Bana da 28 ağustos dediler canım yine peşpeşe devamYok canım normal kadın doktoruma inşallah
Perinatologa 1 Eylül de gideceğim kısmet olursa inşallah Amin canım çok teşekkürederim
Bana da 28 ağustos dediler canım yine peşpeşe devambenimde bu kontrol pazartesi günü
Ay inşallah hayırla gelsin de hele o günlerAyrı gayrı olmaz büyük ihtimalle doğuma da beraber gireriz inşallah
Ay inşallah hayırla gelsin de hele o günlerbugün kızımın teyzesi ilk kıyafetini hediye etti çok değişik hislere girdim resmen elbiseyi odanın kapısına astım aşk yaşıyorum
Ay bizim kocalarda trimester olarak yaşıyor bence hamişliği. Benim kadar uyuyo, acıkıyo , midesi bulanıyor çok gülüyorum onun hallerineAmin canım benim
Benim eşim de öyle dikkat ediyormusun kendine oturup kalkarken dedim yeter beni sal artık
Çok su içiyorum gebeliğimden bellidir normalde çok su içmezdim şimdi mecbur bebeler için içiyorumtamam canım çok sağol denerim buzu bende birde migren var hamilelik hormonlarıyla birleşince müthiş bir ağrı ortaya çıkıyor bir de diyorlardı migreni olan gebelikte iyileşiyormuş daha henüz görmedim
Benim perinatolog bahsetti fetal dna testinden ama ikizlerde kesin sonuç vermiyormuş kafam karışmasın diye yaptırmadım yoksa ilk gebeliğimde fetal dna yaptırdım doktorum da ikiz olduğunu duyunca ısrar etmedi fakat şunu söyledi eğer bebeklerden biri rahatsız olursa o bebeğin yaşamına son verirmisin eşimle beraber hayır dedim bunu yapamam o zaman ısrar etmedi testlerde Rabbime emanet ettim kuzucuklarımı inşallah sağlıklı hayırlı güzel evlatlar güzel insanlar olsunlar inşallah
Zam gelmiyor sizde nasılsa, rahat olabilirsinBen daha hiçbir şey almadım emzik bile almadım
Ay bizim kocalarda trimester olarak yaşıyor bence hamişliği. Benim kadar uyuyo, acıkıyo , midesi bulanıyor çok gülüyorum onun hallerine
Benimde migren var kuzum buz bana çok iyi geliyo sana da şifa olsun inşallah
Ya evet kesin sonuç değilmiş artık Allah’a emanet ediyorum bende yinede yaptıralım ben öneriyorum diyince tamam dedik bizde. Sağlıkla gelsin hepimizinki inşallah bitanem
Zam gelmiyor sizde nasılsa, rahat olabilirsinc&a’da çok güzel indirim var, bi bak istersen. Ben baya bir şey getirttim
İlk etapta kelebek uçuyormuş gibi hissediyorlar galiba kuzum hep öyle tarif ediyorlar . Bence hissetmişsin senBenim haftada olup hareket hisseden varsa yazsınBen hissediyor muyum yoksa hissetmek istediğim için uyduruyor muyum bilmiyorum…
Bazen bir şey hissetmiyorum bazen de sanki bir şey oluyor gibi.Dönüyor gibi hatta…Bağırsak hareketi deniyor bazı yerlerde.İlk çocuksa 18 den önce hissedilmez deniyor.Allah’ın izniyle ileri haftalarda hissetmeye başlayınca ayırt ederim o zaman.İlk etapta kelebek uçuyormuş gibi hissediyorlar galiba kuzum hep öyle tarif ediyorlar . Bence hissetmişsin sen
emzik en son değil mi yaBen daha hiçbir şey almadım emzik bile almadım
Canım ben 1 tane park beşik almayı düşünüyorum en büyük ölçülü olanından onla idare ederim diyorum ha tabi evdeki hesap çarşıya uymazsa rahat edemezlerse hemen 1 tane daha alıcam tabiki ama başta 1 tane almayı düşünüyorum çünkü ayrıyeten oda da yapıcam 4 veya 6. Aydan sonra da kendi yataklarına alıştırmayı düşünüyorum ben (tabiki ilk bebeklerim ve tamamen tecrübesizim günü gelince nasıl olur bilmiyorum ama şu an böyle düşünüyorum )İkiz bebiş anneleri siz anne yanı beşik iki tane mi almayı düşünüyorsunuz ? Biz bi türlü karar veremedik acaba İkea karyola alsak önce yan karyolasına çıkarsak anne yanı gibi kullanıp sonra odalarına mı taşısak diye düşündük. Sizce saçma mı
Ay benim de aynen öyle canım emin olamıyorum ama özellikle geceleri sanki bir yerde toplanıyor karnımın bir yeri dokununca epey sert geliyor elime gün içinde de seğirme derler bizde öyle hareketler oluyor 16+2 yim ben ama geçen haftada olmuştu bence hissediyoruz yaBenim haftada olup hareket hisseden varsa yazsınBen hissediyor muyum yoksa hissetmek istediğim için uyduruyor muyum bilmiyorum…
Evet kuzum seninki de mantıklı , separatörlü ikiz anne yanı beşikte gördüm ama kullanışlı mı çok yorum yok ikizlerle ilgili. Bende hiç bilmiyorum çevremde bebişte yok pekCanım ben 1 tane park beşik almayı düşünüyorum en büyük ölçülü olanından onla idare ederim diyorum ha tabi evdeki hesap çarşıya uymazsa rahat edemezlerse hemen 1 tane daha alıcam tabiki ama başta 1 tane almayı düşünüyorum çünkü ayrıyeten oda da yapıcam 4 veya 6. Aydan sonra da kendi yataklarına alıştırmayı düşünüyorum ben (tabiki ilk bebeklerim ve tamamen tecrübesizim günü gelince nasıl olur bilmiyorum ama şu an böyle düşünüyorum )
Evet evet sert gibi oluyor ben onu dönüyor sandım hatta işte…AyyyyyAy benim de aynen öyle canım emin olamıyorum ama özellikle geceleri sanki bir yerde toplanıyor karnımın bir yeri dokununca epey sert geliyor elime gün içinde de seğirme derler bizde öyle hareketler oluyor 16+2 yim ben ama geçen haftada olmuştu bence hissediyoruz ya
Yaaa aynen öyle mesela bugün 4 tane tulum sipariş ettik fotoğraf çekimi felan yaparsak kullanalım diye 2 si yenidoğan 2 sini de beden olmadığı için 6 ay sipariş ettik ama o 6 aylıklar nedense içime dert oldu ya olmazsa ya içine sığamadan yaz gelirse boşuna mı aldım diye sanırım ben kıyafete başlayınca da sadece yenidoğan ve 0.3 ay alıcam çünkü boşa alınıp giyilmeden kalsın istemiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce hepsini doğduklarında ihtiyaçlarına göre daha rahat alırım sanki boyları kiloları belli olur(bu arada aşırı süslü ve çok para harcayan bi insanımdır bebiş alışverişinde bu kadar mantıklı ve az düşünmeme çevrem şaşırıyor çünkü normal ben 1 oda kıyafwt alırdım)Evet kuzum seninki de mantıklı , separatörlü ikiz anne yanı beşikte gördüm ama kullanışlı mı çok yorum yok ikizlerle ilgili. Bende hiç bilmiyorum çevremde bebişte yok pekaraştıralım iyice karar veririrz . Çok şey var sanki çoğu gereksiz gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?