Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Peki cinsiyet tahmininde bulundu mu

Bi irkildi bebek o ara sanki bişeyler görür gibi olduk erkeğe benzetti ama kordonda olabilir net görünmüyo dedi bi oğlum olduğu için kıza çok ümitlemiştim ben ama bakalım tabi sağlıklı olsun herşey yolunda olsunda kız erkek hangisi hayırlıysa onu nasip etsin Rabbim

Tabi ki en önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olmaları inşallah

Rabbim gönlüne göre versin inşallah Amin

Benim oğluş ultrason da çok hareketli şimdiden kendini belli ediyor küçük hanımda 2 seferdir bacak bacak üstüne atmış oturuyor sanırım anası kılıklı o da
Valla erkek olduğunu duyan Allah yardımcın olsun diyor da ne bilim ben hep diyorum benim bebeğim akıllı uslu olacak benimki de çok hareketli maaşallah canım ben çok hissediyorum gün içinde hareketini

Valla erkek olduğunu duyan Allah yardımcın olsun diyor da ne bilim ben hep diyorum benim bebeğim akıllı uslu olacak benimki de çok hareketli maaşallah canım ben çok hissediyorum gün içinde hareketini
Acaba karında bu kadar hareketli olan bebekler sonradan da hareketli mi oluyor annem geçen öyle dedi de benim kız da duvarlara tırmanan cinsten olur o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…