Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kaçıncı haftada dedi canım

Benim de 263 grammış 18+3 te canım

Maşallah kuzummm tam kaç haftalıksın şu an benim minnoşlardan tık yok hala bende aklımı başıma topladım artık bebişler için daha çok yemeye başladım bugün itibariyle

Maşallah kuzummm tam kaç haftalıksın şu an benim minnoşlardan tık yok hala bende aklımı başıma topladım artık bebişler için daha çok yemeye başladım bugün itibariyle
sat göre 17+2 olduk canım bence olay iri koca seçiminden geçiyor ikiz olduğu için belki ondandır canım bide benim yağ dokusu az hissetmen ondan olabilir demişti dr

Bende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyim

Benim döllenme tarihine göre daha uyumlu ama dr sat bakıyor hep perinatolog döllenmeden hesaplamıştı ama ona göre de önde çıkmıştı
Anladım canım benim de sat alınıyor hep
inşaallah Allah gönlünüze göre sağlıkla versin .Kaç haftalıksınız

sat göre 17+2 olduk canım bence olay iri koca seçiminden geçiyor ikiz olduğu için belki ondandır canım bide benim yağ dokusu az hissetmen ondan olabilir demişti dr
Benim kocam beyde iri ya ben koca 4 aydı doğru düzgün hiç yemedim hiç iştahsızlığa buldum bahaneyi salıverdim ama bugün itibariyle o iştahı açtım ve yemeye başladım detaylı da çocukları mı etlenmiş butlanmış göreyim

Yaa inşallah hele o yanakları çıkıyor ya orada bitiyorum ben inşallah bize de nasip olsun öyle görmek

Rabbim kucağınızı doldursun gönlünüzden geçeni önünüze en hayırlı şekilde çıkarsın kızınızı abla yapsın

Bende bu güzel hamilelerden dua istiyorum. Allah gönlümdekini bana nasip etsin hayra çevirip bir kızım var 2. Yi düşünüyoruz bir oğluşum olsun isterim tabi hayırlı bir evlat dua edin banada onada kızımada yeteyim
Anladım canım benim de sat alınıyor hep

inşaallah Allah gönlünüze göre sağlıkla versin .Kaç haftalıksınız
henüz hamile değilim bu ayda deniyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…