Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu hakkında bilgisi olan var mı

canım ben niğdedeyim memurum eşim konyalı yakında konyaya geçeceğim kısmet olursa reklam olan yerden mümkün olduğunca aslında kaçmak gerekiyor bayan doktor deneyeceğim bir de ilahiyat mezunuyum o kadar okuduk ettik erkeklerin orada ne işi var anlamıyorum ben devlette laporoskopi oldum odadayım bir tane hastanın eşi gelmiş oturuyor kimse bir şey diyemiyor aslında o sırada doktorumuz geldi ve adama dediki burada hemen çık burası kadın hastalıkları bölümü fazla durma kadınların üzeri açılır bir şey olur rahatsız olurlar diye adamı çıkarttı ben bu hocanın şimdi elini öperim bu hassasiyeti için olması gereken bu bence tamam hastayız buna diyecek lafım yok fakat bayan da çalışabilir en azından bayan değiştirebilir sondayı öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama o gün gelirken kaza atlattık eşimle bilmediğim yere bir daha gitmeme kararı aldım canım ya

aslında memnun kalsaydım devam ederdim çünkü klinik değiştirmek hiç mantıklı değil gittiğin yerde tekrar incelemeye tabi tutuluyorsun fakat centrum bana bir değişik geldi mesela transferim olmadı 750 tl iade edildi o kadar paradan ayrıca muayene ücreti alındı bu benim canımı çok fazla sıktı Rabbim bunda inşaallah yüzümüzü güldürür canım embriyoların dondurulduğuna göre kaliteli bu senin açından çok iyi bir durum benim yumurtalarım kalitesiz deniyor ama ilki tutmuştu yedi haftalıkken kaybettim oradaki embriyolog yumurtaların çok iyi belki dördüzlerin bile olur demişti iki klinik arasında farklı söylemler var

niye gitmiyosunuz memnun değilmisiniz recai hocadan aklım okadar karıştıki memnun kalmadınızmı

canım ben memnun kalmadım bir daha da gitmeyi düşünmüyorum ayrıca maddi olarak tek defa yaptıracak olanların da devlette denemeleri taraftarıyım çünkü devlette ticari kaygı yok

çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız inşallah sen daha talihsiz günler yaşamışsın kaza yapmanız tuzu biberi olmuş bende kapalıyım ama mecburen erkek doktora gidiyoruz bana embiryoların çok kaliteli denildi yukarıda bir arkadaşta yazmış embiryolar kaliteli denildi yalan söylendi diye aklıma herkese aynı şeyleri mi söylüyorlar gelmed değil :26:ama benimle beraber tedavi görenlerin çoğu hamile buda benim rahatsızlığım daha ciddiymiş hissini veriyor senin rahatsızlığın neydi

benim yapışıklık her tarafımı sarmış gittim recai hocaya değil diğer dr ilgisiz çıktı napayım artık recai hocayı gitmek istiyorum inş tekrar temizler yapısıklıkları bakalım hangi tedavi yöntemi uygulayacak

embiryolar kalitesiz olduğunu yalan söylediklerini nasıl karar verdiniz ay allahım kime güveneceğin kime güvenmeyeceğin artık belli değil bu devirde ha

karar verdin mi gideceğin tarihe haberşelim canım

canım ben memnun kalmadım bir daha da gitmeyi düşünmüyorum ayrıca maddi olarak tek defa yaptıracak olanların da devlette denemeleri taraftarıyım çünkü devlette ticari kaygı yok

benim endometriozis olduğu için okadar cok korkuyorum yapışıklıklar var recai hoca onun ustası dediler bende öyle karar verdik ama yinede bi gidip görüşmek istiyorum ondan sonra karar vericem bide izmirde smrna diye bir merkez var orayıda cok beğendiklerini söylediler bakalım artık gidip görmek lazım

benim sorunumda aynı aslında git görüş canım Rabbim verdiği derdin mutlak dermanını vermiştir arayıp bulacağız allahım evlat verdikten sonra inşaallah unuturuz bu süreçleri dua edelim birbirimize

ben konyada laporoskopi ameliyatı oldum üniversite hastanesiydi benim kız kardeşim de çıktı aynı sorun doktor onu da ameliyat etti hem onun ameliyatı açık ameliyattı ve ameliyattan altı ay sonra hamile kaldı bu işler nasip kısmet meselesi o doktor bana normal eşime problem bulmuştu şimdi gittiğim bütün doktorlar bana buluyor sorunu hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…