- 17 Ağustos 2021
- 1.676
- 2.067
- 83
Kaçıncı haftada dedi canım1 eylül de benim geç olmaz inşallah
Bu arada ben ilk tekmemi yedim kızlar sanırım hayatımda yaşadığım şimdiye kadar ki en özel anımdı
Bir de sizin 135 gr falan demiş dr benimkine 220 gr boyuna 18cm dediiri mi gidiyor anlamadım doğumu da erken olur beklenenden dedi yay olacağım diye kendini yırtıyor kızım
Benim de 263 grammış 18+3 te canım1 eylül de benim geç olmaz inşallah
Bu arada ben ilk tekmemi yedim kızlar sanırım hayatımda yaşadığım şimdiye kadar ki en özel anımdı
Bir de sizin 135 gr falan demiş dr benimkine 220 gr boyuna 18cm dediiri mi gidiyor anlamadım doğumu da erken olur beklenenden dedi yay olacağım diye kendini yırtıyor kızım
Bebek 18+2 çıktı canım sat göre 16+6 idiKaçıncı haftada dedi canım
Senin kendi haftan mi 18+3 tüBenim de 263 grammış 18+3 te canım
Maşallah kuzummm tam kaç haftalıksın şu an benim minnoşlardan tık yok hala1 eylül de benim geç olmaz inşallah
Evet direk kendi haftamdı haftasıyla uyumlu dediSenin kendi haftan mi 18+3 tü
sat göre 17+2 olduk canımMaşallah kuzummm tam kaç haftalıksın şu an benim minnoşlardan tık yok halabende aklımı başıma topladım artık bebişler için daha çok yemeye başladım bugün itibariyle
Benim döllenme tarihine göre daha uyumlu ama dr sat bakıyor hepEvet direk kendi haftamdı haftasıyla uyumlu dedi
Bende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyimBismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Doğum
Tarihi
@sepide 27 1. 2.deneme Tek Kız
23
Aralıkmayala 37 2. 4.deneme İkiz Erkek
&
Kız
3
Ocak@merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz Kız
&
Kız
23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek 20
Aralık@enguzelumut 32 1. 1.deneme Tek Kız 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralıkmutlubahar 25 1. 2.deneme İkiz Erkek
&
Kız6
Ocak@tupbebitooo 33 1. 3.deneme Tek Erkek 11
Ocak@Minikdavuk 40 3. 3.deneme Tek Kız
Ocak @Resunrise 41 1. 1.deneme Tek Kız
1
OcakR retikuler 32 1. 1.deneme Tek Kız 3
Ocak@Gizemm3606 38 1. 3.deneme Tek @prensespuffy 31 1. 1.deneme Tek 14
Ocak@CinnamonQueen 29 1. 1.deneme Tek Erkek
10
Ocak@bobette 33 1. 1.deneme Tek Kız
17
KasımHandan2212 30 1. 3.deneme Tek Erkek
19
Aralık@elifcimcim 30 1. 1.deneme Tek 12
Ocak@morceylan 25 1. 1.deneme Tek Kız
27
Aralık@gunesh9 36 1. 3.deneme Tek Erkek 24
Aralık@Betbetul 33 2. 4.deneme Tek 15
Ocak@Nazura 30 1. 1.deneme Tek Erkek
29
Aralık@Goksellll 34 1. 4.deneme Tek Erkek 19
Ocak@hturkmen 30 1. 1.deneme Tek @Daydi 30 1. 1.deneme Tek Erkek
31
Ocak@Yesilagacbambu 29 1. 1.deneme Tek Erkek Kasım @AlyaOA 31 1. 1.deneme Tek @_tiffany_ 37 1. 2.deneme Tek Kız Ocak @Beyazyasemin 32 1. 3.deneme İkiz Erkek
&
Kız
8
Aralık@mrvmsi01 31 1. 2.deneme İkiz Erkek
&
Kız3
Aralık@yuppie 33 1. 1.deneme Tek 11
Ocak@Kderdyn 25 1. 1.deneme İkiz Kız
&
Erkek21
Aralık@uyudumbuyudum 41 1. 2.deneme Tek Erkek 31
Aralık
Anladım canım benim de sat alınıyor hepBenim döllenme tarihine göre daha uyumlu ama dr sat bakıyor hepperinatolog döllenmeden hesaplamıştı ama ona göre de önde çıkmıştı
Anladım canım benim de sat alınıyor hepBenim döllenme tarihine göre daha uyumlu ama dr sat bakıyor hepperinatolog döllenmeden hesaplamıştı ama ona göre de önde çıkmıştı
