- 4 Şubat 2014
- 1.083
- 1.283
- 333
- Konu Sahibi elifzeynep2008
-
çok şiddetli ağrı ve istifra ile hastaneye gittiik kuzum ne olduğunu anlamadan ameliyat dediler 4.evre endo varmış ameliyatım açık olduevet rezervim düşüyormuş sonradan öğrendim kısmet olan oldu recai hocaya durumumu anlatan mail attım aradılar randevu veriyorlardı para tuzağına düşermiyim endişesi ile sonra dedim ısrarlar falan 300 tl dediler ilk muayne için eşimle deneme olayınada hocamız baksın o karar versin dediler gidermiyim bilmiyorum
ben geçen cuma meram araştırma konyada devletin ona gittim orada yaptıranları duyunca inanamadım kadın ilaç hariç 400 tl dedi yeni ameliyat olmuşsun önce devlete bir gidin biz gittik recai hocaya ilk başta parayı alana kadar iyiler ondan sonra ilgi sıfır sen bilirsin belki nasibin oradadır ama paranıza yazık güzelim 300 tl verene kadar devlet hastanesine bir gidin baksınlar tabi eşinden de test alsınlar senden de hormon felan sonra çok cüzi miktara denersiniz olmazsa ondan sonra özele gidin çoğu kisi burada tersini yapıyor sonra para bitiyor onlarda doğru devlete benim başımdan geçti uyarmak boynumun borcu çünkü hepimiz çok yıprandık çok üzüldük çok zor günler geçiriyoruz ama dediğim gibi ne olur önce devlete gidin kardeşim aldanmayın özellere rabbim kısmet ettiyse orada da olacak eğer nasibimizde yoksa hiç bir yerde olmayacak Allah yardımcımız olsun
ben geçen cuma meram araştırma konyada devletin ona gittim orada yaptıranları duyunca inanamadım kadın ilaç hariç 400 tl dedi yeni ameliyat olmuşsun önce devlete bir gidin biz gittik recai hocaya ilk başta parayı alana kadar iyiler ondan sonra ilgi sıfır sen bilirsin belki nasibin oradadır ama paranıza yazık güzelim 300 tl verene kadar devlet hastanesine bir gidin baksınlar tabi eşinden de test alsınlar senden de hormon felan sonra çok cüzi miktara denersiniz olmazsa ondan sonra özele gidin çoğu kisi burada tersini yapıyor sonra para bitiyor onlarda doğru devlete benim başımdan geçti uyarmak boynumun borcu çünkü hepimiz çok yıprandık çok üzüldük çok zor günler geçiriyoruz ama dediğim gibi ne olur önce devlete gidin kardeşim aldanmayın özellere rabbim kısmet ettiyse orada da olacak eğer nasibimizde yoksa hiç bir yerde olmayacak Allah yardımcımız olsun
aynen canım çok doğru söylüyorsun keşke doktorlarda bizi ticari malzeme değilde insan olarak görselerde bu kadar yıpratmasalar RABBİM hastalığın dermanlısını doktorun vicdanlı ve ALLAH korkulusunu çıkartsın karşımıza belki yarın gideriz eşimle kontrole bu arada sana kist ile ilgili sormak istediklerim var ama özelden konuşmamızın sakıncası varmı senin için:44:
aynen canım çok doğru söylüyorsun keşke doktorlarda bizi ticari malzeme değilde insan olarak görselerde bu kadar yıpratmasalar RABBİM hastalığın dermanlısını doktorun vicdanlı ve ALLAH korkulusunu çıkartsın karşımıza belki yarın gideriz eşimle kontrole bu arada sana kist ile ilgili sormak istediklerim var ama özelden konuşmamızın sakıncası varmı senin için:44:
yok canım da ben özelden nasıl konuşulur onu bilmiyorum anlatırsan konuşuruz :)
yok canım da ben özelden nasıl konuşulur onu bilmiyorum anlatırsan konuşuruz :)
bende ilk kez şimdi denedim daha yeni üyeyim zaten 50 tane msj olmadan olmuyormuş canım yaaneyse yarın giderim inş doktora sorarım ılıman biri denk gelirse
bende ilk kez şimdi denedim daha yeni üyeyim zaten 50 tane msj olmadan olmuyormuş canım yaaneyse yarın giderim inş doktora sorarım ılıman biri denk gelirse
canım ılıman doktorlar denk gelsin inşaallah canım benim güzel haberler verirsin buradan inşaallah
ne yaptın canım transferin oldu mu ben meram araştırma ile görüştüm adet olunca tekrar gideceğim genetik test verdim nisan ayında başlamayı düşünüyorum doktor hanımda iyi en çok hoşuma giden ise erkek hastalardan sperm istenirken erkek sağlıkçıların görüşmesi oldu içim rahatladı Allahım inşaallah olumlu sonuç almayı da nasip etsin cümleye içinde bize de
bende 2 ay önce ameliyat oldum arkadaşlar endo vardı doktor banada hemen hamile kalmamı yoksa kistlerimin tekrar oluşabilecegini söyledi tüplerimin biri tamamen biri kısmen tıkalı doktor tüp bebek dışında şansın yok dedi eşimle 1-2 ay kendimiz doğal yolla denesek diye düşünüyoruz korkuyoruzda :18tekrar kistler oluşursa diye) :18: ben ankara zekai tahirde oldum ameliyatı tüp bebeğede orayamı gitsem başka yeremi karar veremedim siz ne dersiniz??
