Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Şimdi büyüsünler gösterirler bazen kontrolde uygun pozisyonda olmayabiliyorlar illa ki yakalar doktorun yeter ki sağlıklı olsun bir iki hafta geç öğren sıkıntı değil
İnşallah cnm merak çok valla

Bende tüm testlerimle ultrason resimleri ile video yaptım

Yok canım hiç dert etme, sorunlu bir şey olsa doktorlarımız tavsiye etmezdi. İşin uzmanı kişilere gidiyoruz bir de merdiven altı değil. Zaten 1-2 ders sonra bünye alışıyor, ilk dersimde bebek çılgınca tekmelemişti ,o da ben de soru işareti olmuştu mesela, ama sonrasında o da alıştı

İnşaallah canım , zaten kendimi çok iyi hissettirdi bana bugün .Vücudum rahatlamış hissi var .Bir de pilates sonrası masaj yapıyor hoca makinayla kuş gibi oluyorum

Bende detaylı ultrason için 26 Ağustosa randevu oluşturdum kızlar aradığım klinik ikizler için 21. Hafta öneriyoruz dedi bende tamam siz daha iyi bilirsiniz dedim hemen o haftaya randevumuzu oluşturduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…