Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ay kuzum aynı şekildeyim, sorgulamam alırım hemen herşeyi normalde . Çok temkinli ve dikkatli hareket edicem diye söz verdim kendime kıyafet konusunda bende senin gibi düşünüyorum bi doğsunlar bedenleri falan belli olsun heryerden sipariş verip alırız hemen ne olacak kargoyla 2 günde herşey elimizde. Şimdiden eşya yığmanın çok anlamı yok bi de ikiz olunca zaten çok eşyaları olucak

Ayyy benim gibi düşünen birileri olmasına sevindim

Ben anne yanı iki tane küçük alacaktım fakat çok yer kaplıyacağı için ondan vazgeçtim biraz büyük alacağım ikisini yana yana yatıracağım birbirlerinden ayrılmasınlar ama kendi odalarına iki tane normal yatak alacağım gündüz orada yatırmayı düşünüyorum alışsınlar diye bakalım

Valla benim ikinci gebeliğim yine de hissetmiyorum

Bende biberon olarak şu seti almayı düşünüyorum emzik olarak ta 2 tane yine Philips ve bipslerden düşünüyorum

Çok güzel canım benim ben henüz onlara gelmedim önce mobilya sonra ufak tefekleri birgün mağazaya giderim alır gelirim inşallah bebelerime ilk eşyası olarak perde yaptırıyorum siftah yaptım gerisi ağustostan sonra inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…