Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya benim de instaya koyasım var hazırlık bile yaptım foto çekiniriz diye çok hevesliyim lakin bi yandan da ben de çekiniyorum ya

Ben yoksa iğnelerimi hep sakladım bebekler Allah kısmet ederse olunca var bir hayalimiz yoksa videom hazır ama şu an paylaşmaktan çekiniyorum bebeklerim doğunca artık

Artık benim hamile olduğumu etraf anlıyor.Ayyuka çıktım. göbek belli ediyor.Herkes cinsiyet soruyor.Ben de işte sosyal medyaya naçizane koyayım diyorum ama bilemedim

Öyle bizim tüm sülale duymuşta
Sanki paylaşınca daha çok etkilenirim gibi ondan dolayı katmıyorum hatta ablam dedi paylaş ne olacak dedim yok şu an çekiniyorum
Bebeklerim olursa inşallah dedim paylaşırım
Sen paylaş canım kendini nasıl hissedeceksen millet her anını atıyor biz atmadan nazar yükleniyor

Canım perinatologlar yapıyor devlette onun içine kadın doğum yeşil alan mı ne açması gerekiyor yoksa randevu alamazsın direk arayıp yan dal mı ne geçiyor ya sevk etmesi gerekiyor
Anladım cnm özele gidicem ya valla

Özel e giderim o zmn cnm ya

Yakınında kimse yok mu annen kızkardeşin beraber gideceğin biri Gaziantep te çok güzel doktorlar var size yakın oraya da gidebilirsin araştırıp
Ayn ya gaziantep ya da diyarbakır a giderim mecbur cnm

Kızlar kullanan var mı git gide çok zorlanıyorum artık valla

Eklentiler

• 17535494027115132141503934775611.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 21
İnanırmısınız ben hiç birşey almafım valla 6.aya girer girmez almayı düşünüyorum ama

Bende henüz birşey almadım 5.ayı bir atlatalım artık başlamak zorundayım çünkü çoook işim var yetişmez bu sefer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…