- 17 Mart 2012
- 6.697
- 2.426
- 448
Amin amin saglikla kucagimiza alalim bebeklerimiziSu içmenin faydası çok gerçekten, birde onu yapmasak neler olurdu düşünmek istemiyorumbakalım hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Ben yavaştan ikinci trimesterin sonuna geliyorum, bakalım yeni levelde beni neler bekliyor
Benim de klimadan sanırım ayaklarım genellikle soğuk oluyor bende çıplak ayak geziyorum da dikkat etmek lazım işteSagol canim sana da gecmis olsun evet genelde terlikle corapla geziyorum ama yazin her zaman mumkun olmuyor bazsn bi bakiyorum ciplak ayakla geziyorum evde
Cranberry kızılcık işteAy saol canım antibiyotik yerine daha iyi bir tercih olur
Ya kızılcık mevsimi geldi mi ya, pazara haftalardır çıkmadım. Burada yazdınız canım az şekerli kızılcık şerbeti çekti, bi ara yapayımBu da bilimsel kısmı olsun
Bende epeydir vişne bakıyorum da bu sene vişne olmamış hiç ama kızılcık bugün pazarda vardı canım bulabilirsin onu sanırımYa kızılcık mevsimi geldi mi ya, pazara haftalardır çıkmadım. Burada yazdınız canım az şekerli kızılcık şerbeti çekti, bi ara yapayım
Ben kız bebekte kalça büyüyor lafını şehir efsanesi sanıyordumgöbeğime bakmaktan hiç kalçama bakmak aklıma gelmemişti az önce acı bir şekilde yüzleştim gerçekle
Doğrudur ben ilk kez böyle kilolar ve büyümeler gördüğüm için sanırım hazmetmem zor oluyor dokunsan ağlarım yani şuan o kıvamdayımBende ezelden belli olduğu için ne ilk gebelikte ne bu gebeliğimde hiç değişiklik farketmedim
Doğrudur ben ilk kez böyle kilolar ve büyümeler gördüğüm için sanırım hazmetmem zor oluyor dokunsan ağlarım yani şuan o kıvamdayımama inşallah 2.ci evladım da bende senin gibi rahat olurum
Kızlar çatlama ne zaman olmuş ben anlamadım yardımcı olur musunuz
Daha önce 14 pik 15 çatlamış dediler bugün yaptım yani 16.gün böyle çıktı o yüzden kafam karıştı çok teşekkür ederim sizin de inşallahBüyük ihtimalle 16.gün gece olan da çatlamış o günü değerlendirdiysen sıkıntı olmaz Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Daha önce 14 pik 15 çatlamış dediler bugün yaptım yani 16.gün böyle çıktı o yüzden kafam karıştı çok teşekkür ederim sizin de inşallah
Valla 14.günü de 15. Günü de 16. Günü de değerlendirdik bakalım artık gerisi nasipTamam 14.gün Pik olmuş ama 15.gün hala koyu yani yumurtlama olmamış o gün onun için 16.gün tam yumurtlama olmuş yine de değerlendirseydin zaten o gün önemli
Valla 14.günü de 15. Günü de 16. Günü de değerlendirdik bakalım artık gerisi nasip
Bence hiç canını sıkma benim de nerdeyse 20nci haftam 1-2 kg yeni aldım senin gibi rutin neyse onu yapıyorum bende ekstra beslenmiyorum hatta sen bence daha sağlıklı besleniyorsun çünkü ben belki haftada 2-3 yumurta yiyorum sen günde yiyormuşsunKızlar sizin beslenme düzeniniz nasıl? Bazen bu konuya takılıyorum doğrusu. Ben her pazartesi tartılıyorum ve üç haftadır aynı kilodayım. Eşim diyor bebek alıyordur, sen bu ara çok terlediğin için veriyorsundur.
Günde iki öğün besleniyorum, hep öyle beslenen biriydim çünkü. Yani hamileyim diye ekstra bir şeyler yeme çabasında değilim sadece yediklerime dikkat ediyorum. Her sabah iki yumurta mutlaka yerim mesela. Yetersiz mi besleniyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?