Ben de bir şey almadım ya, bi patik sadece.Hazırlık dediğim cinsiyet belli etmek için hazırlık gibi.İnanırmısınız ben hiç birşey almafım valla6.aya girer girmez almayı düşünüyorum ama
Kullanmıştım başlarda sonra bıraktırdılar.Allah yardımcın olsun.Kızlar kullanan var mı git gide çok zorlanıyorum artık valla
Bende bi fotoğraf çekebilmek için iki tulum aldım kızlar başka bişey almadım inşallah bende 5. Ayı doldurduktan sonra başlıcam
Evet cnm doğuma kadarDoğuma kadar mı kullanacaksın yoksa Allah yardımcın olsun inşallah
Ayn bebeğim valla yetişmezBende henüz birşey almadım 5.ayı bir atlatalım artık başlamak zorundayım çünkü çoook işim var yetişmez bu sefer
Evet cnm doğuma kadar
Hadi bklm hepimize hayırlısı olsun inşallahBende bi fotoğraf çekebilmek için iki tulum aldım kızlar başka bişey almadım inşallah bende 5. Ayı doldurduktan sonra başlıcam
6 ayda daha ideal bence o zmn alırsak hem cinsiyet leri net bir şekilde öğreniriz hem de hepsini alabilirizBen de bir şey almadım ya, bi patik sadece.Hazırlık dediğim cinsiyet belli etmek için hazırlık gibi.
Allah razı olsun bebeğimKullanmıştım başlarda sonra bıraktırdılar.Allah yardımcın olsun.
Size şöyle atıyım
Aminnn kuzumm inşallahDiğer kızlara darısı inşallah
Gönlümüze göre oldu çok şükürMaşallahbir kız bir erkek muhteşem…
Ayy ay ay maşallah kuzumSize şöyle atıyım
Maşallahçok sevindim
Saolun csnlarımmmAyy ay ay maşallah kuzumsağlıkla gelsin minik mucizeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?