Amin canım inşAllah benim transferim olmadı ilaç içmeye yeni başladım ...yeni merkezinin içine sinmesine sevindim yazdigina göre eşin içinde daha iyi olacak genetik test yapılması çok iyi ben bilseydim elimde olsaydı ilk denememde bile isterdim ... inşAllah buradan güzel haberlerimizi paylaşmak nasip olur
amin canım inşaallah buradan duyururuz güzel haberlerimizi meleklerimizi kucağımıza alır mutluluk pozu veririz rabbim büyük inşaallah
Bende geçen ay zekai tarık burakta histereakopi yaptırdım hiç para ödemedim benim sağdaki çikolata kisti büyük ameliyat olmam gerekiyor aslında ama ameliyat olmadan tüp bebek deniyorum ilk denemem negatif maalesef bu ay 2. yi deneyeceğim benim tuplerimin ikiside acik 4 ay normal ya denedik olmayınca başladık tüp bebeğe senin tüplerin sorunluymus normal yolla en fazla 2 ,3 ay dene bence bu arada rapor çıkar tuplerin sorunluysa hemen rapor çıkar zaten kistlerin tekrarlamadan tüp bebeğe başlarsin Rabbim hepimize şifa versin[/
aminnn canım ben dun hastaneye gittim tekrar oluşmuş kistlerim doktor epey şaşırdı ben epey üzüldüm tekrar ameliyat olmaz yumurta rezervin iyice düşer hemen tüp bebek deneyelim dedi bende tamam dedim ama bir saçmalıkla karşılaştım ben evleneli 7 ay oldu 1 yıl olmadan tup bebeği devlet karşılamıyormuş ama benim biran önce hamile kalmam lazım 2 ay oldu ameliyata iki taraftada tekrar büyümüş kistlerim ne yapıcamı şaşırdım
canım gittim doktora kistler tekrar büyümüş hemen hamile kalman lazım tüp bebeğe başlayalım dedi 7 aydır evliyim devlet 1 yıl olmadan karşılamıyormuş durumu benim gibi olanlar için istisna yapsalar olmazmı bende hastanede araştırdım 4 ile 7 bin e denk geliyormuş devlet hastanesinde bile bu parayı verdikten sonra özelde yaptırıp sıra beklemesemmi doktorların peşinde koşturmasammı diye düşünüyorum AMH istedi doktor 150 tl ilk ödememiz oldu kafam karıştı zaten moralimde bozuldu 2ayda tekrar oluşmuş kist denenler:26::26::26: :18::18::18:
canım gittim doktora kistler tekrar büyümüş hemen hamile kalman lazım tüp bebeğe başlayalım dedi 7 aydır evliyim devlet 1 yıl olmadan karşılamıyormuş durumu benim gibi olanlar için istisna yapsalar olmazmı bende hastanede araştırdım 4 ile 7 bin e denk geliyormuş devlet hastanesinde bile bu parayı verdikten sonra özelde yaptırıp sıra beklemesemmi doktorların peşinde koşturmasammı diye düşünüyorum AMH istedi doktor 150 tl ilk ödememiz oldu kafam karıştı zaten moralimde bozuldu 2ayda tekrar oluşmuş kist denenler:26::26::26: :18::18::18:
amh testin kaç çıktı canım ya maalesef çok zor bir hastalık bu soğan kürünü denedin mi hiç fayda ediyor çikolota kistine hangi hastaneye gittin bu arada devlet hastanesinde mi istediler
Bende geçen ay zekai tarık burakta histereakopi yaptırdım hiç para ödemedim benim sağdaki çikolata kisti büyük ameliyat olmam gerekiyor aslında ama ameliyat olmadan tüp bebek deniyorum ilk denemem negatif maalesef bu ay 2. yi deneyeceğim benim tuplerimin ikiside acik 4 ay normal ya denedik olmayınca başladık tüp bebeğe senin tüplerin sorunluymus normal yolla en fazla 2 ,3 ay dene bence bu arada rapor çıkar tuplerin sorunluysa hemen rapor çıkar zaten kistlerin tekrarlamadan tüp bebeğe başlarsin Rabbim hepimize şifa versin[/
