- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
Rabbim yardımcımız olsun canım söylediklerinin hepsine katılıyorum odadan çıkarılmayı bende yaşadım tercih sebeblerinden biride konaklamaydı şehir dışından geliyorum cuma transfer oldum sabahına kapı çalındı odadan çıkın burası transfer hastalarının bir gün kalınıyor başka oda yok mu diyoruz boş oda yok alt katta bir yere gönderdiler ordanda çıklarıldık 2 defa 5 saatliğinine ama para ödedik genede gıcık olduğum konulardan biriside idrar sondasının erkek hasta bakıcının çıkarması aynı şeyleri yaşamışızsabah gene bir proğramda çıktı ve embiryoların embiryolaklar tarafından evden bile izlendiğinden bahsetti güzel reklam yapıyorlar benim dondurulmuşlarım var mecburen gideceğim birde levent hoca eski doktorum o ilgileniyor gelen diğer hastalarla konuşuyoruzya 3-4 denemesini başka yede yapıp oraya gelmeleri beni korkutuyor yeni gideceğim yer daha kötü olrsa diye sen konyada mı oturuyorsun yeni tedavilerimizde güzel sonuçlar alırız inşallah
aslında memnun kalsaydım devam ederdim çünkü klinik değiştirmek hiç mantıklı değil gittiğin yerde tekrar incelemeye tabi tutuluyorsun fakat centrum bana bir değişik geldi mesela transferim olmadı 750 tl iade edildi o kadar paradan ayrıca muayene ücreti alındı bu benim canımı çok fazla sıktı Rabbim bunda inşaallah yüzümüzü güldürür canım embriyoların dondurulduğuna göre kaliteli bu senin açından çok iyi bir durum benim yumurtalarım kalitesiz deniyor ama ilki tutmuştu yedi haftalıkken kaybettim oradaki embriyolog yumurtaların çok iyi belki dördüzlerin bile olur demişti iki klinik arasında farklı söylemler varcanım ben niğdedeyim memurum eşim konyalı yakında konyaya geçeceğim kısmet olursa reklam olan yerden mümkün olduğunca aslında kaçmak gerekiyor bayan doktor deneyeceğim bir de ilahiyat mezunuyum o kadar okuduk ettik erkeklerin orada ne işi var anlamıyorum ben devlette laporoskopi oldum odadayım bir tane hastanın eşi gelmiş oturuyor kimse bir şey diyemiyor aslında o sırada doktorumuz geldi ve adama dediki burada hemen çık burası kadın hastalıkları bölümü fazla durma kadınların üzeri açılır bir şey olur rahatsız olurlar diye adamı çıkarttı ben bu hocanın şimdi elini öperim bu hassasiyeti için olması gereken bu bence tamam hastayız buna diyecek lafım yok fakat bayan da çalışabilir en azından bayan değiştirebilir sondayı öyle değil mi yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama o gün gelirken kaza atlattık eşimle bilmediğim yere bir daha gitmeme kararı aldım canım ya
niye gitmiyosunuz memnun değilmisiniz recai hocadan aklım okadar karıştıki memnun kalmadınızmı
aslında memnun kalsaydım devam ederdim çünkü klinik değiştirmek hiç mantıklı değil gittiğin yerde tekrar incelemeye tabi tutuluyorsun fakat centrum bana bir değişik geldi mesela transferim olmadı 750 tl iade edildi o kadar paradan ayrıca muayene ücreti alındı bu benim canımı çok fazla sıktı Rabbim bunda inşaallah yüzümüzü güldürür canım embriyoların dondurulduğuna göre kaliteli bu senin açından çok iyi bir durum benim yumurtalarım kalitesiz deniyor ama ilki tutmuştu yedi haftalıkken kaybettim oradaki embriyolog yumurtaların çok iyi belki dördüzlerin bile olur demişti iki klinik arasında farklı söylemler var
