- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Ay ben iki gündür yatakta zor dönüyorum şimdiden noluyoruzÖzellikle uzandığımda geceleri sert yapıyorlar sonra yumuşuyor
Çok şükür canım iyi ki yapmamış çok zor oluuorAşkım bende size tam onu yazıcaktım herkes aynı şeyden şikayet ediyor bende de aksine kabızlık yapmadı bende mi gariplik var acaba çözemedim 1 aydır da kullanıyorum
Kızlar ben bugün pilatese başladım .Çok güzel geçti çok da minnoş hareketler yaptırmıyorlar aslında inşaallah bir sorun olmaz yani sıkıntı olacak olsa doktor izin vermezdi herhalde dimi bir de yaptıran kişi bu alanda eğitim almış fizyoterapist kendisi .Ay ben iki gündür yatakta zor dönüyorum şimdiden noluyoruzşimdiden böyleysem ilerisi Allah’a emanet penguenden hallice olucam
Aşkım ben 9. Aya kadar pilates yapanları görüyorum bence çok iyi bir tercih hareket çok iyi gelicek eminim bence için rahat olsun doktorunda bir sıkıntı görmemiş nasıl olsaKızlar ben bugün pilatese başladım .Çok güzel geçti çok da minnoş hareketler yaptırmıyorlar aslında inşaallah bir sorun olmaz yani sıkıntı olacak olsa doktor izin vermezdi herhalde dimi bir de yaptıran kişi bu alanda eğitim almış fizyoterapist kendisi .
Aynen kuzum ya şimdi biz çok aşırı dikkat ettik ya bu hareketler bana bayağı zor geldi açıkçasıAşkım ben 9. Aya kadar pilates yapanları görüyorum bence çok iyi bir tercih hareket çok iyi gelicek eminim bence için rahat olsun doktorunda bir sıkıntı görmemiş nasıl olsa
Senin adına gerçekten çok sevindim kendin için ve bebeğin için doğumun için felan harika bir deneyim benimde pilatese imkanım yok da kendimi zorlayıp günde yarım saat bile yürüsem çok mutlu olucam hareket kesinlikle çok önemli aylarca yatarsam son aylar çok hantal olurum ve zorlanırım diye düşünüyorum şimdiden kendimizi harekete alıştıralımAynen kuzum ya şimdi biz çok aşırı dikkat ettik ya bu hareketler bana bayağı zor geldi açıkçasıama dediğin gibi bir zararı olacak olsa doktorum yap demezdi zaten .İlk dersten bile kendimi kuş gibi hissettim aşırı esnedi rahatladı vücudum
Aşkım bende de durumlar aynı bugün ikiz doğurmuş bir arkadaşım vardı 21. Haftada net hissettim dedi bende 20 21. Haftalara kadar hareket beklemeyi boşladım çünkü çoğu insan ilk gebelikte 20 21 de net diyor o yüzden o güne kadar beklicem şimdi böyle her gün beklemek zor oluyor çünküEvet arkadaşlar benim de yeni gündemim hareketiki gün önce bi pıt pıt hissettim.Sonra iki gündür bişey hissedemedim.Sizde durumlar nedir?
Evet canım, ben de ilk derste şok olmuştum “e bu normal pilates gibi??” demiştim hattaKızlar ben bugün pilatese başladım .Çok güzel geçti çok da minnoş hareketler yaptırmıyorlar aslında inşaallah bir sorun olmaz yani sıkıntı olacak olsa doktor izin vermezdi herhalde dimi bir de yaptıran kişi bu alanda eğitim almış fizyoterapist kendisi .
Hee normal yani her gün hissetmemekAşkım bende de durumlar aynı bugün ikiz doğurmuş bir arkadaşım vardı 21. Haftada net hissettim dedi bende 20 21. Haftalara kadar hareket beklemeyi boşladım çünkü çoğu insan ilk gebelikte 20 21 de net diyor o yüzden o güne kadar beklicem şimdi böyle her gün beklemek zor oluyor çünkübence sende o haftalara kadar boşver akışına bırak
Gel biz 20 21. Haftalara kadar dişimizi sıkalımHee normal yani her gün hissetmemektamam o zaman.Vallahi kendimi dinleye dinleye bi hal oldum…
Evet canım Karın kasıma yüklenecek hiç bir hareket yaptırmadı ama o bacak germeleri sırt germeleri filan bayağı bayağı aça aça gere gere hareketler yaptım .Çevremde hep korkutuyor iyi değil gebelikte esnemek uzanmak bilmem ne .Of zararı olsa doktor yap demezdi herhaldeEvet canım, ben de ilk derste şok olmuştum “e bu normal pilates gibi??” demiştim hattaboyunu falan destekliyorlar ek olarak
Canım biz artık mastır yaptıkEvet arkadaşlar benim de yeni gündemim hareketiki gün önce bi pıt pıt hissettim.Sonra iki gündür bişey hissedemedim.Sizde durumlar nedir?
Canım evet son zamanalr kendimi çok hareketsiz ve hantal hissediyordum .Bir de mide bulantıları geçince 1 ayda 3 kilo aldım ve doktorum uyardı almamam konusunda dedim belki beslenmemi düzenleyerek veririm bir kaç kilo bakalım inşaallah iyi gelir bana ve bebeğime .Senin adına gerçekten çok sevindim kendin için ve bebeğin için doğumun için felan harika bir deneyim benimde pilatese imkanım yok da kendimi zorlayıp günde yarım saat bile yürüsem çok mutlu olucam hareket kesinlikle çok önemli aylarca yatarsam son aylar çok hantal olurum ve zorlanırım diye düşünüyorum şimdiden kendimizi harekete alıştıralım
Yarın öğrensem de biz pazar günü öğrenicez o kadar özledim ki minişlerimiiii en son 1 ay 4 gün önce gitmiştik inşallah yarın bende güzel haberler veririm teyzeleriiiii
Ay ben iki gündür yatakta zor dönüyorum şimdiden noluyoruzşimdiden böyleysem ilerisi Allah’a emanet penguenden hallice olucam
Kızlarrrr yarın bebişleri görmeye gidicem ya sanki özlemden burnumun direği sızlıyor ciddi ciddi annelik delilikmiş gerçekten
Evet arkadaşlar benim de yeni gündemim hareketiki gün önce bi pıt pıt hissettim.Sonra iki gündür bişey hissedemedim.Sizde durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?