Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Valla öyle bir gün şöyle normal besleniyim hemen tartıda 72 küsürleri görüyorum az yiyim sonra hemen normal 70 imizi görüyoruz ama işte su içsek yarıyor

Hiç sorma vallahi
Bizim normal ya iki bebe var iki plasenta her şey x2 kilolarımız normal yani kendimi teselli ederken ben temsili

sağol canım benim sık sık beslenmeliymişim yediklerim bebek için yeterli gelmiyormuş birde sizin gibi ikiz olsa her gün bayılırım sanırım ‍♀
Ay hamişlik çok tatlış ama zormuş gerçekten Kuzum bir de seviyorsan ayran iç her gün tuzlu tuzlu benimde tansiyonum çok düşüyo hergün içiyorum o beni biraz toparlıyor hem de bebişe yararlı

sağol canım benim sık sık beslenmeliymişim yediklerim bebek için yeterli gelmiyormuş birde sizin gibi ikiz olsa her gün bayılırım sanırım ‍♀

Aslında kilon az değil 55 kilo iyi bence bünyen zayıf kiloyla alakalı değil kimisi 45 kiloyla hamile kalıyor inşallah bir daha yaşamazsın Amin

Ay hamişlik çok tatlış ama zormuş gerçekten Kuzum bir de seviyorsan ayran iç her gün tuzlu tuzlu benimde tansiyonum çok düşüyo hergün içiyorum o beni biraz toparlıyor hem de bebişe yararlı
Yoğurt yiyorum bende ama onu da deneyeyim canım bayılınca direk markette teyzeler ayran verdi zaten

Yoğurt yiyorum bende ama onu da deneyeyim canım bayılınca direk markette teyzeler ayran verdi zaten
Ya kıyamam sana havada sıcak ekstra zaten. Dene kuzum evde kendin yap iç her gün bol tuzlu, çantanda krakerde çikolatada olsun hep. İnşallah geçicidir toparlarsın hemen

Aslında kilon az değil 55 kilo iyi bence bünyen zayıf kiloyla alakalı değil kimisi 45 kiloyla hamile kalıyor inşallah bir daha yaşamazsın Amin
Ay evet oda var canım ama sürekli bünyen zayıf deyip duruyorlar 49 'la doğuma giden tanıdığım vardı benim

Daha iyiyim canım ama biraz afalliyorum Allahtan markette teyzeler tutmuş yere düşmedim şansım o oldu

Bir de dışarda olması daha zor olmuştur Allahtan etrafta insanlar varmış da yardımcı olmuşlar inşallah bir daha yaşamazsın

Ay evet oda var canım ama sürekli bünyen zayıf deyip duruyorlar 49 'la doğuma giden tanıdığım vardı benim

Kız yok yok sanki gören diyecek 30 kilosun tövbe ya ne zayıflar gördüm bence bünyen hamilelik hormonlarını kaldırmadı yada hava sıcaktır seni kötü etkilemiştir

Allah içini dolu görmeyi de nasip etsin canım çok şirin duruyor bu arada hissediyorum da yazmıştın çok iyi ya darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…