[sıze=2][/sıze]êvet caım git görüş ona göre kara ver benim sağdaki çikolata kistim büyük ve ameliyat olması gerekiyor ama hoca yumurta rezervin zarar görür diye yapmadı ilk deneme negatif kistten tutunmadıysa kist aynı duruyor 2. Tedavide aynı hayal kırıklığını yaşamaktan korkuyorum senin kist yummurtalıktamıydı bu zamana kadar neden kontrole gitmedin:26:
[sıze=2][/sıze]çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız inşallah sen daha talihsiz günler yaşamışsın kaza yapmanız tuzu biberi olmuş bende kapalıyım ama mecburen erkek doktora gidiyoruz bana embiryoların çok kaliteli denildi yukarıda bir arkadaşta yazmış embiryolar kaliteli denildi yalan söylendi diye aklıma herkese aynı şeyleri mi söylüyorlar gelmed değil :26:ama benimle beraber tedavi görenlerin çoğu hamilebuda benim rahatsızlığım daha ciddiymiş hissini veriyor senin rahatsızlığın neydi
benim yapışıklık her tarafımı sarmış gittim recai hocaya değil diğer dr ilgisiz çıktı napayım artık recai hocayı gitmek istiyorum inş tekrar temizler yapısıklıkları bakalım hangi tedavi yöntemi uygulayacak
canım ben memnun kalmadım bir daha da gitmeyi düşünmüyorum ayrıca maddi olarak tek defa yaptıracak olanların da devlette denemeleri taraftarıyım çünkü devlette ticari kaygı yok
embiryolar kalitesiz olduğunu yalan söylediklerini nasıl karar verdiniz ay allahım kime güveneceğin kime güvenmeyeceğin artık belli değil bu devirde ha
[sub][/sub][sıze=2][/sıze]bakmıyor ama elinini uzatıp çekiyorAma hemşireler yapsa daha iyi olurdu
[sıze=2][/sıze]karar verdin mi gideceğin tarihe haberşelim canım
çektiğimiz sıkıntıların karşılığını alırız inşallah sen daha talihsiz günler yaşamışsın kaza yapmanız tuzu biberi olmuş bende kapalıyım ama mecburen erkek doktora gidiyoruz bana embiryoların çok kaliteli denildi yukarıda bir arkadaşta yazmış embiryolar kaliteli denildi yalan söylendi diye aklıma herkese aynı şeyleri mi söylüyorlar gelmed değil :26:ama benimle beraber tedavi görenlerin çoğu hamilebuda benim rahatsızlığım daha ciddiymiş hissini veriyor senin rahatsızlığın neydi[/QUOT
bilmiyorum canım başka bir topikte bayana iki defa çok kaliteli konmuş olmamış diğeri ise beş hücreli kalitesiz koymayalım demişler bayan ısrar etmiş şimdi hamile ve on ikinci haftasında bunu duyunca keşke koydursaydım dedim kendi adıma pişman oldum bazen ikinci kalite tutuyor ben biraz biyolojimize buluyorum durumu transferden önce mutlaka histeroskopi yapılmalı çünkü zamanla polipler felan oluyor diye düşünüyorum bende troid hastasıyım yavaş çalışıyor çikolota kistim var ve fsh yükseliyor senin fsh sorunun oluyor mu kistlerden dolayı
benim endometriozis olduğu için okadar cok korkuyorum yapışıklıklar var recai hoca onun ustası dediler bende öyle karar verdik ama yinede bi gidip görüşmek istiyorum ondan sonra karar vericem bide izmirde smrna diye bir merkez var orayıda cok beğendiklerini söylediler bakalım artık gidip görmek lazım
benim endometriozis olduğu için okadar cok korkuyorum yapışıklıklar var recai hoca onun ustası dediler bende öyle karar verdik ama yinede bi gidip görüşmek istiyorum ondan sonra karar vericem bide izmirde smrna diye bir merkez var orayıda cok beğendiklerini söylediler bakalım artık gidip görmek lazım
