Arkadaslar tedavide olan, olumlu olumsuz sonuc alan bilgi verebilir mi acaba. Bikac ay sonra tedavi dusunuyorum ama karar veremedimm.
Amin canimm hayirli olsun. Sen suan hangi asamadasin. Ben sali adetin 21. Gunu rahime ilac vereceklermis kontrole gidicem. İnofolik combi ve vajinal fitil verdi. Bitene kadar kullan dedi.
Yok canim leucositim diye bi igneymis rahmi hazirlamak icin dedi rahme enjekte edicez dedi yarin bakalim nasil olcakRahime ilaç derken.rahim filmi mi çekilecek hsg yani
Masallah canim nasil basardin ne kullandin takviye 5te5 dollenme icinnCanım ben cuma transfer oldum sonuç bekleme aşamasındayım. Kasımda Adetin 3. Günü hocaya gittim muayene oldum herşey iyi hemen başlayalım dedi. Ben aralıkta düşünmüştüm ama hoca yapalım dedi. 12 günlük tedavi süreci 5 yumurta toplandı çok şükür 5 ide döllendi. Ve transfer oldum. 4. Denemem ama ankarada ilk deneme. İnşallah da son olur sabırsızlıkla testi bekliyorum
Yok canim leucositim diye bi igneymis rahmi hazirlamak icin dedi rahme enjekte edicez dedi yarin bakalim nasil olcak
evet bende ilk defa duydumm. Dun yaptilar ilaci. Simdi adeti veklicem ondan sonra da tedaviye baslicam insallahOpu olmadan mı bı iğneyi yapacaklar hiç duymamıştım.
Ben timur hocaya basladim simdilik bi sorun yok gayet ilgililer insallah da boyle gider olumlu sonuc alirimKızlar merhaba bende bu hafta görüşmeye gideceğim bende ikisi arasında kaldım kararsızım.benim tüplerde sorun var.hangisini önerirsiniz
450 tl aliyolar ucretsiz gorusme yok malesef.Ben şehir dışındayım buradaki doktorum önerdi timur hocayı ama olumsuz yorumlar okuyunca tereddüt ettim.ön görüşme yapabiliyormuyuz bilgin varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?