Tüp Bebek Merkezleri Recai Pabuçcu hakkında bilgisi olan var mı

Amin canım inşAllah benim transferim olmadı ilaç içmeye yeni başladım ...yeni merkezinin içine sinmesine sevindim yazdigina göre eşin içinde daha iyi olacak genetik test yapılması çok iyi ben bilseydim elimde olsaydı ilk denememde bile isterdim ... inşAllah buradan güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur

Bende geçen ay zekai tarık burakta histereakopi yaptırdım hiç para ödemedim benim sağdaki çikolata kisti büyük ameliyat olmam gerekiyor aslında ama ameliyat olmadan tüp bebek deniyorum ilk denemem negatif maalesef bu ay 2. yi deneyeceğim benim tuplerimin ikiside acik 4 ay normal ya denedik olmayınca başladık tüp bebeğe senin tüplerin sorunluymus normal yolla en fazla 2 ,3 ay dene bence bu arada rapor çıkar tuplerin sorunluysa hemen rapor çıkar zaten kistlerin tekrarlamadan tüp bebeğe başlarsin Rabbim hepimize şifa versin

amin canım inşaallah buradan duyururuz güzel haberlerimizi meleklerimizi kucağımıza alır mutluluk pozu veririz rabbim büyük inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…