Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Hemen vize vs ne lazımsa ayarlayıp oraya geliyorum

Atla gel vallahi sadece ben bir takım götüreceğim onu da eve gelirken giydirmek için hastanenin eve getirmiyorsun orada bırakıyorsun birde hastane çekimi düşünüyorum nasip olursa orada birde giydiririm tamamdır

Ama benim bu kadar olmama rağmen iç bacaklarım felan çatladı şimdiden kilo bile almamama rağmen ben çok çatlamaya meyilliyim

Benim de kalça yanlarım çatlamaya başlamış ya bende senin izindeyim çatlama yarışında
Kızlar çatlaklar kırmızı mı oluyor? Bende beyaz çatlaklar var ama bunlar eski mi yoksa yeni mi anlayamadım

Kızlar selam , 2 akşamdır akşam yemeğinin hemen ardına giren bir sancı oluyor ya sırtıma böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sanırım gaz sancısı yaşayan var mı bu şekilde ?

Kızlar selam , 2 akşamdır akşam yemeğinin hemen ardına giren bir sancı oluyor ya sırtıma böbreğime kadar vuruyor ağrısı , sanırım gaz sancısı yaşayan var mı bu şekilde ?
Benim de 1-2 gundur bu sekil cok siddetli olmayan gaz sancim var canim sag tarafima giriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…