Valla öyle bir gün şöyle normal besleniyim hemen tartıda 72 küsürleri görüyorum az yiyim sonra hemen normal 70 imizi görüyoruz ama işte su içsek yarıyor
Ay bencede 9. Haftadayım bende öyle düşünüyorum biz üç canlıyızHiç sorma vallahi
Bizim normal ya iki bebe variki plasenta her şey x2 kilolarımız normal yani kendimi teselli ederken ben temsili
Geçmiş olsun canım benim , ne öneriyor peki doktorun bu duruma3. Defa bayılmamdan sesleniyorum kızlar iyi ki kilonuz var çünkü her seferinde zayıfsın bünyen kaldırmıyor bayılıyorsun ondan diyorlar ki 55 kiloyum
sağol canım benim sık sık beslenmeliymişim yediklerim bebek için yeterli gelmiyormuş birde sizin gibi ikiz olsa her gün bayılırım sanırımGeçmiş olsun canım benim , ne öneriyor peki doktorun bu duruma
Ay hamişlik çok tatlış ama zormuş gerçektensağol canım benim sık sık beslenmeliymişim yediklerim bebek için yeterli gelmiyormuş birde sizin gibi ikiz olsa her gün bayılırım sanırım♀
3. Defa bayılmamdan sesleniyorum kızlar iyi ki kilonuz var çünkü her seferinde zayıfsın bünyen kaldırmıyor bayılıyorsun ondan diyorlar ki 55 kiloyum
Ay bencede 9. Haftadayım bende öyle düşünüyorum biz üç canlıyız
sağol canım benim sık sık beslenmeliymişim yediklerim bebek için yeterli gelmiyormuş birde sizin gibi ikiz olsa her gün bayılırım sanırım♀
Yoğurt yiyorum bende ama onu da deneyeyim canım bayılınca direk markette teyzeler ayran verdi zatenAy hamişlik çok tatlış ama zormuş gerçektenKuzum bir de seviyorsan ayran iç her gün tuzlu tuzlu benimde tansiyonum çok düşüyo hergün içiyorum o beni biraz toparlıyor hem de bebişe yararlı
Daha iyiyim canım ama biraz afalliyorum Allahtan markette teyzeler tutmuş yere düşmedim şansım o olduYaa canım çok geçmiş olsun nasılsın peki şu an
Ya kıyamam sana havada sıcak ekstra zaten. Dene kuzum evde kendin yap iç her gün bol tuzlu, çantanda krakerde çikolatada olsun hep. İnşallah geçicidir toparlarsın hemenYoğurt yiyorum bende ama onu da deneyeyim canım bayılınca direk markette teyzeler ayran verdi zaten
Ay evet oda var canım ama sürekli bünyen zayıf deyip duruyorlar 49 'la doğuma giden tanıdığım vardı benimAslında kilon az değil 55 kilo iyi bence bünyen zayıf kiloyla alakalı değil kimisi 45 kiloyla hamile kalıyorinşallah bir daha yaşamazsın Amin
Daha iyiyim canım ama biraz afalliyorum Allahtan markette teyzeler tutmuş yere düşmedim şansım o oldu
Ay evet oda var canım ama sürekli bünyen zayıf deyip duruyorlar 49 'la doğuma giden tanıdığım vardı benim
Geçmiş olsun canım tansiyonum filan nasıl normalde kan değerlerin vsAy evet oda var canım ama sürekli bünyen zayıf deyip duruyorlar 49 'la doğuma giden tanıdığım vardı benim
Evet canım Allah hepsinden razı olsun inşallah bir daha yaşamam inşallah sizlerden kimsede yaşamasınBir de dışarda olması daha zor olmuştur Allahtan etrafta insanlar varmış da yardımcı olmuşlar inşallah bir daha yaşamazsın
Kan vermedim bir süredir canım ama tansiyonum düşmüştü ondan sanırım teşekkür ederimGeçmiş olsun canım tansiyonum filan nasıl normalde kan değerlerin vs
Allah içini dolu görmeyi de nasip etsin canım çok şirin duruyorEki Görüntüle 3616606 kızlar bundan aldım çok indirime girmiş .ilk zamanlar çekim için ve yeni doğduğunda görmeye gelen yakınlarım için dekoratif olarak kullanırım diye düşündüm belki almayı düşünen olur diye sizlerle paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?