı artık dış gebelik olmasından korkuyorum seninde tedavin hayırlı olsun canım inşaallah güzel haberlerini alırız

canım seni merak ettim inşallah hamilesindir anlkarada olduğunu okudumm
rabbim gönlümüze göre versinnn
hayırlı evlet versin
hepimizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…