Ben böyle bir an önce haldır huldur tekme atacağı günleri bekliyorumEşim de hissetsin istiyorum ondan sanırım
Hemen vize vs ne lazımsa ayarlayıp oraya geliyorum
Ay bende hala öyle hisler asla yok yarın 18+0 oluyoruz
Benim de kalça yanlarım çatlamaya başlamış yabende senin izindeyim çatlama yarışında
Amiin cok tesekkur ederimMerhaba canım hoşgeldin
Transferin hayırlı uğurlu olsun inşallah dilerim sağlıcakla pozitifleri görmek nasip olsun Rabbim yüzünü güldürsün inşallah Amin
GünaydıınnnnGünaydınkızlar mutlu haftalar diliyorum herkese
Hayrınıza olsun güzel sonuçlar alırsınız inşallah AminGünaydın kızlarbende bugün fetal için kan verdim 10-15 güne çıkacakmış sonuç bakalım hayırlı güzel haberler almak nasip olsun
Ama benim bu kadar olmama rağmen iç bacaklarım felan çatladı şimdiden kilo bile almamama rağmen ben çok çatlamaya meyilliyim
Kızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadımBenim de kalça yanlarım çatlamaya başlamış yabende senin izindeyim çatlama yarışında
Aşkım kırmızı yenilerKızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım
Günaydın kızlarbende bugün fetal için kan verdim 10-15 güne çıkacakmış sonuç bakalım hayırlı güzel haberler almak nasip olsun
Kızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım
Benim beyaz çizgi şeklinde oluştu canımKızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım
Ben Joie Chrome aldımKızlar bebek arabası tercihiniz ne oldu
Onlar bende de varBenim beyaz çizgi şeklinde oluştu canımbiraz da kaşıntı oluşuyor hemen yağ banyosu yapıyorum
Benim de 1-2 gundur bu sekil cok siddetli olmayan gaz sancim var canim sag tarafima giriyorKızlar selam , 2 akşamdır akşam yemeğinin hemen ardına giren bir sancı oluyor ya sırtıma böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sanırım gaz sancısı yaşayan var mı bu şekilde ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?