Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
sat göre 17+2 olduk canım 😊 bence olay iri koca seçiminden geçiyor 🤣 ikiz olduğu için belki ondandır canım bide benim yağ dokusu az hissetmen ondan olabilir demişti dr

Aynen bizde galiba yağ dokusu fazla 😂
Ama şöyle ki bebeğin duruş şekli de çok önemli hissetmen için zaten iki hafta sonra net hissederiz 5 aylık olacağız ama ben dünden bellidir hafif hafif artık hissediyorum 🐣❣️

Kızlar ya ben de normal doğumu çok istiyordum sonrası için ama arkadaşım olumsuz bir normal doğum yaşadı yakın zamanda onu duyunca korkar oldum nedense nasıl aşacağım bu durumu bilmiyorum 😕

Kız kendi bedeninle başkasını kıyaslama onun zor geçti diye senin de öyle olacak bir durum yok gönlünü ferah tut herkesin doğumu kendine hastır
İnşallah kolay geçer bir sancıda doğurursun Amin 🙏

Aşkım bu konuda bende çok tecrübesizim o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende başlarda normal gözüyle bakıyordum sonra sezeryan kabullendim içten içe çünkü hem ikiz hemde devlette doğurucam boşa hayal kurma devlette kimse sana normal yaptırmak için uğraşmaz dedim kendi kendime

Benim kadın doktorum dedi ikizlerde normal doğum yapan kişi çok nadir bebekler normal doğum pozisyonunda olmalı kordon vs dolanmamalı birisi uygunsa diğeri değilse olmaz. Onun için sıklıkla sezeryanla sonuçlanıyor demişti zaten çok zor normal doğum yapmamız tek olsaydı ben istemesem de onlar beni zorla normal doğum yaptırırlardı 😁 hakkımızda hangisi hayırlısıysa o olsun inşallah 🙏

Benim de ikiz olunca normal doğumda o komplikasyon kısmı kafamı karıştırıyor Tabiki yine hakkımızda en hayırlısı hangisiyse o kolaylıkla olsun diye dua edelim🤲🏻 benim tavsiyem kalpten çok güvendiğin bir doktor ve hastane tercihin olursa kafan çok daha rahat olur bide ebe desteği alabilirsin normal doğum için çok güzel ebeler var seni rahatlatıyorlar ve doktorunla ortak ilerliyorlar ben bide gebe okuluna gitmeyi düşünüyorum doğuma bilinçli girmek adına

Bende Ebe ayarladım fakat normal doğum için değil doğumdan sonra 1 ay eve gelmesi için 😄
Çarşamba günü tanışmaya gelecek inşallah bebişlerin kalp atımını pozisyonunu gösterir kızımdaki ebe yapmıştı eve geldiğinde 🤗

Amin canım Rabbim gönlüne göre hayırlı sağlıklı güzel evlat kızına güzel bir erkek kardeş nasip eylesin Amin 🤲♥️
En kısa zamanda Rabbim seni gebelik müjdesiyle müjdelendirsin inşallah 🤲
Allahhh razı olsun seninde gönlüne göre versin Rabbim duanı kabul etsin affiyetle aminn aminnn aminnnnnnnn🤲🤲🤲🤲 bekarlığımdan belli hayalim bir kız bir erkek Allah tez zamanda gerçekleştirsin

Kızlar ya ben de normal doğumu çok istiyordum sonrası için ama arkadaşım olumsuz bir normal doğum yaşadı yakın zamanda onu duyunca korkar oldum nedense nasıl aşacağım bu durumu bilmiyorum 😕
Canım bence böyle düşünme, yani daha doğrusu kendini böyle kodlama. Vücuduna da olumlu sinyaller gönder daima. Annemin ve teyzemin de doğumları travmatik olmuş, onlar endişeleniyor hatta bize çekmezsin inşallah diye. Ama ben eğer bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum, tabi bir sıkıntı olur nasip olmaz o ayrı bir durum. Mesela suda doğumu çok isterdim ama fiyatlar uçuk. Kendi şehrinde bir araştır istersen, o doğumları gördükçe insanın doğurası geliyor. İnstagramda Ebe Cavide var, çok severek takip ediyorum ☺️

