- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
Aleyküm selam arkadaşım tedavin nasıl geçiyor? İnşallah müjdeli sonuçlar alırsın.Bende inşallah bu ay gelicem görüşmeye çok araştırdım sonunda Recai beye gelmeye karar verdim inşallah hayırlı olur.Senin sorunun neydi canım?Selamünaleyküm arkadaşlar tedaviye başladık Recai hocayla ilgili buradaki arkadaşların hiçbiri maalesef yardımcı olmadı yardımcı olmak adına ben yazayım centrumla ilgili görüşlerimi.öncelikle Ultrasonunuzu ve yumurta toplama işleminizi farklı doktorlar takip ediyor Recai beyi transfere kadar neredeyse zor görüyorsunuz görmek isteseniz bile en az 4 saat bekliyorsunuz çünkü ultrason sabah 10 da bakılıyor değerler kağıda yazılıyor Recai bey öğlen 14-15 gibi geliyor aynı zamanda ufuk üniversitesinde de çalışıyor çünkü sabahları orada oluyor..özel ilgi alaka beklemeyin çünkü çok kalabalık devlet hastahanesi modunda çalışıyor.ben yumurta toplamaya Recai beyi bekledim ve ameliyathanede şok yaşadığım için bilin istedim.ama tum bunların dışında tecrübeli Bi doktor bizde buna güvenerek gittik..tedavi başladığı için vazgeçme şansım olmadı..hala da sürüyor umarım olumlu sonuçlanır çünkü çok yoruldum.bilgi isteyen mesaj atan arkadaşlara tek tek cvp yazamadım kusura bakmasınlar..ha bu arada ameliyathanede erkek personel çalışıyor hastaları taşımak içinde işlem sırasında da varlar..bilginize...
bizim genetik sıkıntılar var canım öyle karışık kibekliyoruz bakalım hayırlısı..inşallah herkesin olumlu olur sonucu bizimde onlarla birlikte..Aleyküm selam arkadaşım tedavin nasıl geçiyor? İnşallah müjdeli sonuçlar alırsın.Bende inşallah bu ay gelicem görüşmeye çok araştırdım sonunda Recai beye gelmeye karar verdim inşallah hayırlı olur.Senin sorunun neydi canım?
Merhaba canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin bizlere.bende 5 defa tüp bebek yaptırdım olmadı sebebini de bulamıyorlar. Bu kez Recai bey i düşünüyorum.bilmiorum kafam çok çok karışık.aslında kime gideceğim konusunda bi fikrim yoktu.bu ara tekrar tedavi düşüncem de yoktu bir yıldır beklemedeydim ama iki gündür ağlama nöbetlerine tutuldum yşne aklımda deli sorular.böyle bi zamanda tevafuk diyorum artık Recai beyin kliniğinde aradılar bugün.son tedaviden önce bilgi amaçlı aramıştım ben numaram vardı orda.tekrar tedavi düşünüyormusunuz die aramışlar.çok şaşırdım böyle bunalımlı bi zamanda ıİlaç dozunu ayarlayamadıkları için elimiz boş arkamıza bakmadan düştük yollara..ameliyathanede Recai beyi beklerken diğer dr gelince yaşadığım duygu tam bir hüsrandı..yumurta toplanacak ve hayal kırıklığından ağlıyorum..neyse dedim olsun,olumlu olsun yeterki.. Ama transfer bile olamadım bekle bakalım iki ay daha dediler..ne kadar kolay değil mi?toplanan yumurtalar donduruldu el mahkum yine gideceğiz nasılsa..ne indirim yaptılar ne bişey söylediler..ne diyeyim,ne anlatayım ki daha...
mrb dun tekrar yumurta toplandı 9yumurta var ama bügun kaç tanesinin dollendiğini hbr verecekler kulağım telefonda..inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişlerine..uzulme her kışın bir baharı vardır,belki bu bahar bizim baharımızdır kim bilirselam ve dua ile...Merhaba canım Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlat nasip etsin bizlere.bende 5 defa tüp bebek yaptırdım olmadı sebebini de bulamıyorlar. Bu kez Recai bey i düşünüyorum.bilmiorum kafam çok çok karışık.aslında kime gideceğim konusunda bi fikrim yoktu.bu ara tekrar tedavi düşüncem de yoktu bir yıldır beklemedeydim ama iki gündür ağlama nöbetlerine tutuldum yşne aklımda deli sorular.böyle bi zamanda tevafuk diyorum artık Recai beyin kliniğinde aradılar bugün.son tedaviden önce bilgi amaçlı aramıştım ben numaram vardı orda.tekrar tedavi düşünüyormusunuz die aramışlar.çok şaşırdım böyle bunalımlı bi zamanda ı
Olduğu için. herşeyde vardır bir hayır diyerekten pazartesi aramak üzere kapattım.şimdide düşünmekten uyuyamıyorum ne karar vermeliyiz bilmşoruz çok zor.rabbiö hepimizin yardımcısı olsun.
İnş inş duam hep benim gibi evlat hasreti çekenlere.ben bi arkadaşımın tavsiyesiyle Recai hocayı düşünüyorum.dalın da en iyilerden diyorlar yarın arıycam inş bilgi almak için.olumlu yada olumsuz düşüncelerini bana ara ara yazarsan çok sevinirim. Allaha emanet ol canım.mrb dun tekrar yumurta toplandı 9yumurta var ama bügun kaç tanesinin dollendiğini hbr verecekler kulağım telefonda..inşallah sende tez zamanda kavuşursun bebişlerine..uzulme her kışın bir baharı vardır,belki bu bahar bizim baharımızdır kim bilirselam ve dua ile...
mrb bizim de sizinkine benzer genetik Bi hastalığımız var hem eşim hem ben taşıyıcıymışız..çok şükür ki tanı koyulabildi.şuan Recai beyle deniyoruz.bizimde bebeğimizin %25 hasta olma ihtimali var o yüzden pgt dışında bebek sahibi olamıyoruz..çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun özelden yazarsanız detaylı konuşuruz..Allaha emanetKafam çok karışık nereye gidecem konusunda dün bi arkadaşımdan niye özelde yaoturasinki devlet daha iyi dedi paradan kacmiyirum yeterki iyi bi yer olsun recai beyi tavsiye etti bi arkadaşım 47 yaşında ikiz bebekleri oldu recai beye giduyomus ..ben sma taşıyıcı siymisim bi tane kizim var sma hastası ikinci Yüzde 25 yine olur dedi genetikdoktirlari şansa birakamam
mrb bizim de sizinkine benzer genetik Bi hastalığımız var hem eşim hem ben taşıyıcıymışız..çok şükür ki tanı koyulabildi.şuan Recai beyle deniyoruz.bizimde bebeğimizin %25 hasta olma ihtimali var o yüzden pgt dışında bebek sahibi olamıyoruz..çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun özelden yazarsanız detaylı konuşuruz..Allaha emanet
mrb bizim de sizinkine benzer genetik Bi hastalığımız var hem eşim hem ben taşıyıcıymışız..çok şükür ki tanı koyulabildi.şuan Recai beyle deniyoruz.bizimde bebeğimizin %25 hasta olma ihtimali var o yüzden pgt dışında bebek sahibi olamıyoruz..çok zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun özelden yazarsanız detaylı konuşuruz..Allaha emanet
Recaı hoca işinde bır numaradır tıtızdır ogluyla beraber calısıyor sıddetle tavsıye ederımNe zaman başladınız nekadar sürüyor tedavi hic bilmiyirum ben kasım aralık gibi basliycam eşim işlerini ancak toparluyomus süreç nasıl geçecek bana da bilgi verirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?