- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Ben biraz rahat davranıyorum herhaldeBen hiç paylaşmadım kem gözlerden çekiniyorum
Ben İstanbul 9000Ben Ankara’da tek bebek için 7000 verdim, yine insaflı bir fiyatmış seninki canım
Ben biraz rahat davranıyorum herhalde
Baya ucuzmuş bizde gelelim
Ya benim de instaya koyasım var hazırlık bile yaptım foto çekiniriz diye çok hevesliyim lakin bi yandan da ben de çekiniyorum yaVallahi millet bizim herseyimizi nazar ediyoreskiden çok paylaşım yapardım tüp bebek sürecine girdiğimden belli baya bıraktım
Vallahi tüp bebek doktorum yönlendirdi.Çok tanınmış işin ehliymiş.Kıyıyoruz paraya ne yapalım.Yeter ki yavrumuz iyi olsun
Ya benim de instaya koyasım var hazırlık bile yaptım foto çekiniriz diye çok hevesliyim lakin bi yandan da ben de çekiniyorum ya
Artık benim hamile olduğumu etraf anlıyor.Ayyuka çıktım.göbek belli ediyor.Herkes cinsiyet soruyor.Ben de işte sosyal medyaya naçizane koyayım diyorum ama bilemedim
Anladım cnm özele gidicem ya vallaCanım perinatologlar yapıyor devlette onun içine kadın doğum yeşil alan mı ne açması gerekiyor yoksa randevu alamazsın direk arayıp yan dal mı ne geçiyor ya sevk etmesi gerekiyor
Cinsiyet ı öğrendin miDetaylı ultrason randevusu canım 20 ila 24. Haftalar arası yapılıyor 4 boyutlu cihazla bebeğin tüm organları damarları taranıyor
Özel e giderim o zmn cnm yaEvet canım devlette yaptırıcaksan kadın doğuma muayne olup oradaki doktorun perinatoloji bölümüne yeşil alan açması lazım öylelikle randevu alabiliyorsun aslında bende durumu çok iyi olan bir insan değilim orta halliyiz devlette 11. Haftada perinatolojiye gitmiştim doktorun ilgisini hiç beğenmedim çok kabaydı ekranı zaten bana asla çevirmedi felan şimdi dışarda kliniği olan bir doktora randevu oluşturdum tekil gebelik için fiyat 4500₺ miş ikizler için 5500₺ çıktı ama 1 seferlik olan bişey zaten dedim içime sinen ilgili bir yer olsun diye düşündüm imkanın varsa eminim Urfa da da iyi doktorlar bulabilirsin
Ayn ya gaziantep ya da diyarbakır a giderim mecbur cnmYakınında kimse yok mu annen kızkardeşin beraber gideceğin biri Gaziantep te çok güzel doktorlar var size yakın oraya da gidebilirsin araştırıp
Ay maşallah cnm yaŞöyle bir paylaşım yaptım bugün artık 5. Aya girmemize sayılı günler kaldı
Ayy bendeBen hiç paylaşmadım kem gözlerden çekiniyorum
İnanırmısınız ben hiç birşey almafım vallaYa benim de instaya koyasım var hazırlık bile yaptım foto çekiniriz diye çok hevesliyim lakin bi yandan da ben de çekiniyorum ya
Kızlar kullanan var mı git gide çok zorlanıyorum artık valla
İnanırmısınız ben hiç birşey almafım valla6.aya girer girmez almayı düşünüyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?