Aşkım valla hiç düşünme bende hissediyorum dedim de o kadar saniyelik bir kayma hissi yani mesela bugün hiç olmadı benimde hala karnım yok bende ona dertleniyorum neden hala çıkmadı herkesin çıkmış diye çok şükür hepimiz dertlenecek bişey buluyoruz
Yok olumsuz bir şey demedi ama dikkat etmek lazım, değerlerin çok düşmesi hem bebeği hem bizi etkiliyor. Bakalım şimdi düzenli kullanıma başladım, bir ay sonra tekrar kan veririm. Hatta bana kalsiyum da verdi akşamları kullanmam için ama onu kullanmadım, gün içinde yoğurt vs yiyorum onun yerineCanım doktorun değerlerin düşük olduğu için olumsuz bir şey dedi mi benimde baya dusukte ilaçlara basladim
Canım ben başta sol tarafıma yatıp uyuyordum, doktorum öyle yap demişti. Öyle uyumak da bende aşırı sırt ağrısı yapıyordu nedense. Geceleri sırtımın ağrısına uyanıyordum. Yastık falan fayda etmedi. Ben de artık umursamadım, sırt üstü yatıyorum. Zaten her gün bir yerim ağrıyor en azından gece biraz uykumu almak istiyorumBen de gece uyuyunca sol ve sağ tarafa yatıyorum ve bazen lavabo kalkınca bakıyorum ayaklarım uyuşmuş gibi acaba magnezyum eksikliğinden mi oluyor yoksa sabit öyle kaldığım için mi sırt üstü fazla yatmıyorum kan akışı için sizler nasıl uyuyorsunuzbacaklarımın arasına hamilelik için yastık aldım kullanıyorum öyle rahat oluyor
15. haftada olduğunu görüyorum, bir sorun olmuyor izin veriyorlar. Ben yurtdışına çıkmıştım tek başımaKızlar günaydınaranızda otobüs yolculuğu yapan var mı. 5-6 saatlik bir yolculuk yapmayı düşünüyorum. Yarın doktor randevum var soracağım ona zaten ama gitme demesinden korkuyorum çokk bunaldım evde sıcak havalardan bide oğlum var okulu tatil oldu haliyle evde çok sıkılıyor sürekli dışarı istiyor ben de hep çıkaramıyorum tek başına da gönderemiyorum o da bunaldı tek başımızayız burada. Köye anneme gideceğim ikimize de çok iyi gelecek diye düşünüyorum ama doktor izin verir değil mi gitmeme bir sorunumuz yok çünkü şükürler olsun
Canım ben başta sol tarafıma yatıp uyuyordum, doktorum öyle yap demişti. Öyle uyumak da bende aşırı sırt ağrısı yapıyordu nedense. Geceleri sırtımın ağrısına uyanıyordum. Yastık falan fayda etmedi. Ben de artık umursamadım, sırt üstü yatıyorum. Zaten her gün bir yerim ağrıyor en azından gece biraz uykumu almak istiyorum
Kızlar günaydınaranızda otobüs yolculuğu yapan var mı. 5-6 saatlik bir yolculuk yapmayı düşünüyorum. Yarın doktor randevum var soracağım ona zaten ama gitme demesinden korkuyorum çokk bunaldım evde sıcak havalardan bide oğlum var okulu tatil oldu haliyle evde çok sıkılıyor sürekli dışarı istiyor ben de hep çıkaramıyorum tek başına da gönderemiyorum o da bunaldı tek başımızayız burada. Köye anneme gideceğim ikimize de çok iyi gelecek diye düşünüyorum ama doktor izin verir değil mi gitmeme bir sorunumuz yok çünkü şükürler olsun
Kaç haftalık oldun canımSelam kızlar,
detaylı ultrason iyi geçti çok şükürbir böbrek diğerine göre daha büyükmüş, ona tekrar bakılacak 28. haftada. Bu haftalarda bazen böyle şeyler olabiliyor stres yapma dedi, biraz aklıma takıldı ama hiç internette bakmayacağım daha fazla stres olmamak için. Bir de doktor bebeği daha çok bana benzetti, normalde kızlar babaya benzer ama bu kız daha çok anneye benziyor dedi. Dualarım kabul oldu dedim güldüm tabi bunlar küçük detaylar ve değişebilen şeyler…
Canım etkilenme bnm 39 çıktı dr iyi dediAy bu olay rüyama girdi gece ya15 miş benim hemşire eliyle bakıyor bebek düştü düşecek diyor çok aşağı inmiş .sonra bir şey çıkıyor gibi hissediyorum meğerse eliyle baktığı için basınç yapmış oymuş filan .Ben etkilenmişim sanırım bu durumdan tüm gece bunla uğraştım
Inşallah canım aminHayırlı geceler canım çok şükür iyiyimsen nasılsın iyimisin inşallah nasıl geçiyor günlerin
Şu an Arkadaşımız işte toparlanmaya çalışıyor kolay değil elbet biraz zamana ihtiyacı var zaman herşeyin ilacıdır dilerim en kısa da toparlar Rabbim evlat müjdesiyle müjdelendirsin bugünleri unutsun inşallah Amin
Yarından itibaren 24 haftalık oluyoruz inşallahKaç haftalık oldun canım
Ay hadi maşallah canım benim nasıl gidio benim şeker düşmesi sıcaklık derken çok parlak değilYarından itibaren 24 haftalık oluyoruz inşallah
Çok şükür diyeyim, beni bel ağrısı çok zorluyor maalesef. İşlerim de yoğundu, hem yoruluyorum hem ağrılarım oluyor üstüne bir de sıcaklar. İşimiz zor ama her halimize şükürAy hadi maşallah canım benim nasıl gidio benim şeker düşmesi sıcaklık derken çok parlak değil
Zaten sonu iyi olsun diye düşünüp dayanıyoruz valla benmde iç geçmelerim mide kazılmalarım çöm oluyor ama iştahsızım canım hiç bişey istemiyor bu seferde şekerim düşüo bayılıkrumÇok şükür diyeyim, beni bel ağrısı çok zorluyor maalesef. İşlerim de yoğundu, hem yoruluyorum hem ağrılarım oluyor üstüne bir de sıcaklar. İşimiz zor ama her halimize şükür
Inşallah canım amin
Bende iyi diyelim ferro sanol diye demir ilacı başlamıştık bana yan etki yaptı hastanelik oldumferamet verdi acilde ki dr bazılarına böyle yapıyor dedi o sırada cinsiyetimiz de kızmış netleşti idrar enfeksiyonu olmam dışında her şey yolunda baya ilerlemiş sanırım böbrek ağrısı yaşadım epey dertliyim yani antibiyotik verdi kullanmayim dedim ama böbreklerim ağrıyınca epey başlamak zorunda kaldım
Seninkiler nasıl iyiler mi ne zaman tekrar kontrolün
Zaten sonu iyi olsun diye düşünüp dayanıyoruz valla benmde iç geçmelerim mide kazılmalarım çöm oluyor ama iştahsızım canım hiç bişey istemiyor bu seferde şekerim düşüo bayılıkrum
Ya kızlar yarın şeker yüklemesi yapılacak çok korkuyorum okdr açlığa dayanacakmıyım bayılır mıyım diye zaten kan şekerim hemen düşüo diye yaptırıyorum
Amin inş canım benim dua etAllah’ın izniyle bir şey olmaz inşallah sağlıcakla güzel bir şekilde atlatırsın Amin
Amin inş canım benim dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?