çok üzüldüm durumunuza..allah sabır versin.bende klinik arıyorum sayenizde vazgeçtim bu klinikten.ankarada başkent hastanesi var doç dr göğşen önalan benilk tüp bebeğimi ona yaptırdım.gerçi tutmadı ama doktordan hemşireden hastaneden çok memnun kaldım.eğer raporluysan 1700+ilaç parası raporsuzsan 2750+ilaç parası veriyorsun.doktor seni arıyor ilgileniyor sen ona ulaşabiliyorsun.ben gerçekten memnun kaldım.yani aklında bulunsun taksitte yapıyorlar..ben klinik arıyorum çünkü eşimle ilgili daha kapsamlı bi yer istiyorum.hayırlısı olsun hakkında :)[/QUçok
teşekkür ederim evet sadece para için bu işi yapanlar var sizin ne durumda olduğunuz umrunda değil ben hacettepe hastanesine gidiyorum sizin de hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
çok üzüldüm durumunuza..allah sabır versin.bende klinik arıyorum sayenizde vazgeçtim bu klinikten.ankarada başkent hastanesi var doç dr göğşen önalan benilk tüp bebeğimi ona yaptırdım.gerçi tutmadı ama doktordan hemşireden hastaneden çok memnun kaldım.eğer raporluysan 1700+ilaç parası raporsuzsan 2750+ilaç parası veriyorsun.doktor seni arıyor ilgileniyor sen ona ulaşabiliyorsun.ben gerçekten memnun kaldım.yani aklında bulunsun taksitte yapıyorlar..ben klinik arıyorum çünkü eşimle ilgili daha kapsamlı bi yer istiyorum.hayırlısı olsun hakkında :)[/QUçok
teşekkür ederim evet sadece para için bu işi yapanlar var sizin ne durumda olduğunuz umrunda değil ben hacettepe hastanesine gidiyorum sizin de hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim İSTEYEN HERKESE NASİP ETSİN
amin canım benim allahım rahmeti çok büyük bir şey nasibimizde varsa gelip bizi bulacaktır inşaallah Allahım kaderimize evlat yazmıştır kaderimizde yoksa o zaman da kişilerin kurumların bir anlamı yok nasip olan şey kişiye bakmıyor sadece zamana bakıyor o zaman gelmişse oluyor benim anladığım ve şifayı ancak Allah veriyor yoksa her klinikte uygulanan yöntem üç aşağı beş yukarı aynı aslında bende artık bayan doktor konusunda ısrarcı olmaya karar verdim bilmiyorum eşimde problem yok o yüzden beni kadın doktor daha iyi anlar gibi hissediyorum dualarımızda birbirimizi unutmayalım rabbim isteyen herkese nasip etsin
tabi şu da var insan ilgi görmek istiyor ticari bir kaygının olmadığı yerde yaptırmak istiyor çünkü biz hastayız bu bir sağlık sorunu ve hassas davranıyoruz karşı tarafta bu olmuyor ve bir de maddi olarak da çöküyorsun ondan sonra daha kötü oluyoruz Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılarştırsın
tabi şu da var insan ilgi görmek istiyor ticari bir kaygının olmadığı yerde yaptırmak istiyor çünkü biz hastayız bu bir sağlık sorunu ve hassas davranıyoruz karşı tarafta bu olmuyor ve bir de maddi ola rak da çöküyorsun ondan sonra daha kötü oluyoruz Allahım hepimizi iyi insanlarla karşılarştırsın
AMİN CANIM İNŞALLAH ŞİMDİ NERDE YAPTIRMAYA KARAR VERDİN ?
***AMİN CANIM İNŞALLAH ŞİMDİ NERDE YAPTIRMAYA KARAR VERDİN ?
rabbim nasip ederse bir iki ay sonra konyaya geçeceğim şu an niğdedeyim o zaman devlete gitmeyi bir de novafertil var ikisini araştırmayı düşünüyorum canım
rabbim nasip ederse bir iki ay sonra konyaya geçeceğim şu an niğdedeyim o zaman devlete gitmeyi bir de novafertil var ikisini araştırmayı düşünüyorum canım
bende devlet hastenesinde yaptırıyorum doktor da iyiyse cok daha güvenilir inşallah güzel haberlerini burdan okurumRabbim bizede nasip eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?