- 17 Ağustos 2021
- 1.656
- 2.055
- 83
Aynen canım o da doğru .oda ne zaman başlanmalı yapmaya bilemedim ya şuan çok erken gibi geliyorBen onu da almadım henüz kış bebeleri olacağı için yazlık kıyafetlerin kalkmasını bekliyorum bir de dedim önce odasına yapayım kıyafet alınca en azından yıkar ütüler dizerim şimdi alsam ortada gezecek
Aynen canım o da doğru .oda ne zaman başlanmalı yapmaya bilemedim ya şuan çok erken gibi geliyor
Tamam canım tavsiyeni dikkate alacağımBence 6 aylıkken oda yapılması ideal çünkü ancak beğen getir montaj temizliği düzeni derken ancak olur doğum bu ne zaman olacağı bilinmez 7 aylıkken bence bitmesi lazım hem kafan rahat olur hem çok ağırlaşmamış olursun
Tamam canım tavsiyeni dikkate alacağım
Allah cebimize kuvvet versinBen bunlarda da önümüzdeki ay yavaştan artık mobilya bakacağım artı o odayı boşaltmamız lazım bir ay fazla sürer ben kızım da 7 aylıkken odasını bitirmiştim kıyafetlerini hepsini yıkamıştım ütülemiştim bütün bebek ihtiyaçlarını almıştım bezidir şampuanıdır kremleri yağı vs tırnak makas seti ateş ölçer çeşit çeşit emziklerdaha şu an aklıma gelmiyor aslında çok şey var alınacak banyo malzemeleri yazarken yoruldum
Aa ne güzel ne olunca kupon hediye ediyor canımBen alışveriş için detaylı ultrasonu bekliyorum ondan sonra mağazaya girerim ne eksikse komple alır çıkarım diye düşünüyorumkuponum vardı geçenlerde sadece beyaz zıbın ve kitap aldım sadece şimdi tekrar kupon hediye etmiş sağolsun e bebek ona da oda nemlendiricisi alacağım
Amin aminnn hepimizin inşallahAa ne güzel ne olunca kupon hediye ediyor canımgüzel günlerde kullansın sağlıkla bebiş
Ben alışveriş için detaylı ultrasonu bekliyorum ondan sonra mağazaya girerim ne eksikse komple alır çıkarım diye düşünüyorumkuponum vardı geçenlerde sadece beyaz zıbın ve kitap aldım sadece şimdi tekrar kupon hediye etmiş sağolsun e bebek ona da oda nemlendiricisi alacağım
Ay kupon bilmiyorum bana ara ara tanımlıyor ben de bilmiyorumAa ne güzel ne olunca kupon hediye ediyor canımgüzel günlerde kullansın sağlıkla bebiş
20. Haftada yapılanı bekliyorum bende Eylüle randevum varHadi inşallah canımben girdim detaylı ultrasona bir dahaki 6 aylıkken olucak nasip olursa inşallah
Allah cebimize kuvvet versinbende detaylıdan sonra inşaallah yavaş yavaş başlarım gibi geliyor kuzum
20. Haftada yapılanı bekliyorum bende Eylüle randevum var
20. Haftada yapılanı bekliyorum bende Eylüle randevum var
Şu an 13+3 oldum an itibariyleŞu an kaç haftalık oldun canım sen de takvim yok bilemiyorum
Ay olur inşaallah canım versinler tabi ya alırsın bence inşaallah hem bunlar 2 tane daha x2 masraf sonuçtaAynen canım benim çok masraf oluyor tek büyük mobilya değil ki ıncığı boncuğu çokAmin Amin Ben devlete başvurdum ayın 28. De randevu verdi hamileyken bebek eşyası için para desteği yapıyorlar bakalım baya bir kâğıt kürek istedi eğer onaylarsa oradan biraz destek olursa çok iyi olur kızım da almıştım bakalım
Bana 22.hafta gelirsin dedi 18.haftada ara muayeneye çağırdı ayın 22 sinde gideceğimBenim de büyük ihtimalle 20. Haftalarda 1.eylül de randevum sabah 9 da
Ay olur inşaallah canım versinler tabi ya alırsın bence inşaallah hem bunlar 2 tane daha x2 masraf sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?