Peki cinsiyet tahmininde bulundu mu
Maaşallah canım sağlıkla gelsin bebişlerSize şöyle atıyım
Saol bitanemmm teşekkür ederizMaaşallah canım sağlıkla gelsin bebişler
Masallah canim tebrik ederim saglikla insallahhSaol bitanemmm teşekkür ederizsenin oğluşa arkadaş çıktı
EvetttttSaol bitanemmm teşekkür ederizsenin oğluşa arkadaş çıktı
Bi irkildi bebek o ara sanki bişeyler görür gibi olduk erkeğe benzetti ama kordonda olabilir net görünmüyo dedibi oğlum olduğu için kıza çok ümitlemiştim ben ama bakalım tabi sağlıklı olsun herşey yolunda olsunda kız erkek hangisi hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim
Kızlarrr doktordan çıktım.Bizim kızımız oluyormuşmaşallah
Teşekkür ederim canım benimMaşallah canım çok sevindim sağlıcakla gelsin minik prenses
Teşekkür ederim balımmmMasallah canim tebrik ederim saglikla insallahh
Benim oğluş ultrason da çok hareketli şimdiden kendini belli ediyorEvetttttoğlan anası olacağız
Sağlıkla gelsin miniş hanımmmKızlarrr doktordan çıktım.Bizim kızımız oluyormuşmaşallah
Teşekkür ederim canım...Chat GPT kız demişti nub teorisine göre...Ben de etkilendim mi ne oldu bilmiyorum kız hissetmiştim... Kız çıktıSağlıkla gelsin miniş hanımmmsenin içinden ne geçiyordu en başından beri
Valla erkek olduğunu duyan Allah yardımcın olsun diyor da ne bilim ben hep diyorum benim bebeğim akıllı uslu olacakBenim oğluş ultrason da çok hareketli şimdiden kendini belli ediyorküçük hanımda 2 seferdir bacak bacak üstüne atmış oturuyor sanırım anası kılıklı o da
Bende hareketlerini hissetmeye başlayınca sana bi durum güncellemesi yaparımValla erkek olduğunu duyan Allah yardımcın olsun diyor da ne bilim ben hep diyorum benim bebeğim akıllı uslu olacakbenimki de çok hareketli maaşallah canım ben çok hissediyorum gün içinde hareketini
Acaba karında bu kadar hareketli olan bebekler sonradan da hareketli mi oluyorValla erkek olduğunu duyan Allah yardımcın olsun diyor da ne bilim ben hep diyorum benim bebeğim akıllı uslu olacakbenimki de çok hareketli maaşallah canım ben çok hissediyorum gün içinde hareketini
Acaba karında bu kadar hareketli olan bebekler sonradan da hareketli mi oluyorannem geçen öyle dedi de benim kız da duvarlara tırmanan cinsten olur o zaman
Oy maşallahKızlarrr doktordan çıktım.Bizim kızımız oluyormuşmaşallah
Günaydın canım valla bunun normali ne onu da bilmediğim içinAcaba karında bu kadar hareketli olan bebekler sonradan da hareketli mi oluyorannem geçen öyle dedi de benim kız da duvarlara tırmanan cinsten olur o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?