Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Neyse düşünmeyeyim zaten cuma günü rutin kontrole gideceğim inşallah hayırlı haberlerle çıkmak nasip olsun Amin

Canım doktorun değerlerin düşük olduğu için olumsuz bir şey dedi mi benimde baya dusukte ilaçlara basladim
Yok olumsuz bir şey demedi ama dikkat etmek lazım, değerlerin çok düşmesi hem bebeği hem bizi etkiliyor. Bakalım şimdi düzenli kullanıma başladım, bir ay sonra tekrar kan veririm. Hatta bana kalsiyum da verdi akşamları kullanmam için ama onu kullanmadım, gün içinde yoğurt vs yiyorum onun yerine

Canım ben başta sol tarafıma yatıp uyuyordum, doktorum öyle yap demişti. Öyle uyumak da bende aşırı sırt ağrısı yapıyordu nedense. Geceleri sırtımın ağrısına uyanıyordum. Yastık falan fayda etmedi. Ben de artık umursamadım, sırt üstü yatıyorum. Zaten her gün bir yerim ağrıyor en azından gece biraz uykumu almak istiyorum

Kızlar günaydın aranızda otobüs yolculuğu yapan var mı. 5-6 saatlik bir yolculuk yapmayı düşünüyorum. Yarın doktor randevum var soracağım ona zaten ama gitme demesinden korkuyorum çokk bunaldım evde sıcak havalardan bide oğlum var okulu tatil oldu haliyle evde çok sıkılıyor sürekli dışarı istiyor ben de hep çıkaramıyorum tek başına da gönderemiyorum o da bunaldı tek başımızayız burada. Köye anneme gideceğim ikimize de çok iyi gelecek diye düşünüyorum ama doktor izin verir değil mi gitmeme bir sorunumuz yok çünkü şükürler olsun

15. haftada olduğunu görüyorum, bir sorun olmuyor izin veriyorlar. Ben yurtdışına çıkmıştım tek başıma mola verdiğinde yürümeyi ihmal etme ama

Evet ya ben de normal de çok sağa yatarım sola yatınca sırtım ağrıyor rahatsız oluyorum bu sefer diyorum acaba sağa yatsam sorun olur mu falan derken bir sağ bir sol olarak yatıyorum artık herşeyi düşünmekten yoruldum yani

Tünaydın canım Çok şükür canım bence bir sıkıntı yoksa doktorun da izin verecektir inşallah kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun Amin

Kaç haftalık oldun canım

Canım etkilenme bnm 39 çıktı dr iyi dedi

Inşallah canım amin
Bende iyi diyelim ferro sanol diye demir ilacı başlamıştık bana yan etki yaptı hastanelik oldum feramet verdi acilde ki dr bazılarına böyle yapıyor dedi o sırada cinsiyetimiz de kızmış netleşti idrar enfeksiyonu olmam dışında her şey yolunda baya ilerlemiş sanırım böbrek ağrısı yaşadım epey dertliyim yani antibiyotik verdi kullanmayim dedim ama böbreklerim ağrıyınca epey başlamak zorunda kaldım
Seninkiler nasıl iyiler mi ne zaman tekrar kontrolün

Ay hadi maşallah canım benim nasıl gidio benim şeker düşmesi sıcaklık derken çok parlak değil
Çok şükür diyeyim, beni bel ağrısı çok zorluyor maalesef. İşlerim de yoğundu, hem yoruluyorum hem ağrılarım oluyor üstüne bir de sıcaklar. İşimiz zor ama her halimize şükür

Çok şükür diyeyim, beni bel ağrısı çok zorluyor maalesef. İşlerim de yoğundu, hem yoruluyorum hem ağrılarım oluyor üstüne bir de sıcaklar. İşimiz zor ama her halimize şükür
Zaten sonu iyi olsun diye düşünüp dayanıyoruz valla benmde iç geçmelerim mide kazılmalarım çöm oluyor ama iştahsızım canım hiç bişey istemiyor bu seferde şekerim düşüo bayılıkrum

Ya kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak çok korkuyorum okdr açlığa dayanacakmıyım bayılır mıyım diye zaten kan şekerim hemen düşüo diye yaptırıyorum

Yaa canım benim çok çok geçmiş olsun bol bol su tüket inşallah şifasını bulursun Allah’ın izniyle Amin
Maşallah sağlıcakla gelsin minik prensesimiz
Bizde şu an iyiyiz Elhamdulillah bu cuma günü nasip olursa kontrole gideceğim inşallah sağlıcakla görüp çıkmak nasip olsun Amin

Zaten sonu iyi olsun diye düşünüp dayanıyoruz valla benmde iç geçmelerim mide kazılmalarım çöm oluyor ama iştahsızım canım hiç bişey istemiyor bu seferde şekerim düşüo bayılıkrum

Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah Amin

Ya kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak çok korkuyorum okdr açlığa dayanacakmıyım bayılır mıyım diye zaten kan şekerim hemen düşüo diye yaptırıyorum

Allah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah sağlıcakla güzel bir şekilde atlatırsın Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…