Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
İlk çocuklarım ama nedense cinsiyet partisi yapmaktan vazgeçtim siz ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda siz yapıcak mısınız ya da yaptınız mı

Ben daha öğrenmedim ama düşünmüyorum sadece kızım çok istiyor diye onun için balon 🎈 alıp patlatacağım içinde kalmasın 😍

Ben daha öğrenmedim ama düşünmüyorum sadece kızım çok istiyor diye onun için balon 🎈 alıp patlatacağım içinde kalmasın 😍
Bende anı kalsın diye bi balon almayı düşünüyordum bilmiyorum zaten bi kesinliği yok daha belki öbür ay fikir değiştirip kağıda yazdırabilirim bi balon patlatırız sadece 😅 yapmaya da bilirim sağım solum belli değil 😂 aslında beklerken anı kalsın diye çok istiyordum ama şimdi nedense ona masraf yapmayı gözden çıkaramadım😅

Bende öyleyim herhalde günlerce düşündüm yapsam mı yapmasam mı diye bugün söyle gitsin dedim doktora😂
Aşkım kuzenlerim diyor bir balon patlatıcaz alt üstü dr bize söyleyecek sen akşamına öğreniceksin diye, akşama kadar kim duracak, bir kere eşim durmaz o benden beter 😂😂😂 sanırım annem 7 aylık doğurmuş beni😬😁😁
Seni bilemem ama sabrederim diyorsan yap gitsin içinde kalmasın, benim zaten pek öyle şeylere hevesim yok 😂😂 düz yaşıyorum

Kızlar merhaba benimde doktor kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda hatta bebek 1 hafta ilerde doktor fetal DNA için kan aldı tup bebek doktorum estrofem ve progestan kalcadan iğne göbekten iğne fitil hepsini kes dedi birden kesilir mi ya sizinkiler nasıl yol izledi🤔

Kızlar merhaba benimde doktor kontrolüm vardı çok şükür hersey yolunda hatta bebek 1 hafta ilerde doktor fetal DNA için kan aldı tup bebek doktorum estrofem ve progestan kalcadan iğne göbekten iğne fitil hepsini kes dedi birden kesilir mi ya sizinkiler nasıl yol izledi🤔
Ben hepsini aynı anda birden bıraktım

Canım 12.haftadan sonra plasenta zaten o ilaçların görevini fazlasıyla yerine getiriyormuş. Benim perinatolog doktorum da kes demişti. Ben zaten sadece progestan vajinal kapsül kullanıyordum. Yarım kutudan fazla da vardı. Azaltarak bırakayım o zaman dedim bitene kadar. İçine sinecekse öyle yap dedi.

Canım 12.haftadan sonra plasenta zaten o ilaçların görevini fazlasıyla yerine getiriyormuş. Benim perinatolog doktorum da kes demişti. Ben zaten sadece progestan vajinal kapsül kullanıyordum. Yarım kutudan fazla da vardı. Azaltarak bırakayım o zaman dedim bitene kadar. İçine sinecekse öyle yap dedi.
Benim daha 10 haftalık boyut olarak 11 haftalik ya o korkuttu beni canim

Bende anı kalsın diye bi balon almayı düşünüyordum bilmiyorum zaten bi kesinliği yok daha belki öbür ay fikir değiştirip kağıda yazdırabilirim bi balon patlatırız sadece 😅 yapmaya da bilirim sağım solum belli değil 😂 aslında beklerken anı kalsın diye çok istiyordum ama şimdi nedense ona masraf yapmayı gözden çıkaramadım😅

Sade birşey yapabilirsin çok büyük partiye gerek yok o masrafı bebişlerine harcarsın inşallah 🥰
Benim arkadaşımda söyledi kağıda yazdır bana ver ben ufak bir şey hazırlarım dedi bilmiyorum 🤷‍♀️ o an ki ruh halime bağlı 😁

Benimki kademe kademe kestirdi, 13.haftaya kadar kullandım, mesela iğneyi gün aşırı yapıp, fitili sadece akşam olacak şekilde kestirdi, birden kesersen kanaman olabilir diye. Ama benim hipo hipo hastası olduğum için dr temkinli davrandı. Diğerleri birden kesmiş

Oyyy maşallah 🧿 nasıl seviniyor yawrum 🥰

Sağol teyzesi çok heyecanlı ne zaman doğacaklar diyor neden bu kadar uzun sürüyor onlara ben bakacağım siz karışmayın 😹 dedim hımm 🧐 aynen bakabilirsin dedim sen de 9 ay durdun hatta bir hafta da fazladan durdun zorla getirttik bunlarda dünyada yaşaması için anne karnında bir süre kalıp büyümesi gerekiyor dedim ama çok sabırsızlanıyor 🥰

Back
X