O zaman boşverin eşinize net bi şekilde koymak istemiyorum tek isim istiyorum deyin.. size herhangi bir destekte vs bulunmadıysa koyulması da çok uygun olmaz bence sizin de babanızın adı var madem öyle onu da bırakınHahahhaaa kesinlikle bende .ama kayınpederimin de öyle maddi manevi hiç bir yardımı olmadı bu süreçte ama kimseye zararı olmayan iyi biridir yani aramda bir şey olmadı bu zamana kadar
Canım valla birkaç dedim ama istiyor ya kırmak da istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum .kulağına okumayı teklif edeceğim .cinsiywt haberi verirken bile küçük Şahin geliyor diyor herkese hey allahımO zaman boşverin eşinize net bi şekilde koymak istemiyorum tek isim istiyorum deyin.. size herhangi bir destekte vs bulunmadıysa koyulması da çok uygun olmaz bence sizin de babanızın adı var madem öyle onu da bırakın
Allah yardımıncınız olsun valla o zamanCanım valla birkaç dedim ama istiyor ya kırmak da istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum .kulağına okumayı teklif edeceğim .cinsiywt haberi verirken bile küçük Şahin geliyor diyor herkese hey allahımbenim babam yok canım ben bebekken ayrılmışlar görüşmüyorum bazı nedenlerden dolayı .o yüzden öyle bir ihtimal olmadığı için de rahat
Allah yardımıncınız olsun valla o zamankırılsın biraz da sonuç olarak o isim ömürlük olacak
Evet gittim çok şükür yolunda dedi doktor.Bir daha ki kontrol 16. hafta dedi ama tatildeymiş o hafta ben 17 de gitmiş olacağım. Bu kadar sık görüldükten sonra zaman çok uzun geldi bi an...O yüzden merak ettim.
İkna edemedimkız dur kanıma girme net davranayım ben bakilm
Of keşke evet bende öyle düşünüyorum ama kimliğe ister eşim canım .sorma valla ben olsam ne ana ne baba ismi koymam yani ne alaka ne gerek var
Ay kötü bir şey olmasın da aranızda sorunsuz halledin inşallahkız dur kanıma girme net davranayım ben bakilm
İkna edemedim
İkna edemedim
bizimde erkek olursa babasını kız olursa anasının ismini koyacam diye niyet etmiş. Allahtan isimleri güzelde beni pek zora sokmadı, bir tek onların anası babası bizimkiler patlican sanki mecbur iki isim koyacaz
Aşkım benimki tek erkek olduğu için başka isim koyacak erkek yok sülalede, Allah var anası babası asla bizim ismimizi koyun demedi hatta annesi ne gerek var falan dedi, ama benimki tutturdu koyacam koyacam, bunların anası babası ne yedirip içirmişte bunlar böyle olmuşAllahtan eşim öyle annesinin babasının adını diretmedi kızım da benden önce çok torunları olmuş kataydınız anam bize ne yani hiç isim kaldırmayı sevmiyorumAllahtan üç yıl önce rüya gördüm aynı rüyayı iki defa gördüm erkek olursa birinin ismi belli Allah nasip ederse
Kız anasını istese ben de aynısını derim vallaBenim kızımda da çok tantana yaptılar dedim çok isteyen varsa doğursun katsın anasının danasının ismini
Aşkım benimki tek erkek olduğu için başka isim koyacak erkek yok sülalede, Allah var anası babası asla bizim ismimizi koyun demedi hatta annesi ne gerek var falan dedi, ama benimki tutturdu koyacam koyacam, bunların anası babası ne yedirip içirmişte bunlar böyle olmuş
Ayyy evet ya of anne olsa bende koyayım o zaman derim ki anneminkini canımbizimde erkek olursa babasını kız olursa anasının ismini koyacam diye niyet etmiş. Allahtan isimleri güzelde beni pek zora sokmadı, bir tek onların anası babası bizimkiler patlican sanki mecbur iki isim koyacaz
Yok yok canım espiriyle söyledim ama yok ikna olmuyor çok güzelmiş Asil ŞahinAy kötü bir şey olmasın da aranızda sorunsuz halledin inşallah
Aşkım benim annemin ismi güzel değil yoksa ben ondan önce ben anamin ismini koyacam derdimAyyy evet ya of anne olsa bende koyayım o zaman derim ki anneminkini canım
Tüm olaylar eşimden çıkıyor zatenSenin ki ters tepmiş başkaların annesi babası ister senin ki eşin illa katacakneyse artık yapacak bir şey yok sağlıcakla ismiyle büyüsünler inşallah Amin
Of 2 isim bize şart oldu yavAşkım benim annemin ismi güzel değil yoksa ben ondan önce ben anamin ismini koyacam derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?