aminnn canım ben dun hastaneye gittim tekrar oluşmuş kistlerim doktor epey şaşırdı ben epey üzüldüm tekrar ameliyat olmaz yumurta rezervin iyice düşer hemen tüp bebek deneyelim dedi bende tamam dedim ama bir saçmalıkla karşılaştım ben evleneli 7 ay oldu 1 yıl olmadan tup bebeği devlet karşılamıyormuş ama benim biran önce hamile kalmam lazım 2 ay oldu ameliyata iki taraftada tekrar büyümüş kistlerim ne yapıcamı şaşırdım
Arkadaşım aynı durumdayız kisti öğrendiğimde daha 3 aylık evliydim ama hiç aklıma beni çok ugrastiracagi gelmezdi ilk ay basit kist diye doğum kontrol hapina başladım çikolata kisti olduğunu öğrendiğimde devam ettim
1 sene kadar kullandım hiç küçülmedi sonra rahim filmi yapıldı tüpler açık çıkınca dört ay kadar normal yolla denedim olmayınca tüp bebeğe başladım benimde mayısta iki sene olacak evleneli devletin tüp bebek yardımından faydalanalamiyorum üç sene evlilik şartı + ameliyat+ 2 veya 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyorsun ben ilk denemeyi özelde denedim olmadı maalesef şimdi 2.deneyecegim maddi olarak bittik Rabbim bu sefer olur inşallah senin tüpler sorunlu diyorsun bu durumda 3 sene şartı aramadan tüpe başlarlar ameliyat olmuşsun zaten devletteki hakkını kullanabilirsiniz maddi durumun iyiyse özeldede yaptırabilirsiniz yeni evligim diye düşünme biran önce tedaviye başla canım seneler çabuk geçiyor ben kısaca anlatım yaşadıklarımı bu rahatsızlık ilerleyici olan sağlıklı yumurtalarimizi biran önce değerlendirmeliyiz senin amh değerin kaç çıktı kistlerin büyüklüğü ne kadar canım Rabbim şifamizi versin anne olma duygusunu bizlerede yaşatsin
Arkadaşım aynı durumdayız kisti öğrendiğimde daha 3 aylık evliydim ama hiç aklıma beni çok ugrastiracagi gelmezdi ilk ay basit kist diye doğum kontrol hapina başladım çikolata kisti olduğunu öğrendiğimde devam ettim
1 sene kadar kullandım hiç küçülmedi sonra rahim filmi yapıldı tüpler açık çıkınca dört ay kadar normal yolla denedim olmayınca tüp bebeğe başladım benimde mayısta iki sene olacak evleneli devletin tüp bebek yardımından faydalanalamiyorum üç sene evlilik şartı + ameliyat+ 2 veya 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyorsun ben ilk denemeyi özelde denedim olmadı maalesef şimdi 2.deneyecegim maddi olarak bittik Rabbim bu sefer olur inşallah senin tüpler sorunlu diyorsun bu durumda 3 sene şartı aramadan tüpe başlarlar ameliyat olmuşsun zaten devletteki hakkını kullanabilirsiniz maddi durumun iyiyse özeldede yaptırabilirsiniz yeni evligim diye düşünme biran önce tedaviye başla canım seneler çabuk geçiyor ben kısaca anlatım yaşadıklarımı bu rahatsızlık ilerleyici olan sağlıklı yumurtalarimizi biran ön
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese kalbinden geçeni versin RABBİM bende 3 sene değil 1 sene şartı varmış canım 1sene evlilik+ tüpbebek dışında imkanı olmayan annelik + ameliyat + başka çocuğunun olmaması işte böyle kuzum1 sene olmadı daha bizim beklesem 2 ay oldu ameliyata 2ayda 4 cm kistlerim oluşmuş (günahlarını almayım ama tamamen temizlemedilermi diye aklımdan geçmiyor değil) ben her halikarda o parayı vericem bekleme lüksüm yok ((( devlettemi özeldemi yaptırsam bunu bilemedim AMH çarşamba çıkacak sen ankaradandın galiba düzen polikiliniğinde yaptırdık orda çarşamba sonuç alınıyormuş sadece
