- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
Aynen canım valla böyle sıkıntım olduğunu bilsem korurdum kendimi dediğin gibi daha dikkat edeceğimKız Allah seni biz normal iş yaparken bile yoruluyoruz banyo da halı yıkayıp kendine eziyetetmişsin dikkat et canım benim şu an senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil her şey güzel olsun yeter ki iş nedir insan iyi oldu mu birgün de yapar
Yaa çok sevindim adına cnm15 olacağız canım
Cinsiyet belli oldu mu15 olacağız canım
Evet canım erkekCinsiyet belli oldu mu
Ben de şekerli bir şeyler yiyince bulantı yaşıyorum ve evet kusmam tetikleniyor kiKızlar ben ne zaman tatlı bir şey yesem dondurma kavun karpuz kusuyorum hiç yaramıyor .Hep farkettim ne zaman yesem kusuyorum ilgisi var mıdır gerçekten şimdi karpuz filan yemeye korkuyorum canım istiyor ama yemiyorum bulanacak midem diye
Ben bugün bırakmayı deniyorum canım Prilam günde 2 tane içiyordum ben sabah kalkınca .nasıl oğluş benimki bilmem tatlı sevmiyorBen de şekerli bir şeyler yiyince bulantı yaşıyorum ve evet kusmam tetikleniyor ki
prilam kullanıyorum ancak engelliyor.
Kızlar bu sabah bel agrım var sizce neden olabilir büyüyorlarmı acaba sıkıntı yoktur inşallah
Ya ben de bırakayım bi dedim daha fazla kustumBen bugün bırakmayı deniyorum canım Prilam günde 2 tane içiyordum ben sabah kalkınca .nasıl oğluş benimki bilmem tatlı sevmiyoranası normalde tatlısız duramazdı bağımlı gibiydim .ye tatlıyı doğur atlıyı nereye gitti heheyyy
Ben bugün bırakmayı deniyorum canım Prilam günde 2 tane içiyordum ben sabah kalkınca .nasıl oğluş benimki bilmem tatlı sevmiyoranası normalde tatlısız duramazdı bağımlı gibiydim .ye tatlıyı doğur atlıyı nereye gitti heheyyy
Ya ben de bırakayım bi dedim daha fazla kustumvalla hiç deme bütün efsaneleri yalanlıyorlar
Kayınvalidem gelirken bi tepsi baklava getirmişler işi garantiye mi alıyorsunuz diye güldüm hatta ama o baklavadan anca iki dilim yiyebildim sağolsun kocam da hamile olduğu için hepsini yemişBen normalde çaya az şeker atar içerdim şu an bazen şekersiz içiyorum midem havaya kalkıyor
Ben de şu an salatalık acur tuzlayıp yiyorum oBana şu an turşuolsun limon yeter vallah hımm
Kayınvalidem gelirken bi tepsi baklava getirmişler işi garantiye mi alıyorsunuz diye güldüm hatta ama o baklavadan anca iki dilim yiyebildim sağolsun kocam da hamile olduğu için hepsini yemişşeker aşırı midemi bulandırıyor.
Ben de şu an salatalık acur tuzlayıp yiyorum o
İyi geliyor
Senin ilk çocuğun mu canım olacak ? Genelde hep kız isterler sen niye erkekçisinYa ben de bırakayım bi dedim daha fazla kustumvalla hiç deme bütün efsaneleri yalanlıyorlar
Bende kilo kilo salatalık tuzlayıp limonlayıp yiyorum çok iyi geliyorBen de şu an salatalık acur tuzlayıp yiyorum o
İyi geliyor
Evet ilk çocuğum. Ya hep erkek istedim eşimin de katkısı sanırım hayalleri var gerçekleştirmesini mutlu olmasını istiyorum çünkü cidden mutlu olmaya ihtiyacı var ha kız olunca olmayacak mı olacak eminim zor kavuktuk zatenSenin ilk çocuğun mu canım olacak ? Genelde hep kız isterler sen niye erkekçisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?