Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bende detaylı ultrason için 26 Ağustosa randevu oluşturdum kızlar aradığım klinik ikizler için 21. Hafta öneriyoruz dedi bende tamam siz daha iyi bilirsiniz dedim hemen o haftaya randevumuzu oluşturduk
Ne randevu su kız

Kızlar valla çıldırıcam ya ben şimdi napım burdaaki doktorlar bi b** Anlamıyor Urfadakiler yani eşim de yurt dışına çıktı yalnız da gonderemıyor beni başka hastaneler olsun detaylı ultrasonu yapmam lazım kadın doğuma gitmeden yönlendiremiyolar mı ben anlayamadım bu konuda bilgisi olan yazar mı lütfen

Evet canım devlette yaptırıcaksan kadın doğuma muayne olup oradaki doktorun perinatoloji bölümüne yeşil alan açması lazım öylelikle randevu alabiliyorsun aslında bende durumu çok iyi olan bir insan değilim orta halliyiz devlette 11. Haftada perinatolojiye gitmiştim doktorun ilgisini hiç beğenmedim çok kabaydı ekranı zaten bana asla çevirmedi felan şimdi dışarda kliniği olan bir doktora randevu oluşturdum tekil gebelik için fiyat 4500₺ miş ikizler için 5500₺ çıktı ama 1 seferlik olan bişey zaten dedim içime sinen ilgili bir yer olsun diye düşündüm imkanın varsa eminim Urfa da da iyi doktorlar bulabilirsin

Ben Ankara’da tek bebek için 7000 verdim, yine insaflı bir fiyatmış seninki canım

Canım perinatologlar yapıyor devlette onun içine kadın doğum yeşil alan mı ne açması gerekiyor yoksa randevu alamazsın direk arayıp yan dal mı ne geçiyor ya sevk etmesi gerekiyor

Yakınında kimse yok mu annen kızkardeşin beraber gideceğin biri Gaziantep te çok güzel doktorlar var size yakın oraya da gidebilirsin araştırıp

Ben Ankara’da tek bebek için 7000 verdim, yine insaflı bir fiyatmış seninki canım
Yaaa gerçekten çok fazlaymış ben Konya’da yaşıyorum ve gideceğim yerde konyadaki ünlü perinatologlardan biri kime söylediysem tanıyor doktoru herkesten güzel şeyler duydum inşallah güzel de geçecektir

Kontrol nasıl gecti canim neler dedi doktor bebisler hakkında
Aşkım detaylıya 1 ay sonra gidicem bugünkü normal muayneydi suları kiloları kalp atımları gayet iyi dedi organları da belli oluyor artık yavaş yavaş dedi bi kaç organını saydı ama inan şu an unuttum ben çok beslenmediğim halde kilo almaları ve sularının iyi olması içimi rahatlattı bazen 1 litre su zor içiyorum bazende 1.5 litre daha fazla içemiyorum henüz

Canım bol bol karpuz ye. Karpuzda ishal yapıyor öyle dengeliyorum
Hahahha kuzum karpuz da kilo yapacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…