amh testin kaç çıktı canım ya maalesef çok zor bir hastalık bu soğan kürünü denedin mi hiç fayda ediyor çikolota kistine hangi hastaneye gittin bu arada devlet hastanesinde mi istediler
amh önümüzdeki çarşamba çıkacak çikolata kisti içinde tüp bebek içinde zekai tahire gittim devlet hastanesi evet canım 4- 7 bin tutar dedile oparayı verdikten sonra özelemi gitsemdiye düşünüyorum ama ordaki doktorlarda durumumu en iyi bilenler....soğan kürü içiyordum ben neden o kadar büyümüş dedim doktora doktor içmene gerek yok artık dedi valahi ne halt ediceğimi şaşırdım durduğum her gün bana tehlike :18::18::18: oyyyy ben ne edemmm bilemedim dostlarrrrrrrrrrrpsikolojim bozuldu iyice
amh önümüzdeki çarşamba çıkacak çikolata kisti içinde tüp bebek içinde zekai tahire gittim devlet hastanesi evet canım 4- 7 bin tutar dedile oparayı verdikten sonra özelemi gitsemdiye düşünüyorum ama ordaki doktorlarda durumumu en iyi bilenler....soğan kürü içiyordum ben neden o kadar büyümüş dedim doktora doktor içmene gerek yok artık dedi valahi ne halt ediceğimi şaşırdım durduğum her gün bana tehlike :18::18::18: oyyyy ben ne edemmm bilemedim dostlarrrrrrrrrrrpsikolojim bozuldu iyice
canım Allah yardımcın olsun geçici menopoz yöntemi var nasıl onu bilmiyorum bence bunu düşün üç ayı tamamla ondan sonra raporla yaptır diyeceğim ama benimde kistim var benimde kafam çok karışık
Ameliyatını Ankarada zekai tahir burakta mı oldun kapalı ameliyatmiydi 2 ay içersinde hemen büyümüşler :26: sanırım odak noktalarını yakmadilar benimde olmam gerekiyor aslında benim amh değerim iyi çıktı 4.8 ama ameliyat olunca azalıyor maalesef benim tüp bebek merkezi yaptırdı özel labratuvarda yapıldı sanırım maddi olarak karşılaştır bakalım devlet ne kadar özel ne kadar tutacak benim toplam 7000 lira kadar harcadık devlette çok uygun olacaksa 5 ay çok uzun zaman değil bu sürede doğum kontrol hapı veya yalancı menopozla kistleri baskilayabilirsin çok sıkıntılı bir süreç ama benim umudum var Rabbim bizlererde nasip edecek anne olmayi inşAlllahArkadaşım aynı durumdayız kisti öğrendiğimde daha 3 aylık evliydim ama hiç aklıma beni çok ugrastiracagi gelmezdi ilk ay basit kist diye doğum kontrol hapina başladım çikolata kisti olduğunu öğrendiğimde devam ettim
1 sene kadar kullandım hiç küçülmedi sonra rahim filmi yapıldı tüpler açık çıkınca dört ay kadar normal yolla denedim olmayınca tüp bebeğe başladım benimde mayısta iki sene olacak evleneli devletin tüp bebek yardımından faydalanalamiyorum üç sene evlilik şartı + ameliyat+ 2 veya 3 aşılama sonrası tüp bebeğe geçiyorsun ben ilk denemeyi özelde denedim olmadı maalesef şimdi 2.deneyecegim maddi olarak bittik Rabbim bu sefer olur inşallah senin tüpler sorunlu diyorsun bu durumda 3 sene şartı aramadan tüpe başlarlar ameliyat olmuşsun zaten devletteki hakkını kullanabilirsiniz maddi durumun iyiyse özeldede yaptırabilirsiniz yeni evligim diye düşünme biran önce tedaviye başla canım seneler çabuk geçiyor ben kısaca anlatım yaşadıklarımı bu rahatsızlık ilerleyici olan sağlıklı yumurtalarimizi biran ön
