Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Eşim hemen karalara bağladı diğer bebek biraz daha zayıf sen yemek ye bol dedim yemekle ne alakası var zaten yiyorum gören diyecek aç dolanıyorum dedim ikizlerde normal ikisi aynı kilo da olmaz belki çok nadirdir birisi illa 200 yada 300 gram az olur o kadar önemli değil dedim sanki aralarında 1 kilo var gibi konuşuyorsun biri 168 gr sa diğeri de belki 150 gr olabilir

Tek birini söyledi 168 gr olmuş dedi diğeri biraz daha az demişti tam gramını söylemedi ama normal dedi
Ay maşallah aşkım seninkilerin gelişimleri önde ben daha cumartesi gittim biri 158 gram biri 134 gram dedi sanırım doktor kilo almışlar sıkıntı yok dedi ama sanki artık daha iyi beslenmem lazım

Aralarındaki farka bende çok takılmıyorum kuzum ikizler yani normal hem biri kız biri erkek illaki farklı olucaklar

Ay maşallah aşkım seninkilerin gelişimleri önde ben daha cumartesi gittim biri 158 gram biri 134 gram dedi sanırım doktor kilo almışlar sıkıntı yok dedi ama sanki artık daha iyi beslenmem lazım

Evet dedi haftalarıyla uyumlu sıkıntı yok çok şükür bende elimden geldiğince yemeye çalışıyorum muz yoğurt bunlar kilo aldırıyor kaşar peyniri falan bak senin de biri 200 gram eksikmiş demek ki ikizlerde oluyor inşallah sağlıcakla büyüsün minik mucizelerimiz

Aralarındaki farka bende çok takılmıyorum kuzum ikizler yani normal hem biri kız biri erkek illaki farklı olucaklar

Bende takılmıyorum 1 kilo fark yok sonuçta eşim çok taktı dedim sağlıklı olsunlar birkaç gram sorun değil yani ikizlerde normal zaten önümüzdeki randevuda tam ölçerler kilolarını detaylı ultrasona gireceğim nasip olursa inşallah

Benim de doktor dedi ikizlerde normal şu an haftalarıyla ölçümleri uyumlu önemli olan o demişti korkulacak bir durum yok demişti

Benim detaylı ultrason da 26 Ağustos da tam 21. Haftama girdiğim gün gidicem sabırsızlıkla bekliyorum

Benim detaylı ultrason da 26 Ağustos da tam 21. Haftama girdiğim gün gidicem sabırsızlıkla bekliyorum

Benim de 22 ağustosta inşallah
Umarım bir sıkıntı olmadan geçer bu günler çünkü çok belim ağrıyor korkuyorum açıkçası inşallah bebekler büyüdüğü içindir

1 eylül de benim geç olmaz inşallah
Bu arada ben ilk tekmemi yedim kızlar sanırım hayatımda yaşadığım şimdiye kadar ki en özel anımdı
Bir de sizin 135 gr falan demiş dr benimkine 220 gr boyuna 18cm dedi iri mi gidiyor anlamadım doğumu da erken olur beklenenden dedi yay olacağım diye kendini yırtıyor kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…