- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Sis alıcam kuzummmAmin canım inşallah balonmu patlatacaksınız
İnşallah cnm merak çok vallaŞimdi büyüsünler gösterirler bazen kontrolde uygun pozisyonda olmayabiliyorlar illa ki yakalar doktorun yeter ki sağlıklı olsun bir iki hafta geç öğren sıkıntı değil
Âmin cümlemizin inşallahAmin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Âmin cümlemizin inşallahAmin canım Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Ay çok tatlısınızBugünden hatıra bir foto
Ay çok tatlısınızmaşallah karnın büyümüş benımde öyle
Nazar değmesin inşallahSağol canım benim artık minik kuzularım buradayız diyor dışarıdan
Ya ne güzelBende tüm testlerimle ultrason resimleri ile video yaptım
Yok canım hiç dert etme, sorunlu bir şey olsa doktorlarımız tavsiye etmezdi. İşin uzmanı kişilere gidiyoruz bir de merdiven altı değil. Zaten 1-2 ders sonra bünye alışıyor, ilk dersimde bebek çılgınca tekmelemişti ,o da ben de soru işareti olmuştu mesela, ama sonrasında o da alıştıEvet canım Karın kasıma yüklenecek hiç bir hareket yaptırmadı ama o bacak germeleri sırt germeleri filan bayağı bayağı aça aça gere gere hareketler yaptım .Çevremde hep korkutuyor iyi değil gebelikte esnemek uzanmak bilmem ne .Of zararı olsa doktor yap demezdi herhalde
İnşaallah canım , zaten kendimi çok iyi hissettirdi bana bugün .Vücudum rahatlamış hissi var .Bir de pilates sonrası masaj yapıyor hoca makinayla kuş gibi oluyorumYok canım hiç dert etme, sorunlu bir şey olsa doktorlarımız tavsiye etmezdi. İşin uzmanı kişilere gidiyoruz bir de merdiven altı değil. Zaten 1-2 ders sonra bünye alışıyor, ilk dersimde bebek çılgınca tekmelemişti ,o da ben de soru işareti olmuştu mesela, ama sonrasında o da alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?