Ay kuzum aynı şekildeyim, sorgulamam alırım hemen herşeyi normalde . Çok temkinli ve dikkatli hareket edicem diye söz verdim kendimeYaaa aynen öyle mesela bugün 4 tane tulum sipariş ettik fotoğraf çekimi felan yaparsak kullanalım diye 2 si yenidoğan 2 sini de beden olmadığı için 6 ay sipariş ettik ama o 6 aylıklar nedense içime dert oldu ya olmazsa ya içine sığamadan yaz gelirse boşuna mı aldım diye sanırım ben kıyafete başlayınca da sadece yenidoğan ve 0.3 ay alıcam çünkü boşa alınıp giyilmeden kalsın istemiyorum yanlış mı düşünüyorum sizce hepsini doğduklarında ihtiyaçlarına göre daha rahat alırım sanki boyları kiloları belli olur(bu arada aşırı süslü ve çok para harcayan bi insanımdır bebiş alışverişinde bu kadar mantıklı ve az düşünmeme çevrem şaşırıyor çünkü normal ben 1 oda kıyafwt alırdım)
Evet işte bazen öyle toplandiktan sonra bakıyorum sanki kayıyor başka yöne doğruEvet evet sert gibi oluyor ben onu dönüyor sandım hatta işte…Ayyyyy
Ayyy benim gibi düşünen birileri olmasına sevindimAy kuzum aynı şekildeyim, sorgulamam alırım hemen herşeyi normalde . Çok temkinli ve dikkatli hareket edicem diye söz verdim kendimekıyafet konusunda bende senin gibi düşünüyorum bi doğsunlar bedenleri falan belli olsun heryerden sipariş verip alırız hemen ne olacak kargoyla 2 günde herşey elimizde. Şimdiden eşya yığmanın çok anlamı yok bi de ikiz olunca zaten çok eşyaları olucak
Kaç haftaliksin canim ilk çocuk muEvet evet sert gibi oluyor ben onu dönüyor sandım hatta işte…Ayyyyy
16 evet ilkKaç haftaliksin canim ilk çocuk mu
Ben de nerdeyse bir haftadır hissediyorum canim 18 +2 yim bugün benimde ilk16 evet ilk
Hay maşallahBen de nerdeyse bir haftadır hissediyorum canim 18 +2 yim bugün benimde ilk
Evet bencede canim özellikle uyandığımda ve akşam oturduğumda oluyor biraz ben de bastiriyorumHay maşallahsen tabii net hissediyorsundur ben tam emin değilim.Çok nadir ara ara hissediyorum gibi oldu.seyiriyor gibi çok hafif.2-3 hafta sonra netleşir herhalde o zaman anlarım ben de:)
Canım selam , sen pilatese yazılmıştın dimi ? Gidiyor musun nasıl tavsiye ediyor musun ?Zam gelmiyor sizde nasılsa, rahat olabilirsinc&a’da çok güzel indirim var, bi bak istersen. Ben baya bir şey getirttim
Hoş geldin erkek anası olarak aramıza canımKizlarr ben de erkek anasi oluyorum nasipsee
Selam canım, evet devam ediyorum. Haftada iki kez gidiyorum ve memnunum. Ben dersler çok hafif, bol esneme hareketli falan olur sanıyordum ama baya bir şeyler yapılıyormuş. Benim için verimli olduCanım selam , sen pilatese yazılmıştın dimi ? Gidiyor musun nasıl tavsiye ediyor musun ?
Ben de ilk öyle hissetmiştim, forumda birinden okumuştum. Bir türlü hissedemeyince deneyeyim dedim, karşılık verdiEvet bencede canim özellikle uyandığımda ve akşam oturduğumda oluyor biraz ben de bastiriyorum
Hosbuldummm guzel anneHoş geldin erkek anası olarak aramıza canım
Benim haftada olup hareket hisseden varsa yazsınBen hissediyor muyum yoksa hissetmek istediğim için uyduruyor muyum bilmiyorum…
İkiz bebiş anneleri siz anne yanı beşik iki tane mi almayı düşünüyorsunuz ? Biz bi türlü karar veremedik acaba İkea karyola alsak önce yan karyolasına çıkarsak anne yanı gibi kullanıp sonra odalarına mı taşısak diye düşündük. Sizce saçma mı
Bazen bir şey hissetmiyorum bazen de sanki bir şey oluyor gibi.Dönüyor gibi hatta…Bağırsak hareketi deniyor bazı yerlerde.İlk çocuksa 18 den önce hissedilmez deniyor.Allah’ın izniyle ileri haftalarda hissetmeye başlayınca ayırt ederim o zaman.
emzik en son değil mi ya
Bende biberon olarak şu seti almayı düşünüyorum emzik olarak ta 2 tane yine Philips ve bipslerden düşünüyorum
Kızlar bu arada ben dün kontrole gittim çok şükür .Ayın 18 ine detaylı ultrasona gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?