- 29 Nisan 2015
- 309
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
Recai bey iyi bir doktor fakat çok kalabalık olduğu için hastalarla birebir ilgilenemiyor ne yumurta toplamaya kendi giriyor nede ultrason takibini kendi yapıyor..asistanlarıyla muhattap oluyorsunuz kendisini görmek çok zor ben tedaviye başladığım ilk gün birde tedavinin son günü transfer zamanı görebildim..ilaç dozunu ayarlayıp hemşireler haber veriyor telefonla.yani devlet hastahanesi gibi özel ilgi alaka beklemeyin..ama tecrübesine bişey diyemem bende ona güvenip gittim bu orada 3 denemem..30bin harcadım toplamda dondurulmuş embriyolarım olmasa değiştirirdim sanırım...
Kaç yumurta olduki havuz yapılacakHerkesin farklı sıkıntıları var bizim havuz yöntemi yapılıyor yumurta biriktirip pgt yapılacak o yüzden hiç transfer olamadı maalesef olumsuz Bi sonuç almadık henüz ama tek olumsuzluk burayla ilgili dru görememek hep başkalarıyla muhattap olmak..bekliyoruz bakalım
şuan 9 tane varKaç yumurta olduki havuz yapılacak
Gayet iyi bir sayı canım pgt için bile neden havuz yapılıyorşuan 9 tane var
Merhabalar, ben 2016 başından bu yana Novaart'ta tedavi gördüm. Eşimde de bende de bir sorun yok, sebepsiz infertilite. 2 kere tüp bebek yaptırdık. En iyi kalite falan herşey iyi olmasına rağmen olmadı. Histeroskopi yapıldı birşey çıkmadı. En son neden diye gittiğimizde çok tatmin edici cevaplar alamadık. Genetik test önerdi Mehmet hoca şimdi onu yaptırmayı bekliyoruz. Ben de Recai hocayı araştırıyorum. İlginçtir ki, bizim durumumuzdaki hastalara Recai hoca kesinlikle PGT önerirken Novaart gereksiz bulduğunu söyledi. Mehmet hoca çok iyi biri, merkez de güzel ama ekstra bir çaba gösterilmiyor neden araştırılması için, tekrar tekrar deneme öneriliyor. Maddi manevi çöktük artık. Son şansımı Recai hocadan yana kullansam diyorum ama ben de çok karışığım :/Mrb lar ben de yeni katıldım araniza centrum ve novart arasında kaldim bende
Anladım canım gittigin zaman haberdar et olur mu sanırım cok yoğunmuş ve randevuları istege gore dilidir sanırım Allah yardimcin olsun inşallah hiç bir sorun yaşamadan gelir bebeğinmerhaba arkadaşlar. ben de bu merkeze gitmeyi düşünüyorum. önümüzdeki ay.ama doğru seçim mi bilmiyorum.bu benim 5.denemem.tsefem28 bence adetliyken git.hem de 2.günde git.hem görüşürsün hem de ikna olursan hemen de başlamış olursun. herşey yolunda ise de 16 günde herşey bitiyor. tüm işlemler vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?