Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Seninkide mantıklı kuzum , bizde bi ölçüp biçicez odayı bakalım iki tane sığacak mı yan yana 2-3 ay yatabiliyorlarmış ama sonra zor oluyormuş. Bakalım deneyip görücez tontişler napıcak

Seninkide mantıklı kuzum , bizde bi ölçüp biçicez odayı bakalım iki tane sığacak mı yan yana 2-3 ay yatabiliyorlarmış ama sonra zor oluyormuş. Bakalım deneyip görücez tontişler napıcak

Evet ya bende baktım sığımaz iki beşik yan yana sıkıntılı olur yine de daha karar vermedim henüz bakınıyoruz

Doktorumda izin verdi hatta kendi doktorumdan hariç başka doktorada gittim belki cinsiyeti görür diye ikisidr sorun olmaz dedi. Bugün gidiyorum Allahın izniyle

İyi canım sevindim senin adına inşallah güle güle gidip gelmek nasip olsun iyi tatiller diliyorum size

Canım şeker yüklemesi yaptırdın mı sonuçlar çıktı mı nasıl geçti inşallah her şey sağlıklı geçmiştir
Canım hamdolsun gebelik şekeri çıkmadı ama açlık kan şekerim düşüm çıktı onu düzeltmem lazım biraz değerlerim düşmüş onları halledecm zaten bi taraftan sıcaklarsen nasılsın nasıl gidio bebişler nadıl

Çok şükür canım sevindim darısı bana olsun inşallah dilerim benim de temiz çıkar Amin
Çok şükür canım bizde şu an iyiyiz Elhamdulillah cuma günü kontrolümüz var bakalım benim bebetolar nasıl ne alemde inşallah iyilerdir

Çok şükür canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine neden sancılar oluyormuş bir doktora söyle inşallah ciddi bir durum yoktur
Ben de iyiyim canım Elhamdulillah Rabbim bundan kötü etmesin inşallah
Merhaba cnm doktor normal dedi olur öyle sancılar sıkıntı yokmuş birisi 18 hafta 4 günlük digeri 19 haftalıkmış ayyybirinin cinsiyetini ögrendim diğeri kendi gizliyor ayaklarını acmıyor biri kız dedi doktor kesin dedi ama digerinden emin olamadı muhtemelen o da kız dedi ama belli degılmıs anlamyamadık sızce kendını gizliyorsa kızmıdır erek mi merak edıyorum yaaa gayet iyiler dedi sagdaki baya sınırlı sınırlı bakıyordu bize sizce kendını gizliyorsa kısmıdır erkek mi kızlar

Oy maşallah kocaman olmuşlar sağlıkla gelsinlererkek olabilir sanki inatçı biri geliyor demek ki chat gpt ye gönderdin mi fotoğrafı o da yorumluyo

Oy maşallah kocaman olmuşlar sağlıkla gelsinlererkek olabilir sanki inatçı biri geliyor demek ki chat gpt ye gönderdin mi fotoğrafı o da yorumluyo
valla heyecandan ultrason fotograflarını alamadık yaa bilmiyorum ki icimden bir ses erkek dıyor ne bilim öyle hissediyorum icime doğuyor yaa

Çok şükür canım sıkıntı olmasında böyle böyle atlatacağız Allah’ın izniyle inşallah
Maşallah canım çok sevindim sağlıcakla gelsin prensesin diğerini artık öğrenince söylersin

valla heyecandan ultrason fotograflarını alamadık yaa bilmiyorum ki icimden bir ses erkek dıyor ne bilim öyle hissediyorum icime doğuyor yaa

Rabbim gönlüne göre versin inşallah canım
Foto önemli niye almadın

Ben iki hafta önce öğrendim doktorum biri erkek biri kız dedi ama 6 aylıkken geldiğinde tekrar teyit ederim dedi sağlıcakla gelsin minik mucizeler
bizimki soldaki erkek dedi şimdi ise kız gıbı diyor cnm

bizimki soldaki erkek dedi şimdi ise kız gıbı diyor cnm

Belki net görünmediği için anlamamıştır büyük ihtimalle diğer randevunda kesinleşir perinotoloji doktoruna hiç gittin mi onlar genelde net görüyor

sen biri kız biri erkek yaz tabloda değişirse sana söylerim tekrar kesin ama biri kız dıgerini erkek hissediyorum. cnm benim

Tamam canım benim inşallah bir daha ki randevun ne zaman belli mi şeker testi yapacakmısın

yuppie canım nasılsın durumun nasıl bebeğin inşallah iyisinizdir her şey yolunda mı uzun zamandır görünmüyorsun merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…