Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Beyazyasemin canımmm senin karnın kaçıncı haftada belli oldu ben 17. Haftama girdim karnım hala minicik normal miii ikiz olmalarına rağmen karnımın hala minicik olmasını garipsiyorum

Çok normal iç karnın genişdir ama bundan sonra birden çıkar Allah’ın izniyle inşallah

Maşallah canım sağlıcakla gelsin minik mucizeler birde iç karın geniş olunca ilk zamanlar dışardan çok belli olmuyor

Canım zaten kilo almak iyi bir şey değil ve merak etme bebek alacağını senden alır. Ama yine de beslenmene dikkat etmeye çalış. Zaten 18.haftada bile hissetmek çok erken aslında. Blr de plasentanın konumu da önemli. Eğer ki öndeyken çok daha geç hissediliyormuş

Teşekkür ederimmm ilk hamilelik olunca herşeyi kuruntu yapıyoruz şimdi bunları dert eden ben kesin karnım çıkınca da ayhhh nefes alamıyorum daralıyorum yürüyemiyorum hareket edemiyorum dicem kendimi biliyorum

Doğru tespit

Ay hiçbişeyden memnun olmuyoruz

Çünkü son aylar artık ağırlaşıyorsun bebişler kuvvetleniyor nefes darlığı yaşanabilir
Ben kızım da son zamanlarda uzanamıyordum çok kötü oluyordum kendini taş gibi yapıyordu ayağa kalkıyordum son zamanlarda uykular haram oldu zalim geceler

Ya ben sıcaklardan 3 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum sanki son aylarımda gibiyim gece uykumdan bir uyanıyorum saatlerce tavanı izliyorum 2. Trimesterın güzelliklerini henüz yaşayamadım

Ya ben sıcaklardan 3 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum sanki son aylarımda gibiyim gece uykumdan bir uyanıyorum saatlerce tavanı izliyorum 2. Trimesterın güzelliklerini henüz yaşayamadım
Gerçekten mahvolduk ya, özellikle şu son günlerde. Haftaya biraz düşüyormuş sıcaklık, dört gözle bekliyoruz çok bunaldık

Canım ya havalar çok sıcak insanı bunaltıyor
İnşallah biraz serinlerde rahatlarsın Allah’ın izniyle

Kızlar bir süredir bende yoktum iyisinizdir umarım bugün kontrol günümüzdü cinsiyetimiz kesinleşti artık kızçem geliyor yalnız gebelik haftasında bir çıkmazdayım
Tüpbebek dr ve normal dr aynı ona göre 17+0 (sat)
Perinatologa göre 17+4 (embriyo transfer)
Ultrason ise 18+2 çıktı
Şimdi ben neye bakacağım hangisi doğru

Çok şükür iyiyiz canım
Sen nasılsın iyi misin inşallah bebiş her şey yolundadır
Ultrason da çıkan doğrudur ölçüm neyse o dur benim perinatolog da kadın doktorum da ölçümleri aynıydı haftasıyla uyumlu bebekler demişti.
yani senin şu an 18+2 bebeğinde haftasıyla uyumluysa doğrudur
Sağlıcakla gelsin minik kızçen

Günaydın arkadaşlar,
bugün yine alışveriş günümdeyim. Ailem “acele ediyorsun” diyor ama kendileri Almanya’da yaşayıp Türkiye’de her şeyin her gün zamlandığını anlayamayacağı için kendimi açıklamayı bıraktım alabildiğimi imkanım varken alıp kenara koyuyorum, mesela oto koltuk aldım pusetten sonra kullanılan. İş yerinden biri satıyordu, temiz kullanmış, kaçırmayayım dedim.

Bence çok iyi yapmışsın canım ben de detaylıdan sonra Allah nasip ederse almaya başlayacağım büyük şeyleri yavaş yavaş

Nasıl aldığın koltuk canım bize de atar mısın fikir olsun bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…