Aşkım bu konuda bende çok tecrübesizim o yüzden seni çok iyi anlıyorum bende başlarda normal gözüyle bakıyordum sonra sezeryan kabullendim içten içe çünkü hem ikiz hemde devlette doğurucam boşa hayal kurma devlette kimse sana normal yaptırmak için uğraşmaz dedim kendi kendime
İkiz doğum bambaşka bir boyut :))

Canım bence böyle düşünme, yani daha doğrusu kendini böyle kodlama. Vücuduna da olumlu sinyaller gönder daima. Annemin ve teyzemin de doğumları travmatik olmuş, onlar endişeleniyor hatta bize çekmezsin inşallah diye. Ama ben eğer bir sorun olmazsa normal doğum istiyorum, tabi bir sıkıntı olur nasip olmaz o ayrı bir durum. Mesela suda doğumu çok isterdim ama fiyatlar uçuk. Kendi şehrinde bir araştır istersen, o doğumları gördükçe insanın doğurası geliyor. İnstagramda Ebe Cavide var, çok severek takip ediyorum ☺️
Bende ebe cavideye bayılıyorum onun doğum hikayelerini okudukça tebessüm ediyorum ne kadar mucizevi 🥹❤️

Kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 😍çok şükür herşey yolunda ense kalınlıklarını ölçtü 🧿 büyümüş minnoşlarım. İkiside gün olarak aynı devam ediyormuş. Tüp bebek süreci tüm ilaçları bıraktık sonunda 🤭🥹 sadece kan sulandırıcıya devam edicem 9 ay boyunca. Doktorumuz fetal önerdi pazartesi günü kan alacaklar 2 hafta sonra cinsiyetleri bende öğrenmiş olucam. 🥰

Kızlar bizimde bugün kontrolümüz vardı 😍çok şükür herşey yolunda ense kalınlıklarını ölçtü 🧿 büyümüş minnoşlarım. İkiside gün olarak aynı devam ediyormuş. Tüp bebek süreci tüm ilaçları bıraktık sonunda 🤭🥹 sadece kan sulandırıcıya devam edicem 9 ay boyunca. Doktorumuz fetal önerdi pazartesi günü kan alacaklar 2 hafta sonra cinsiyetleri bende öğrenmiş olucam. 🥰
Çok sevindim kuzummm sağlıkla devam etsinlerrrr minnaklar 😍 yalnız değilsiiinnn bende 9 ay kan sulandırıcı iğneye devam edicem kan pıhtılaşma problemim var🫣🥲

Çok sevindim kuzummm sağlıkla devam etsinlerrrr minnaklar 😍 yalnız değilsiiinnn bende 9 ay kan sulandırıcı iğneye devam edicem kan pıhtılaşma problemim var🫣🥲
Amin kuşum sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah . İnsana yavrusu nasıl güzel görünüyormuş hayranlıkla seyrettim kuzucukları 🥹 benimde öyle pıhtılaşma homozigot çıkmıştı testlerde. Göbüşte yer kalır mı 9 ay bilemedim🫣

Maşallah minnoşlara 😍😍🧿🧿
doğru ya bir de bizim o ilaçlar vardı ben 16. haftaya kadar kullanmıştım sanırım. İnsan hemen unutuyor, iyi ki de unutuyor. Aklıma progestan fitil geldi şimdi 🤣🤣

Maşallah minnoşlara 😍😍🧿🧿
doğru ya bir de bizim o ilaçlar vardı ben 16. haftaya kadar kullanmıştım sanırım. İnsan hemen unutuyor, iyi ki de unutuyor. Aklıma progestan fitil geldi şimdi 🤣🤣
Ben sabahtan akşama unuttum bi anda😂 telefondaki alarmları kaldırdım. Ayy o fitil nedir öyle öncesi sonrası 🤭 bitti gitti çok şükür 😍🙏

Back
X