Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sagol canım perinatologa mi randevun normal hekime mi canım inşallah güzel haberler ile gel

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar diliyorum.

Bugün üstümden tır geçmiş gibi uyandım. Şu hafta geçse de iznim başlasa, çok zorlanıyorum

Sagol canım perinatologa mi randevun normal hekime mi canım inşallah güzel haberler ile gel

Yok canım normal kadın doktoruma inşallah
Perinatologa 1 Eylül de gideceğim kısmet olursa inşallah Amin canım çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar diliyorum.

Bugün üstümden tır geçmiş gibi uyandım. Şu hafta geçse de iznim başlasa, çok zorlanıyorum

Tünaydın canım sağol sana da hayırlı güzel bir hafta diliyorum
Ya artık ağırlaşıyorsun insan yorgun düşüyor az kaldı hadi inşallah dinlenme zamanı

Benim de dünden belli çok yüksek baş ağrım vardı bugün hafifledi ama kafamın üstü hâlâ ağır bir yük var gibi hissediyorum

Sen nasılsın sılam iyi misin kanaman azaldı mı biraz
İyiyim canım benim çok şükür kanama 1 hafta sürdü sonra geçti 2 haftada 1 kontrole gidiyoruz. 12. Haftaya kadar istirahate devam et dedi doktorum genelde evdeyim. Haftaları ile uyumlu ikiside 1 inde gidicez yine fetal dna da yaptırıcaz sanırım gitmişken
Sen nasılsın göbüşün çıktı mı

Maşallah canım çok şükür sevindim iyi olmanıza canım inşallah sonuna kadar böyle devam eder inşallah dinlen canım en azından riskli dönemler bitene kadar. İnşallah sağlıklı güzel çıkar sonuçlarınız ben yaptırmadım fetal dna umarım sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olsun inşallah Amin
Bende iyiyim Elhamdulillah biraz baş ağrısı çektim iki gün ama şimdi daha iyiyim
Evet canım artık göbüşümü saklamam mümkün değil buradayız diyorlar senin çıktı mı gerçi daha küçükler ilerleyen haftalarda çıkar Allah’ın izniyle

Ben daha mobilya falan bakmadım ama acele oyuncak dolabı baktım internetten oyuncak dolabı önemli birkaç tane beğendim bakalım önce odasını bir beğeneyim sonra ufak tefek şeylere bakacağım perde yaptırmaya verdim en azından onlar ortadan çıksın hazırda beklesin

Ya kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak çok korkuyorum okdr açlığa dayanacakmıyım bayılır mıyım diye zaten kan şekerim hemen düşüo diye yaptırıyorum

Canım şeker yüklemesi yaptırdın mı sonuçlar çıktı mı nasıl geçti inşallah her şey sağlıklı geçmiştir

Çok şükür kuzum bugünümüze mucizemizi yaşıyoruz her birimiz
Evet eşim çok pinpirikli koltuktan kalkmama bile hızlı hareket ediyorsun diyo doktor herşey serbest desin rahatlayacağım valla
Ay baş ağrısı zor kuzum su iç bol bol , enseye buzda iyi geliyo aklında olsun ♥ göbüşünüzü yerim ay maşallah benimki de ayva göbek oldu biraz doldu orası bu iştahla zaten bir aya belli olurum bence
Bizim doktor kesin yaptırın diyince bizde tamam dedik valla o ne derse tamam diyoruz sağlıkla gelsin bebişkolarımız

Amin canım benim
Benim eşim de öyle dikkat ediyormusun kendine oturup kalkarken dedim yeter beni sal artık
Çok su içiyorum gebeliğimden bellidir normalde çok su içmezdim şimdi mecbur bebeler için içiyorum tamam canım çok sağol denerim buzu bende birde migren var hamilelik hormonlarıyla birleşince müthiş bir ağrı ortaya çıkıyor bir de diyorlardı migreni olan gebelikte iyileşiyormuş daha henüz görmedim
Benim perinatolog bahsetti fetal dna testinden ama ikizlerde kesin sonuç vermiyormuş kafam karışmasın diye yaptırmadım yoksa ilk gebeliğimde fetal dna yaptırdım doktorum da ikiz olduğunu duyunca ısrar etmedi fakat şunu söyledi eğer bebeklerden biri rahatsız olursa o bebeğin yaşamına son verirmisin eşimle beraber hayır dedim bunu yapamam o zaman ısrar etmedi testlerde Rabbime emanet ettim kuzucuklarımı inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar güzel insanlar olsunlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…