Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
🤣🤣🤣kadın o kadar özgüvenli ki daha ortada hiçbir şey yok lacivert iplikler almış örebilmek için, gittiğimde “oğluşum naaapıyor” diyordu irkiliyordum valla. Rüyasında görmüş de onun rüyaları hep çıkıyormuş da. Kızçem babaannesine pipi değil ortiş parmağını gösterdi :KK25:
Aşkım kayınvalidelerimiz aynı olabilir mi😂🤣🤣

Dün cinsiyeti çok düşündüm herhalde rüyamda ne gördümmmm😂 cinsiyet partisi yapıyoruz şu dumanlarla ikisi de pembe çıkıyor ben şok çünkü ikisinin de erkek çıkacağına eminim kiii neyse herkese anlatıyoruz felan biraz gezip tozuyoruz akşam eve geliyoruz videoyu ayarlayım da paylaşayım diye telefonu elime alıyorum tekrar bakarken dumanın birinin mavi olduğunu farkediyorum ve hemen havalara uçuyorum aşkımmmmm biri maviymiş biz yanlış görmüşüz diye😂 benim rüyaların saçmalık seviyesi🤣

Bu arada erkek düşünmem erkek düşkünlüğümden değil 😅 6 yıl kız hayali kuran bir insanım ama şu an Çin takvimi ve diğer tüm hurafeler ve kese şekli erkeğe göre olduğu için erkeği kabullendim gibi😂

Bu arada erkek düşünmem erkek düşkünlüğümden değil 😅 6 yıl kız hayali kuran bir insanım ama şu an Çin takvimi ve diğer tüm hurafeler ve kese şekli erkeğe göre olduğu için erkeği kabullendim gibi😂
Bende de hurafeler erkek diyordu, hurafelere güvenme 🤣 bi yüzük testinde kız çıkmıştı, onu da iş arkadaşım cinsiyeti öğrenmeden bir gün önce yaptı. Yoksa bulantım yoktu, çin min de erkek diyordu 🤣 herkes güzelleştin kesin erkek diyordu falan filan

Bende de hurafeler erkek diyordu, hurafelere güvenme 🤣 bi yüzük testinde kız çıkmıştı, onu da iş arkadaşım cinsiyeti öğrenmeden bir gün önce yaptı. Yoksa bulantım yoktu, çin min de erkek diyordu 🤣 herkes güzelleştin kesin erkek diyordu falan filan
Bende de bulantı çok az ve cildim gerçekten güzelleşti😂 ama tabi bende hiç kesin bişey diyemeyiz çünkü 2 tane olunca biri kız biri erkek de olabilir 😂😅

Aynı şeyleri düşünüyorum kuzum büyüklere doğar doğmaz mesafemi belli edicem ki çok karışamasınlar en başta kayınvalidem karışmayı çok sever şimdiden diyormuş iki çocuğa nasıl bakıcak artık oğlum sabahları işe giderken çocukları bize bırakır gider felan diyormuş pardooonn kafayı görüyor musun bende Allah var ne kadar tecrübesiz olsam da içimde hiç korku yok evet başta zorlanırım ama sonra bir düzen oturtucağıma inanıyorum inşallah öyle de olur çok zorlansam da dışarıya asla belli etmicem herkes aç kurt gibi hazırda bekliyor çünkü

Evinde kafan daha rahat olur 👍 çocukların bu sefer başka düzenden çıkıp başka kişilerin düzenine giriyor ister istemez bakarsın Allah’ın izniyle inşallah 🙏 Rabbim o sabrı gücü kuvveti hepimize versin inşallah 🤲😘

mayala mayala aşkım benim de bir tık karnımın çıktığını düşünüyorum çünkü sabahları kalkar kalkmaz bile bir göbek var 1 2 hafta önce yoktu dümdüzdü son 1.5 haftadır felan artık bir çıkıntı var yarısı göbek yarısı bebek olabilir 😅 benim kuzular erken gitmeyi seviyor zaten yarın doktoruma gittiğimde ultrason da 12+3 çıkıcaklar herhalde 😅

