Düşününce o dönem iyi ki anne olamamışım yapamazdım diyorum illa ki çocuk hastalanır hastane postane gezerdikBizde o dönem hep evdeydik anaokulunu bile iki hafta tatil yapmışlardı gitsek de içeri almıyorlardı birde hep masketakıyorduk yolda yürürken bile maske takılı olacaktı benim kızım bile takıyordu trenlerde yada doktora götürdüğümde
Düşününce o dönem iyi ki anne olamamışım yapamazdım diyorum illa ki çocuk hastalanır hastane postane gezerdik
Ay o daha kötüymüş benimde bi arkadaş doğurmuştu hastane bomboştu yollarda boştu rahat oldu demiştiYine çocuk olunca iyi dua edelim o dönem doğum yapmadıkkimseyi içeri almıyorlar normal doğum yaparken bile maske o sancılarda yüzünde olacaktı arkadaşım o dönem doğum yapmıştı kadın pişman olmuştu resmen
Ay o daha kötüymüş benimde bi arkadaş doğurmuştu hastane bomboştu yollarda boştu rahat oldu demiştiherkesin derdi başka
Başımıza daha ne gelir bilinmez de inşallah dediğin gibi bir daha olmazBen hep dedim gecikmesinde bir hikmet varmışsenin eşini bile ziyaret için sadece 10 dk bırakıyorlar başka çocuğun varsa hastanenin içine bile giremezdi öyle ki rezillikti ay inşallah bir daha öyle durumlar olmaz gerçekten çok berbat bir süreçti
Başımıza daha ne gelir bilinmez de inşallah dediğin gibi bir daha olmaz
ay oda ayrı parodi virüs çinden ilaçlardan ordan neyse derin devlet işlerine girmeyeyimAmin canım benim Rabbim bizleri daha beterinden korusun inşallah
şu an gülüyorum fakat o dönem çok zordu hatta diyordum bana Çin demeyin gıcık kapıyorum
ay oda ayrı parodi virüs çinden ilaçlardan ordan neyse derin devlet işlerine girmeyeyim
Kesinlikle canım her kafada bir ses kaldı ah neler gördük nelerHiç sorma vallahi dediler oradan çıkmış falan milleti zorla eve kapattılar ne bilim artık bir oyunmuydu gerçekmiydi anlamak mümkün değil
Kesinlikle canım her kafada bir ses kaldı ah neler gördük neler
Ay evetİnşallah biz doğum yapana kadar sessiz sakin ilerler bir ıvır zıvır şeyler çıkmaz
Ay evetgebelikten beri kilo aldın mı hiç sen canım aynı kiloda mısın?
Beni hiç tartan olmadı hastanede vsCuma günü yine tartıya çıkarırlar umarım gram almışımdır
Beni hiç tartan olmadı hastanede vsaşırı ishal sebebi ile acile gittim az önce serum verdiler ama bu şartlarda kilo almamda çok zor :\ inşallah sende bebişler için yararlı kilolar alırsın
15. haftada olduğunu görüyorum, bir sorun olmuyor izin veriyorlar. Ben yurtdışına çıkmıştım tek başımamola verdiğinde yürümeyi ihmal etme ama
Doktorumda izin verdi hatta kendi doktorumdan hariç başka doktorada gittim belki cinsiyeti görür diyeTünaydın canımÇok şükür canım bence bir sıkıntı yoksa doktorun da izin verecektir inşallah kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?