- 29 Nisan 2015
- 309
- 148
- 103
- 37
- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
Merhaba arkadaşım inşallah tedavinin olumlu geciyordur.. Bende ilk tüp bebek denememi Novaart'ta yaptım malesef negatif sonuçlandı.Recai Papuccu' yu arastiriyordum senin mesajını gördüm ve sormak istiyorum memnun olup olmadığını birde ücretlendirme nasıl canım rica etsem cevaplarmsin..Kliniğin duvarları 100lerce çocuk fotoğraflarıyla dolu...içimden acaba bizimde Bi gün burda çocuğumuz olur mu diye geçirdim..Allah isterse olur elbet...biz bu yolda elimizden geleni yapacağız...daha önce genartta iki kez tüp denedik şimdi 3.kez yılmadan yeni bir serüvene başlıyoruz..inşallah bu son olsun..tebdili mekanda ferahlık vardır dedik attık kendimizi centruma..haydi bismillah...
merhaba henüz tedaviye başlamadık bu ayın sonuna başlayacağız inşallah şimdilik her şey yolunda şükür memnun olmadığımız bir durum yok.genetik testler yapıldı onların çıkmasını bekledik herkesin sorununa ve yapılan işleme göre fiyatlar değişse de genattta ödediğimizden 5 Bi daha az olacak gibi.birde burda rapor çıkarıp biraz daha uygun bir ücretlendirme yapılıyor şartlatınız uygunsa gidin görüşün.çok kalabalık amabenimle birlikte başlayan arkadaşım şu an hamile inşallah darısı bize...Merhaba arkadaşım inşallah tedavinin olumlu geciyordur.. Bende ilk tüp bebek denememi Novaart'ta yaptım malesef negatif sonuçlandı.Recai Papuccu' yu arastiriyordum senin mesajını gördüm ve sormak istiyorum memnun olup olmadığını birde ücretlendirme nasıl canım rica etsem cevaplarmsin..
selam ben başladım tedaviye, 3200 raporun varsa. ben ayrıca kendim baya bi test istedim dışarda yaplanlardan genetik, kromozom falan onlar da 700 tuttu karı koca, ilaçlara da 450 TL ödedim. denildiği kadar yoğun ama inşallah sonuç alırız. senin novaartta dondurulmuşun yok muydu? kaç embriyo koydurmuştun?Merhaba arkadaşım inşallah tedavinin olumlu geciyordur.. Bende ilk tüp bebek denememi Novaart'ta yaptım malesef negatif sonuçlandı.Recai Papuccu' yu arastiriyordum senin mesajını gördüm ve sormak istiyorum memnun olup olmadığını birde ücretlendirme nasıl canım rica etsem cevaplarmsin..
selam, aynı doktora gidiyoruz umarım güzel sonuçlar alırız. ben erken başladım senden. yarın ilk iğnem inşallah tutar.merhaba henüz tedaviye başlamadık bu ayın sonuna başlayacağız inşallah şimdilik her şey yolunda şükür memnun olmadığımız bir durum yok.genetik testler yapıldı onların çıkmasını bekledik herkesin sorununa ve yapılan işleme göre fiyatlar değişse de genattta ödediğimizden 5 Bi daha az olacak gibi.birde burda rapor çıkarıp biraz daha uygun bir ücretlendirme yapılıyor şartlatınız uygunsa gidin görüşün.çok kalabalık amabenimle birlikte başlayan arkadaşım şu an hamile inşallah darısı bize...
Merhaba canım bende rezerv azlığı olduğu için maalesef öyle bir şansım olmadı. Sadece bir tane oluştu o da tutmadıselam ben başladım tedaviye, 3200 raporun varsa. ben ayrıca kendim baya bi test istedim dışarda yaplanlardan genetik, kromozom falan onlar da 700 tuttu karı koca, ilaçlara da 450 TL ödedim. denildiği kadar yoğun ama inşallah sonuç alırız. senin novaartta dondurulmuşun yok muydu? kaç embriyo koydurmuştun?
Merhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende Centrum hastahanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hatta bugün randevum vardı hoca il suçu da olduğu için uçak biletimi erteledim 26 ocağa inşallah Recai hoca vesile olurda meleklerimize kavuşuruz.selam ben başladım tedaviye, 3200 raporun varsa. ben ayrıca kendim baya bi test istedim dışarda yaplanlardan genetik, kromozom falan onlar da 700 tuttu karı koca, ilaçlara da 450 TL ödedim. denildiği kadar yoğun ama inşallah sonuç alırız. senin novaartta dondurulmuşun yok muydu? kaç embriyo koydurmuştun?
Merhaba canım bende Recai hocadan randevu aldım galiba aynı zamanlarda tedaviye başlıycaz inşallah birlikte güzel sonuçları alırızmerhaba henüz tedaviye başlamadık bu ayın sonuna başlayacağız inşallah şimdilik her şey yolunda şükür memnun olmadığımız bir durum yok.genetik testler yapıldı onların çıkmasını bekledik herkesin sorununa ve yapılan işleme göre fiyatlar değişse de genattta ödediğimizden 5 Bi daha az olacak gibi.birde burda rapor çıkarıp biraz daha uygun bir ücretlendirme yapılıyor şartlatınız uygunsa gidin görüşün.çok kalabalık amabenimle birlikte başlayan arkadaşım şu an hamile inşallah darısı bize...
Selam bende bu ay sonu insallah gitcem recai beye bu ikinci denemem olcak orda ilki kimyasal oldu haziranda yaptirmistim ilkini simdi zkr karar verdim basliycam tekrar allah hepimizin yardimcisi olsun insallahMerhaba canım bende Recai hocadan randevu aldım galiba aynı zamanlarda tedaviye başlıycaz inşallah birlikte güzel sonuçları alırız
Bende 26 ocakta orda olcam insallah hayirli olsun inşallahMerhaba canım öncelikle tedavin hayırlı olsun bende Centrum hastahanesinde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum hatta bugün randevum vardı hoca il suçu da olduğu için uçak biletimi erteledim 26 ocağa inşallah Recai hoca vesile olurda meleklerimize kavuşuruz.
Inşallah canım benimde bu ikinci denemem olucak biri istanbulda yaptırmıştım negatif bizim sorun erkek sperm sayısı Hızı ve hareketi az eğer özel değilse sizin sorun neSelam bende bu ay sonu insallah gitcem recai beye bu ikinci denemem olcak orda ilki kimyasal oldu haziranda yaptirmistim ilkini simdi zkr karar verdim basliycam tekrar allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
AA bende 26 ocakta randevu aldım ön görüşme içinBende 26 ocakta orda olcam insallah hayirli olsun inşallah
Bizde bi sorun yok canim sebepsiz inferlite dedi domtorInşallah canım benimde bu ikinci denemem olucak biri istanbulda yaptırmıştım negatif bizim sorun erkek sperm sayısı Hızı ve hareketi az eğer özel değilse sizin sorun ne
Tedavin hayırlı olsun canım inşallah bebişlerini sana sıkı sıkı tutunur bende 26 sında gidicem ön Görüşmeye hastahanedeyim kalıcan bide özel değilse sorun neydiKızlar selam bende tedaviye başladım Recai beye. Gonal f başladı. Bende 25 inde gidecem kalmayı düşünüyorum orda gerekirse tanışırız :)
Teşekkürler canım çok önemli sorunumuz yok ama nasib olmadı hafif pko var bende. Bizde kalmayı düşünüyoz. Yarın gidecem inşallahTedavin hayırlı olsun canım inşallah bebişlerini sana sıkı sıkı tutunur bende 26 sında gidicem ön Görüşmeye hastahanedeyim kalıcan bide özel değilse sorun neydi
Neden kiBenim.tedavim iptal oldu malesef gelemiycem ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?