Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Düşününce o dönem iyi ki anne olamamışım yapamazdım diyorum illa ki çocuk hastalanır hastane postane gezerdik

Düşününce o dönem iyi ki anne olamamışım yapamazdım diyorum illa ki çocuk hastalanır hastane postane gezerdik

Yine çocuk olunca iyi dua edelim o dönem doğum yapmadık kimseyi içeri almıyorlar normal doğum yaparken bile maske o sancılarda yüzünde olacaktı arkadaşım o dönem doğum yapmıştı kadın pişman olmuştu resmen

Bir ara sıkılmıştım bu durumdan dolayı dedim ay bu neydi başımıza sardılar dedim ne korona olsun ne adı olsun vallah milleti mahvettiler

Ay o daha kötüymüş benimde bi arkadaş doğurmuştu hastane bomboştu yollarda boştu rahat oldu demişti herkesin derdi başka

Ay o daha kötüymüş benimde bi arkadaş doğurmuştu hastane bomboştu yollarda boştu rahat oldu demişti herkesin derdi başka

Ben hep dedim gecikmesinde bir hikmet varmış senin eşini bile ziyaret için sadece 10 dk bırakıyorlar başka çocuğun varsa hastanenin içine bile giremezdi öyle ki rezillikti ay inşallah bir daha öyle durumlar olmaz gerçekten çok berbat bir süreçti

Başımıza daha ne gelir bilinmez de inşallah dediğin gibi bir daha olmaz

Başımıza daha ne gelir bilinmez de inşallah dediğin gibi bir daha olmaz

Amin canım benim Rabbim bizleri daha beterinden korusun inşallah
şu an gülüyorum fakat o dönem çok zordu hatta diyordum bana Çin demeyin gıcık kapıyorum

Herşeyi geçtim herkese zorla aşı yaptılar bu vesileyle

ay oda ayrı parodi virüs çinden ilaçlardan ordan neyse derin devlet işlerine girmeyeyim

Hiç sorma vallahi dediler oradan çıkmış falan milleti zorla eve kapattılar ne bilim artık bir oyunmuydu gerçekmiydi anlamak mümkün değil

Ay evet gebelikten beri kilo aldın mı hiç sen canım aynı kiloda mısın?

Ben önce hiç tartılmadım onun için bilmiyorum her konuda benim gibi rahat olun ama ilk tartıya çıktığımda 14 haftalık hamileydim ve 84 kilo çıktım hamilelik öncesi kaç kiloydum bu süreçte kaç kilo aldım bilmiyorum

Cuma günü yine tartıya çıkarırlar umarım gram almışımdır

Cuma günü yine tartıya çıkarırlar umarım gram almışımdır
Beni hiç tartan olmadı hastanede vs aşırı ishal sebebi ile acile gittim az önce serum verdiler ama bu şartlarda kilo almamda çok zor :\ inşallah sende bebişler için yararlı kilolar alırsın

Beni hiç tartan olmadı hastanede vs aşırı ishal sebebi ile acile gittim az önce serum verdiler ama bu şartlarda kilo almamda çok zor :\ inşallah sende bebişler için yararlı kilolar alırsın

Amin canım benim çok sağol bizimkiler rutin ilk idrar alıyor sonra tansiyon ölçülüyor kilo ölçüyorlar hepsi deftere not alınıyor sonra doktor muayenesine giriyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin inşallah yok sen 60 kiloyla bitirsen iyi

15. haftada olduğunu görüyorum, bir sorun olmuyor izin veriyorlar. Ben yurtdışına çıkmıştım tek başıma mola verdiğinde yürümeyi ihmal etme ama

Tünaydın canım Çok şükür canım bence bir sıkıntı yoksa doktorun da izin verecektir inşallah kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun Amin
Doktorumda izin verdi hatta kendi doktorumdan hariç başka doktorada gittim belki cinsiyeti görür diye ikisidr sorun olmaz dedi. Bugün gidiyorum Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…