Ay maşallah aşkım seninkilerin gelişimleri öndeTek birini söyledi 168 gr olmuş dedi diğeri biraz daha az demişti tam gramını söylemedi ama normal dedi
Aralarındaki farka bende çok takılmıyorum kuzum ikizler yani normal hem biri kız biri erkek illaki farklı olucaklarEşim hemen karalara bağladı diğer bebek biraz daha zayıf sen yemek ye boldedim yemekle ne alakası var zaten yiyorum gören diyecek aç dolanıyorum dedim ikizlerde normal ikisi aynı kilo da olmaz belki çok nadirdir birisi illa 200 yada 300 gram az olur o kadar önemli değil dedim sanki aralarında 1 kilo var gibi konuşuyorsun biri 168 gr sa diğeri de belki 150 gr olabilir
Ay maşallah aşkım seninkilerin gelişimleri öndeben daha cumartesi gittim biri 158 gram biri 134 gram dedi sanırım doktor kilo almışlar sıkıntı yok dedi ama sanki artık daha iyi beslenmem lazım
Aralarındaki farka bende çok takılmıyorum kuzum ikizler yani normal hem biri kız biri erkek illaki farklı olucaklar
Inşallah olmaz canım ya benim de arada ayaklar şişmeye başladıSağol canısı o senin tatlı bakan gözlerin orada ödemden ayaklarım yüzüm balongibi şiş
Şimdiki resim geçen cuma günü çekilmiş henüz şişkinlik yok ilerleyen zamanlarda nasıl olur bilemiyorum
Inşallah olmaz canım ya benim de arada ayaklar şişmeye başladı
Inşallah canım bende anlam veremedim 1.5 kg almışım toplamda ama demek ki kilo ilede orantısı yok bu işinAmin canım benim şu an erken aslında erken başlamış sende umarım çok şişmeyiz
Inşallah canım bende anlam veremedim 1.5 kg almışım toplamda ama demek ki kilo ilede orantısı yok bu işin
Inşallah canım ailede hep doğum sonrası kilolu kalanları gördükçe dua ediyorum çok almayayım diye1.5 kilo birşey değil vallahi sen bu gidişle 8 kiloyla bitirirsin inşallah
Bence de vücutla alakalı bir durum
Benim detaylı ultrason da 26 Ağustos da tam 21. Haftama girdiğim gün gidicem sabırsızlıkla bekliyorumBende takılmıyorum 1 kilo fark yok sonuçta eşim çok taktı dedim sağlıklı olsunlar birkaç gram sorun değilyani ikizlerde normal zaten önümüzdeki randevuda tam ölçerler kilolarını detaylı ultrasona gireceğim nasip olursa inşallah
Inşallah canım ailede hep doğum sonrası kilolu kalanları gördükçe dua ediyorum çok almayayım diye
Benim detaylı ultrason da 26 Ağustos da tam 21. Haftama girdiğim gün gidicem sabırsızlıkla bekliyorum
İnanıyorum herşey çok güzel olucak çok güzel geçicek kontrollerimizBenim de 22 ağustosta inşallah
Umarım bir sıkıntı olmadan geçer bu günler çünkü çok belim ağrıyor korkuyorum açıkçası inşallah bebekler büyüdüğü içindir
Ay maşallah hepimizinki peşpeşeSelam kızlar benim de 18 Ağustos ta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?