Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
senin önceki gebelikte göbişin nasıldı ki belki çok çıkmıyordur onun rahatlığı başka tabi

Benim ilk gebelikte 4 aya kadar belli değildi 5.ayda birden dışarı çıktı yani normal büyüdü karnım eski resmimi atayım şu anda ikiz olduğu için erken çıktı ama önceki gebeliğimde bacak kısımlarında yırtılmalar oldu karnımda çok olmamıştı

senin önceki gebelikte göbişin nasıldı ki belki çok çıkmıyordur onun rahatlığı başka tabi

Burada doğuma az kalmıştı tam hatırlamıyorum

Diğer elbiseli şimdiki resmim

Eklentiler

• IMG_8718.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_8535.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 39
Maşallah mayalam senin göbüş önden gidiyor

Evet canım dışarıda olan eski resmim
Elbiseli olan ikizlerim
Senin daha bu kadar yok mu karnın
Ama kaç gündür çok belim ağrıyor fazla birşey yapamıyorum yapsam hemen kendimi yere atıyorum sizinde öyle mi

Bana bacak ve kalçaya da sür demişti arada oralara sürüyorum bi güreşe çıkmam eksik kalıyor

Bak biz daha bu kadarızz foto anlık

Eklentiler

• 138E9B7A-5E9E-426C-9FF0-E3FC90CF8DD3.webp
    90,6 KB · Görüntüleme: 32
Yaa çok tatlı duruyor ama

Sağol canısı o senin tatlı bakan gözlerin orada ödemden ayaklarım yüzüm balon gibi şiş

Şimdiki resim geçen cuma günü çekilmiş henüz şişkinlik yok ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…