Sagol canımYaa canım benim çok çok geçmiş olsun bol bol su tüket inşallah şifasını bulursun Allah’ın izniyle Amin
Maşallahsağlıcakla gelsin minik prensesimiz
Bizde şu an iyiyiz Elhamdulillah bu cuma günü nasip olursa kontrole gideceğim inşallah sağlıcakla görüp çıkmak nasip olsun Amin
Sagol canımperinatologa mi randevun normal hekime mi canım inşallah güzel haberler ile gel
Günaydın kızlar, herkese iyi haftalar diliyorum.
Bugün üstümden tır geçmiş gibi uyandım. Şu hafta geçse de iznim başlasa, çok zorlanıyorum
MaşallahKizlarr ben de erkek anasi oluyorum nasipsee
Insallah insallah hepimizMaşallahSağlıkla kucağımıza alalım inşallah Amin
Kizlarr ben de erkek anasi oluyorum nasipsee
Oy maşallah kuzucuk sağlıkla gelsinKizlarr ben de erkek anasi oluyorum nasipsee
Oy maşallah kuzucuk sağlıkla gelsin
Sagol canimmm senin kizla oglan da saglikla insallahhMaşallahcanım tebrik ederim sağlıcakla gelsin minik prens
Sagol canimm hepimizinkiOy maşallah kuzucuk sağlıkla gelsin
İyiyim canım benim çok şükür kanama 1 hafta sürdü sonra geçtiSen nasılsın sılam iyi misin kanaman azaldı mı biraz
Sagol canimmm senin kizla oglan da saglikla insallahh
İyiyim canım benim çok şükür kanama 1 hafta sürdü sonra geçti2 haftada 1 kontrole gidiyoruz. 12. Haftaya kadar istirahate devam et dedi doktorum genelde evdeyim. Haftaları ile uyumlu ikiside 1 inde gidicez yine fetal dna da yaptırıcaz sanırım gitmişken
Sen nasılsın göbüşün çıktı mı
Ya kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak çok korkuyorum okdr açlığa dayanacakmıyım bayılır mıyım diye zaten kan şekerim hemen düşüo diye yaptırıyorum
Çok şükür kuzum bugünümüze mucizemizi yaşıyoruz her birimizMaşallahcanım çok şükür sevindim iyi olmanıza canım inşallah sonuna kadar böyle devam eder inşallah dinlen canım en azından riskli dönemler bitene kadar. İnşallah sağlıklı güzel çıkar sonuçlarınız ben yaptırmadım fetal dna umarım sağlıklı hayırlı güzel evlatlar olsun inşallah Amin
Bende iyiyimElhamdulillah biraz baş ağrısı çektim iki gün ama şimdi daha iyiyim
Evet canım artık göbüşümü saklamam mümkün değilburadayız diyorlar senin çıktı mı gerçi daha küçükler ilerleyen haftalarda çıkar Allah’ın izniyle
Çok şükür kuzum bugünümüze mucizemizi yaşıyoruz her birimiz
Evet eşim çok pinpirikli koltuktan kalkmama bile hızlı hareket ediyorsun diyodoktor herşey serbest desin rahatlayacağım valla
Ay baş ağrısı zor kuzum su iç bol bol , enseye buzda iyi geliyo aklında olsun ♥ göbüşünüzü yerim ay maşallahbenimki de ayva göbek oldu biraz doldu orası bu iştahla zaten bir aya belli olurum bence
Bizim doktor kesin yaptırın diyince bizde tamam dedik valla o ne derse tamam diyoruzsağlıkla gelsin bebişkolarımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?