inşaallah Allah gönlünüze göre sağlıkla versin .Kaç haftalıksınızBende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyim
He pardon ikinciyi düşünüyoruz demişsiniz dahaAnladım canım benim de sat alınıyor hep
inşaallah Allah gönlünüze göre sağlıkla versin .Kaç haftalıksınız
Benim kocam beyde irisat göre 17+2 olduk canımbence olay iri koca seçiminden geçiyor ikiz olduğu için belki ondandır canım bide benim yağ dokusu az hissetmen ondan olabilir demişti dr
Doğrudur canım ben dr değiştirmeyi düşünüyorum bakalım yeni bulacağım dr nasıl yapacak ama geneli sat bakıyormuş bende öyle duydumAnladım canım benim de sat alınıyor hep
Yaa inşallah hele o yanakları çıkıyor yaBenim kocam beyde iriya ben koca 4 aydı doğru düzgün hiç yemedim hiç iştahsızlığa buldum bahaneyi salıverdim ama bugün itibariyle o iştahı açtım ve yemeye başladım detaylı da çocukları mı etlenmiş butlanmış göreyim
İnşallah balımmmmYaa inşallah hele o yanakları çıkıyor yaorada bitiyorum ben inşallah bize de nasip olsun öyle görmek
Memnun değilsen değiştir canım doktor çok önemli ya gebelik süreci ve hele ki doğum konusunda çok çok önemliDoğrudur canım ben dr değiştirmeyi düşünüyorum bakalım yeni bulacağım dr nasıl yapacak ama geneli sat bakıyormuş bende öyle duydum
Rabbim kucağınızı doldursun gönlünüzden geçeni önünüze en hayırlı şekilde çıkarsın kızınızı abla yapsınBende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyim
Ben geçen seferden kendime benzetmeyi başardım bileİnşallah balımmmminşallah bu ay sonu hepimizin detaylısı gelip geçmiş olacak ve minişlerimiz kime benziyor belki az çok kestiririz
Bende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyimBismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Doğum
Tarihi
@sepide 27 1. 2.deneme Tek Kız
23
Aralıkmayala 37 2. 4.deneme İkiz Erkek
&
Kız
3
Ocak@merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz Kız
&
Kız
23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek 20
Aralık@enguzelumut 32 1. 1.deneme Tek Kız 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralıkmutlubahar 25 1. 2.deneme İkiz Erkek
&
Kız6
Ocak@tupbebitooo 33 1. 3.deneme Tek Erkek 11
Ocak@Minikdavuk 40 3. 3.deneme Tek Kız
Ocak @Resunrise 41 1. 1.deneme Tek Kız
1
OcakR retikuler 32 1. 1.deneme Tek Kız 3
Ocak@Gizemm3606 38 1. 3.deneme Tek @prensespuffy 31 1. 1.deneme Tek 14
Ocak@CinnamonQueen 29 1. 1.deneme Tek Erkek
10
Ocak@bobette 33 1. 1.deneme Tek Kız
17
KasımHandan2212 30 1. 3.deneme Tek Erkek
19
Aralık@elifcimcim 30 1. 1.deneme Tek 12
Ocak@morceylan 25 1. 1.deneme Tek Kız
27
Aralık@gunesh9 36 1. 3.deneme Tek Erkek 24
Aralık@Betbetul 33 2. 4.deneme Tek 15
Ocak@Nazura 30 1. 1.deneme Tek Erkek
29
Aralık@Goksellll 34 1. 4.deneme Tek Erkek 19
Ocak@hturkmen 30 1. 1.deneme Tek @Daydi 30 1. 1.deneme Tek Erkek
31
Ocak@Yesilagacbambu 29 1. 1.deneme Tek Erkek Kasım @AlyaOA 31 1. 1.deneme Tek @_tiffany_ 37 1. 2.deneme Tek Kız Ocak @Beyazyasemin 32 1. 3.deneme İkiz Erkek
&
Kız
8
Aralık@mrvmsi01 31 1. 2.deneme İkiz Erkek
&
Kız3
Aralık@yuppie 33 1. 1.deneme Tek 11
Ocak@Kderdyn 25 1. 1.deneme İkiz Kız
&
Erkek21
Aralık@uyudumbuyudum 41 1. 2.deneme Tek Erkek 31
Aralık
henüz hamile değilim bu ayda deniyeceğizAnladım canım benim de sat alınıyor hep
inşaallah Allah gönlünüze göre sağlıkla versin .Kaç haftalıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?