Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay inşallah hayırla gelsin de hele o günler bugün kızımın teyzesi ilk kıyafetini hediye etti çok değişik hislere girdim resmen elbiseyi odanın kapısına astım aşk yaşıyorum

Amin canım benim inşallah
Maşallah sağlıcakla içinde görmeyi nasip eylesin Rabbim inşallah sağlıklı günlerde giysin minik prenses

Ay bizim kocalarda trimester olarak yaşıyor bence hamişliği. Benim kadar uyuyo, acıkıyo , midesi bulanıyor çok gülüyorum onun hallerine
Benimde migren var kuzum buz bana çok iyi geliyo sana da şifa olsun inşallah
Ya evet kesin sonuç değilmiş artık Allah’a emanet ediyorum bende yinede yaptıralım ben öneriyorum diyince tamam dedik bizde. Sağlıkla gelsin hepimizinki inşallah bitanem

Amin canım benim inşallah

Zam gelmiyor sizde nasılsa, rahat olabilirsin c&a’da çok güzel indirim var, bi bak istersen. Ben baya bir şey getirttim

Aynen emzik biberon genel de aynı fiyatlar ondan bu rahatlık
Yaa öyle mi canım bir bakayım inşallah
Oh süper iyi yapmışsın birde kıyafetleri kaliteli oluyor güle güle kullanın inşallah

İkiz bebiş anneleri siz anne yanı beşik iki tane mi almayı düşünüyorsunuz ? Biz bi türlü karar veremedik acaba İkea karyola alsak önce yan karyolasına çıkarsak anne yanı gibi kullanıp sonra odalarına mı taşısak diye düşündük. Sizce saçma mı

İlk etapta kelebek uçuyormuş gibi hissediyorlar galiba kuzum hep öyle tarif ediyorlar . Bence hissetmişsin sen
Bazen bir şey hissetmiyorum bazen de sanki bir şey oluyor gibi.Dönüyor gibi hatta…Bağırsak hareketi deniyor bazı yerlerde.İlk çocuksa 18 den önce hissedilmez deniyor.Allah’ın izniyle ileri haftalarda hissetmeye başlayınca ayırt ederim o zaman.

Canım ben 1 tane park beşik almayı düşünüyorum en büyük ölçülü olanından onla idare ederim diyorum ha tabi evdeki hesap çarşıya uymazsa rahat edemezlerse hemen 1 tane daha alıcam tabiki ama başta 1 tane almayı düşünüyorum çünkü ayrıyeten oda da yapıcam 4 veya 6. Aydan sonra da kendi yataklarına alıştırmayı düşünüyorum ben (tabiki ilk bebeklerim ve tamamen tecrübesizim günü gelince nasıl olur bilmiyorum ama şu an böyle düşünüyorum )

Bende biberon olarak şu seti almayı düşünüyorum emzik olarak ta 2 tane yine Philips ve bipslerden düşünüyorum

Eklentiler

• IMG_8848.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 13
Benim haftada olup hareket hisseden varsa yazsın Ben hissediyor muyum yoksa hissetmek istediğim için uyduruyor muyum bilmiyorum…
Ay benim de aynen öyle canım emin olamıyorum ama özellikle geceleri sanki bir yerde toplanıyor karnımın bir yeri dokununca epey sert geliyor elime gün içinde de seğirme derler bizde öyle hareketler oluyor 16+2 yim ben ama geçen haftada olmuştu bence hissediyoruz ya

Evet kuzum seninki de mantıklı , separatörlü ikiz anne yanı beşikte gördüm ama kullanışlı mı çok yorum yok ikizlerle ilgili. Bende hiç bilmiyorum çevremde bebişte yok pek araştıralım iyice karar veririrz . Çok şey var sanki çoğu gereksiz gibi hissediyorum

Evet evet sert gibi oluyor ben onu dönüyor sandım hatta işte…Ayyyyy

Yaaa aynen öyle mesela bugün 4 tane tulum sipariş ettik fotoğraf çekimi felan yaparsak kullanalım diye 2 si yenidoğan 2 sini de beden olmadığı için 6 ay sipariş ettik ama o 6 aylıklar nedense içime dert oldu ya olmazsa ya içine sığamadan yaz gelirse boşuna mı aldım diye sanırım ben kıyafete başlayınca da sadece yenidoğan ve 0.3 ay alıcam çünkü boşa alınıp giyilmeden kalsın istemiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce hepsini doğduklarında ihtiyaçlarına göre daha rahat alırım sanki boyları kiloları belli olur(bu arada aşırı süslü ve çok para harcayan bi insanımdır bebiş alışverişinde bu kadar mantıklı ve az düşünmeme çevrem şaşırıyor çünkü normal ben 1 oda kıyafwt alırdım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…