Gayet ideal ben de mesela 20. Haftaya oluşturdumBende detaylı ultrason için 26 Ağustosa randevu oluşturdum kızlar aradığım klinik ikizler için 21. Hafta öneriyoruz dedi bende tamam siz daha iyi bilirsiniz dedim hemen o haftaya randevumuzu oluşturduk
Ne randevu su kızBende detaylı ultrason için 26 Ağustosa randevu oluşturdum kızlar aradığım klinik ikizler için 21. Hafta öneriyoruz dedi bende tamam siz daha iyi bilirsiniz dedim hemen o haftaya randevumuzu oluşturduk
Detaylı ultrason randevusu canım 20 ila 24. Haftalar arası yapılıyor 4 boyutlu cihazla bebeğin tüm organları damarları taranıyorNe randevu su kız
Evet canım devlette yaptırıcaksan kadın doğuma muayne olup oradaki doktorun perinatoloji bölümüne yeşil alan açması lazım öylelikle randevu alabiliyorsun aslında bende durumu çok iyi olan bir insan değilim orta halliyiz devlette 11. Haftada perinatolojiye gitmiştim doktorun ilgisini hiç beğenmedim çok kabaydı ekranı zaten bana asla çevirmedi felan şimdi dışarda kliniği olan bir doktora randevu oluşturdum tekil gebelik için fiyat 4500₺ miş ikizler için 5500₺ çıktı ama 1 seferlik olan bişey zaten dedim içime sinen ilgili bir yer olsun diye düşündüm imkanın varsa eminim Urfa da da iyi doktorlar bulabilirsinKızlar valla çıldırıcam ya ben şimdi napım burdaaki doktorlar bi b** Anlamıyor Urfadakiler yani eşim de yurt dışına çıktı yalnız da gonderemıyor beni başka hastaneler olsun detaylı ultrasonu yapmam lazım kadın doğuma gitmeden yönlendiremiyolar mı ben anlayamadım bu konuda bilgisi olan yazar mı lütfen
Ben Ankara’da tek bebek için 7000 verdim, yine insaflı bir fiyatmış seninki canımEvet canım devlette yaptırıcaksan kadın doğuma muayne olup oradaki doktorun perinatoloji bölümüne yeşil alan açması lazım öylelikle randevu alabiliyorsun aslında bende durumu çok iyi olan bir insan değilim orta halliyiz devlette 11. Haftada perinatolojiye gitmiştim doktorun ilgisini hiç beğenmedim çok kabaydı ekranı zaten bana asla çevirmedi felan şimdi dışarda kliniği olan bir doktora randevu oluşturdum tekil gebelik için fiyat 4500₺ miş ikizler için 5500₺ çıktı ama 1 seferlik olan bişey zaten dedim içime sinen ilgili bir yer olsun diye düşündüm imkanın varsa eminim Urfa da da iyi doktorlar bulabilirsin
Canım perinatologlar yapıyor devlette onun içine kadın doğum yeşil alan mı ne açması gerekiyor yoksa randevu alamazsın direk arayıp yan dal mı ne geçiyor ya sevk etmesi gerekiyorKızlar valla çıldırıcam ya ben şimdi napım burdaaki doktorlar bi b** Anlamıyor Urfadakiler yani eşim de yurt dışına çıktı yalnız da gonderemıyor beni başka hastaneler olsun detaylı ultrasonu yapmam lazım kadın doğuma gitmeden yönlendiremiyolar mı ben anlayamadım bu konuda bilgisi olan yazar mı lütfen
Tünaydınn çiçeklerimmm ben minnoşlarımı gördüm geldim çok şükür gayet iyiler içim rahatladıcinsiyetleri de kağıda yazdı doktorum artık yarın öğrenicez inşallah
Kızlar valla çıldırıcam ya ben şimdi napım burdaaki doktorlar bi b** Anlamıyor Urfadakiler yani eşim de yurt dışına çıktı yalnız da gonderemıyor beni başka hastaneler olsun detaylı ultrasonu yapmam lazım kadın doğuma gitmeden yönlendiremiyolar mı ben anlayamadım bu konuda bilgisi olan yazar mı lütfen
Yaaa gerçekten çok fazlaymış ben Konya’da yaşıyorum ve gideceğim yerde konyadaki ünlü perinatologlardan biri kime söylediysem tanıyor doktoru herkesten güzel şeyler duydum inşallah güzel de geçecektirBen Ankara’da tek bebek için 7000 verdim, yine insaflı bir fiyatmış seninki canım
Kontrol nasıl gecti canim neler dedi doktor bebisler hakkındaDetaylı ultrason randevusu canım 20 ila 24. Haftalar arası yapılıyor 4 boyutlu cihazla bebeğin tüm organları damarları taranıyor
Aşkım detaylıya 1 ay sonra gidicem bugünkü normal muayneydi suları kiloları kalp atımları gayet iyi dedi organları da belli oluyor artık yavaş yavaş dedi bi kaç organını saydı ama inan şu an unuttum ben çok beslenmediğim halde kilo almaları ve sularının iyi olması içimi rahatlattı bazen 1 litre su zor içiyorum bazende 1.5 litre daha fazla içemiyorum henüzKontrol nasıl gecti canim neler dedi doktor bebisler hakkında
Canım bol bol karpuz ye. Karpuzda ishal yapıyor öyle dengeliyorumKızlar , Demir kullanmaya başlayanlar bu demirin kabızlığıyla nasıl baş ediyorsunuz ya ben yeni başladım ama hemen etkisini gösterdi
Şöyle bir paylaşım yaptım bugün artık 5. Aya girmemize sayılı günler kaldı
Eee teyzoşlar yarından önce bizde bir cinsiyet tahmini alalımmm
Evet canım devlette yaptırıcaksan kadın doğuma muayne olup oradaki doktorun perinatoloji bölümüne yeşil alan açması lazım öylelikle randevu alabiliyorsun aslında bende durumu çok iyi olan bir insan değilim orta halliyiz devlette 11. Haftada perinatolojiye gitmiştim doktorun ilgisini hiç beğenmedim çok kabaydı ekranı zaten bana asla çevirmedi felan şimdi dışarda kliniği olan bir doktora randevu oluşturdum tekil gebelik için fiyat 4500₺ miş ikizler için 5500₺ çıktı ama 1 seferlik olan bişey zaten dedim içime sinen ilgili bir yer olsun diye düşündüm imkanın varsa eminim Urfa da da iyi doktorlar bulabilirsin
Hahahha kuzum karpuz da kilo yapacak diye korkuyorumCanım bol bol karpuz ye. Karpuzda ishal yapıyor öyle dengeliyorum
Wp de canımMaşallah Rabbim içinde sağlıcakla görmeyi nasip etsin inşallah Amin
Nerde paylaştın resimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?