Hemen geliyoruz minişlerimle teyzesiiiiii
Beyazyasemin canımmm senin karnın kaçıncı haftada belli oldu ben 17. Haftama girdim karnım hala minicik normal miii ikiz olmalarına rağmen karnımın hala minicik olmasını garipsiyorum
Canım ikiz diye öyle ekstra bi büyüme olmadı kesinlikle. Benim ilk gebelik ve 18.haftadan sonra çıkmaya başladı. Hala dışarıdan da pek belli olmuyor. 66kiloyla haöile kaldım şu an 70-71 kiloyum. Ama tekil gebelere bakıyorum. Maşallah daha küçükken daha büyük karınları oluyor. Şu an 21+1im ve elbisemi daraltınca belli oluyor artık
Sen zayıfsan eğer belli olmaması çok normal.
İkiz olmanın farkını son aylarda hissedeceğim heralde
Canım zaten kilo almak iyi bir şey değil ve merak etme bebek alacağını senden alır. Ama yine de beslenmene dikkat etmeye çalış. Zaten 18.haftada bile hissetmek çok erken aslında. Blr de plasentanın konumu da önemli. Eğer ki öndeyken çok daha geç hissediliyormuşYaaa o kadar tatlısın kiii maşallahbende 70 le hamile kaldım şu an 69 70 arasında gidip geliyorum hala yemediğim için mi karnım çıkmıyor çocuklar gelişiyor mu diye tereddütdeydim ama çok saol bir nebze rahatladım inşallah 20. Hafta sonrasında bizim miniklerde kendini belli edecektir artık
Teşekkür ederimmm ilk hamilelik olunca herşeyi kuruntu yapıyoruzCanım zaten kilo almak iyi bir şey değil ve merak etme bebek alacağını senden alır. Ama yine de beslenmene dikkat etmeye çalış. Zaten 18.haftada bile hissetmek çok erken aslında. Blr de plasentanın konumu da önemli. Eğer ki öndeyken çok daha geç hissediliyormuş
Teşekkür ederimmm ilk hamilelik olunca herşeyi kuruntu yapıyoruzşimdi bunları dert eden ben kesin karnım çıkınca da ayhhh nefes alamıyorum daralıyorum yürüyemiyorum hareket edemiyorum dicem kendimi biliyorum
Ay hiçbişeyden memnun olmuyoruz
Ya ben sıcaklardan 3 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum sanki son aylarımda gibiyim gece uykumdan bir uyanıyorum saatlerce tavanı izliyorum 2. Trimesterın güzelliklerini henüz yaşayamadımÇünkü son aylar artık ağırlaşıyorsun bebişler kuvvetleniyor nefes darlığı yaşanabilir
Ben kızım da son zamanlarda uzanamıyordum çok kötü oluyordum kendini taş gibi yapıyordu ayağa kalkıyordum son zamanlarda uykular haram oldu zalim geceler
Gerçekten mahvolduk ya, özellikle şu son günlerde. Haftaya biraz düşüyormuş sıcaklık, dört gözle bekliyoruz çok bunaldıkYa ben sıcaklardan 3 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum sanki son aylarımda gibiyim gece uykumdan bir uyanıyorum saatlerce tavanı izliyorum 2. Trimesterın güzelliklerini henüz yaşayamadım
Valla oturup ağlıcam nerdeyse sıcak diye o boyuttayımGerçekten mahvolduk ya, özellikle şu son günlerde. Haftaya biraz düşüyormuş sıcaklık, dört gözle bekliyoruz çok bunaldık
Ya ben sıcaklardan 3 haftadır geceleri asla uyuyamıyorum sanki son aylarımda gibiyim gece uykumdan bir uyanıyorum saatlerce tavanı izliyorum 2. Trimesterın güzelliklerini henüz yaşayamadım
Kızlar bir süredir bende yoktum iyisinizdir umarım bugün kontrol günümüzdü cinsiyetimiz kesinleşti artıkkızçem geliyor yalnız gebelik haftasında bir çıkmazdayım
Tüpbebek dr ve normal dr aynı ona göre 17+0 (sat)
Perinatologa göre 17+4 (embriyo transfer)
Ultrason ise 18+2 çıktı
Şimdi ben neye bakacağım hangisi doğru
Günaydın kuzumGünaydınnnn canlar hayırlı sabahlar
Bence çok iyi yapmışsın canım ben de detaylıdan sonra Allah nasip ederse almaya başlayacağım büyük şeyleri yavaş yavaşGünaydın arkadaşlar,
bugün yine alışveriş günümdeyim. Ailem “acele ediyorsun” diyor ama kendileri Almanya’da yaşayıp Türkiye’de her şeyin her gün zamlandığını anlayamayacağı için kendimi açıklamayı bıraktımalabildiğimi imkanım varken alıp kenara koyuyorum, mesela oto koltuk aldım pusetten sonra kullanılan. İş yerinden biri satıyordu, temiz kullanmış, kaçırmayayım dedim.
Nasıl aldığın koltuk canım bize de atar mısın fikir olsun bana daGünaydın arkadaşlar,
bugün yine alışveriş günümdeyim. Ailem “acele ediyorsun” diyor ama kendileri Almanya’da yaşayıp Türkiye’de her şeyin her gün zamlandığını anlayamayacağı için kendimi açıklamayı bıraktımalabildiğimi imkanım varken alıp kenara koyuyorum, mesela oto koltuk aldım pusetten sonra kullanılan. İş yerinden biri satıyordu, temiz kullanmış, kaçırmayayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?