Bende karnım çıkmış farkında değilim o kadar ki hamile olduğumu düşünmüyorum 😂 benim de şu an 13 haftalık gidiyorlar doktor dedi bir hafta önde gidiyorlar fakat bebekler arasında sadece iki gün var maşallah 🧿🥹❤️

Bende karnım çıkmış farkında değilim o kadar ki hamile olduğumu düşünmüyorum 😂 benim de şu an 13 haftalık gidiyorlar doktor dedi bir hafta önde gidiyorlar fakat bebekler arasında sadece iki gün var maşallah 🧿🥹❤️
Bende yarın için o kadar sabırsızlanıyorum kiiii ikisini yan yana hareket ederken görebilicem ilk defa inşallah güzel şeyler duymayı ümid ediyorum 🥹 benimkilerin arasında 5 gün var şu an😮‍💨

Tamam de geç kanka kv hepsi öyle, benimki yatak odasına bebek karyolası alacakmış, banyosunu yaptıracakmış kendi evinde 🤣🤣🤣

Vay ne düşünceli kayınvalideler var maşallah 😂 yok bacım bizimkiler sadece muhalefet olmayı severler yarabbim bin şükür 🙏 uzaktayız 🤣

Bende yarın için o kadar sabırsızlanıyorum kiiii ikisini yan yana hareket ederken görebilicem ilk defa inşallah güzel şeyler duymayı ümid ediyorum 🥹 benimkilerin arasında 5 gün var şu an😮‍💨

İnşallah güzel geçecek Allah’ın izniyle benim bebişin biri yukarı çıkmış sağdaki bebeğim bağımsızlığını ilan etmişti geçen hafta gittiğim de birde sırtını dönmüş bize küsmüş 🥀 gibiydi 🤣

İnşallah güzel geçecek Allah’ın izniyle benim bebişin biri yukarı çıkmış sağdaki bebeğim bağımsızlığını ilan etmişti geçen hafta gittiğim de birde sırtını dönmüş bize küsmüş 🥀 gibiydi 🤣
Bende yarın ilk defa o hallerini görücem inşallah 😍🫠 çikolata yiyip gidicem bakalım kıpır kıpır olucaklar mı🙈

Benimki bomba ya, erkek torun istiyordu, kız olduğunu duyunca kızardı bozardı. “Olsun” falan dedi. Allahın manyağı

Ayy böylelerine de ayrı uyuz oluyorum kardeşim önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olması değil miydi o evlat duygusunu tatmak değil mi kız ne erkek ney Allah kızın da erkeğin de hayırlısını cümlemize nasip eylesin inşallah şükür edecekler kadın tedaviyle zorlukla hamile kalmış diye birde cinsiyet beğenmiyorlar 🫤😶

🤣🤣🤣kadın o kadar özgüvenli ki daha ortada hiçbir şey yok lacivert iplikler almış örebilmek için, gittiğimde “oğluşum naaapıyor” diyordu irkiliyordum valla. Rüyasında görmüş de onun rüyaları hep çıkıyormuş da. Kızçem babaannesine pipi değil ortiş parmağını gösterdi :KK25:

Ayy gülmekten yıkıldım 😹😹
Tövbe tövbe 😝

Dün cinsiyeti çok düşündüm herhalde rüyamda ne gördümmmm😂 cinsiyet partisi yapıyoruz şu dumanlarla ikisi de pembe çıkıyor ben şok çünkü ikisinin de erkek çıkacağına eminim kiii neyse herkese anlatıyoruz felan biraz gezip tozuyoruz akşam eve geliyoruz videoyu ayarlayım da paylaşayım diye telefonu elime alıyorum tekrar bakarken dumanın birinin mavi olduğunu farkediyorum ve hemen havalara uçuyorum aşkımmmmm biri maviymiş biz yanlış görmüşüz diye😂 benim rüyaların saçmalık seviyesi🤣

Rabbim inşallah iki meyveden de tarttırsın Amin 🤲😍

Back
X