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkese kalbinden geçeni versin RABBİM bende 3 sene değil 1 sene şartı varmış canım 1sene evlilik+ tüpbebek dışında imkanı olmayan annelik + ameliyat + başka çocuğunun olmaması işte böyle kuzum1 sene olmadı daha bizim beklesem 2 ay oldu ameliyata 2ayda 4 cm kistlerim oluşmuş (günahlarını almayım ama tamamen temizlemedilermi diye aklımdan geçmiyor değil) ben her halikarda o parayı vericem bekleme lüksüm yok ((( devlettemi özeldemi yaptırsam bunu bilemedim AMH çarşamba çıkacak sen ankaradandın galiba düzen polikiliniğinde yaptırdık orda çarşamba sonuç alınıyormuş sadece
canım Allah yardımcın olsun geçici menopoz yöntemi var nasıl onu bilmiyorum bence bunu düşün üç ayı tamamla ondan sonra raporla yaptır diyeceğim ama benimde kistim var benimde kafam çok karışık
Beni ilk tüp bebek tedavisi öncesi 2 ay yalancı menopoz iğnesi kullanmıştım adettin 2.günü vuruluyor 28 gün sonra tekrar vuruluyor hap kullanmaktan daha rahat gelmişti bana
Ameliyatını Ankarada zekai tahir burakta mı oldun kapalı ameliyatmiydi 2 ay içersinde hemen büyümüşler :26: sanırım odak noktalarını yakmadilar benimde olmam gerekiyor aslında benim amh değerim iyi çıktı 4.8 ama ameliyat olunca azalıyor maalesef benim tüp bebek merkezi yaptırdı özel labratuvarda yapıldı sanırım maddi olarak karşılaştır bakalım devlet ne kadar özel ne kadar tutacak benim toplam 7000 lira kadar harcadık devlette çok uygun olacaksa 5 ay çok uzun zaman değil bu sürede doğum kontrol hapı veya yalancı menopozla kistleri baskilayabilirsin çok sıkıntılı bir süreç ama benim umudum var Rabbim bizlererde nasip edecek anne olmayi inşAlllah
evet canım zekai tahirde oldum ameliyatı açıktı endonun 4. evresiydi her tarafta yapışıklık olmuş yaktık vs demediler temizledik dediler bende anlamadım eğer işlerine geleni yapıp bıraktılarsa öbür dünyada ben sormazsam RABBİM sorar.. evet azalıyormuş yumurtalıkların rezervi oynandığındaama kistlerim büyüktü ameliyat olmasam bebek olması çokk zordu.. devlette sana bağlı 4 le 7bin arasında değişir dediler 5 ay bekleyemiyorum 2 ay oldu böyle büyüdü ayrıca o iğneleri kimseye tavsiye etmiyorum tamamen menopoza soktuğuda oluyormuş haplarıda bırakınca kimi hemen kalıyor kimi 3 ay hamile kalamıyor ayrıca bekleme ihtimalim yok kuzum yaa doktorlar bana en başından beri ameliyatı olduktan sonraki 6 ay hamilelik şansı için en verimli dönem diyorlar RABBİM inşallah evlat kokusuna hasret bırakmaz bizleri en yakın zamanda o meleklerden bizlerede gönderir
Beni ilk tüp bebek tedavisi öncesi 2 ay yalancı menopoz iğnesi kullanmıştım adettin 2.günü vuruluyor 28 gün sonra tekrar vuruluyor hap kullanmaktan daha rahat gelmişti bana
yok bee gülüm bekleme lüksüm yok altınları bozdurucaz artık( en verimli dönem ilk 6 aymış inşallah olur çok altın falanda yok zaten ayvayı yedikkk :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?