Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Benimde şu an beslenmem seninle aynı son kontrolde de doktor iyiler kilo almışlar demişti ama yeni yeni kendi kendime kuruntu yapıyorum ara öğünler felan eklemeyi düşünüyorum inşallah becerebilirsem

Benimde şu an beslenmem seninle aynı son kontrolde de doktor iyiler kilo almışlar demişti ama yeni yeni kendi kendime kuruntu yapıyorum ara öğünler felan eklemeyi düşünüyorum inşallah becerebilirsem
içimi rahatlattınız ben de acaba az mı yiyorum diyorum. Ben bi ara ara öğünü denedim ama bu sefer acıkmamaya başladım, yani akşam yemeğini 1-2 kez atladığım oldu ondan çok zorlamadım tekrar. Kalsiyum için yine biraz yoğurt yiyeyim bari havalar da sıcak o da iştah kapatıyor

Bende günde iki öğün yiyorum bol su içiyorum arada muz yada üzüm vs yiyorum sonra akşam yemeği yiyorum eşim akşam karpuz falan yapınca biraz yiyorum ekstradan bir şey şu an yemiyorum çok aman aman iştahım yok henüz.
Önemli olan bebeğinin gelişimi senin kilo alman çokta önemli değil

İşte kilo alımı olmayınca da bebek beslenmiyor mu acaba diyorum ama boş bir kuruntu herhalde yani şimdiye kadar kontrollerde hep iyiydi kilosu maşallah

Yoğurt ye faydalı bebeğin kilo alımı içinde iyi bende ara öğünlerde kabak çekirdeği meyve yiyorum vallahi iştahım olursa yiyorum yoksa zaten yok
Kilo alınır verilir ya çokta şey yapmayalım ben ikizlerle bu kiloda kalacağımı sanmıyorum

İşte kilo alımı olmayınca da bebek beslenmiyor mu acaba diyorum ama boş bir kuruntu herhalde yani şimdiye kadar kontrollerde hep iyiydi kilosu maşallah

Merak etme sen yemesen de bebişin illa ki besleniyor fakat bebek zayıf olmaması için zeka gelişimi için ceviz fındık fıstık yemek lazım onları ihmal etme ben bir ara ceviz güzel yiyordum şimdi canım çekmiyor

Ben her gün balık yağı yani Omega 3 tüketiyorum, onu ihmal etmiyorum hiç. Ay hayırlısı bakalım, benim de yolculuk var şimdi perşembe günü. Hayırlısıyla gidip geleyim, geldiğim gün doktor kontrolüm var. Sonra da taşınma başlar. Düşününce stres ve heyecan yapıyorum, inşallah ailemin yanında kafamdaki gündem değişir

Bende ikiz diye ekstra yüklenmiyorum ama suyu bol tüketmeye çalışıyorum bebeklerim susuz kalmasın Amniyon sıvısı olması gereken düzeyde olması için doktorum ikisi de güzel demişti ikisi aynı gidiyor gelişimi fakat ikizler aynı kilo da olmaz illa ki biri birkaç gram zayıf olur önemli değil sağlıklı olsunlar ben onlara kilo aldırırım ay annesi onları yesin yesin bitirsin

Amin canım benim kazasız belasız gidip gelmek nasip olsun inşallah
Yanında birileri oldu mu çok düşünmüyorsun sana da iyi gelir hem vakit geçer sonra eve gelirsin taşınma yerleşme derken doğumuna az kalır Allah’ın izniyle inşallah

Amin canım benim çok sağol, ben de bi ara pişman oldum bilet almasa mıydım dedim ama evde durmaktan da bunaldım. Sıcaklardan dışarı çıkamıyorum, gidip geleceğim kimse de yok. İzinli de olunca tüm gün evdeyim bunaldım. Yürüyüş yapmayı bile bıraktım. Biraz kendi totoma vurmuş olayım seyahate çıkmakla

Kuzum sen boş yere evham yapmışsın ,5- 6 kilo alıp doğuma giden çok var. Ya da çok kilolu hamile kalıp diyetle kilo verip sağlıkla bebişlerini kucağına alanda. Önemli olan sağlıklı yiyecekler vitaminlerle onları beslemek. Ve gerçekten çok su tüketmek , hiç düşünme geri kalanını genetik olarak şanslı olduğunu düşün sadece
Git gel seyahatine sağlıkla hava değişimi alışveriş iyi gelir hem

Doktorun uçuş izni veriyorsa sende kendini iyi hissediyorsan hiç tereddüt etme zaten hamilelikte olan son yolculuğumdur artık ağırlaşıyorsun doktorun da izin vermez hem sana iyi gelir kafanı dağıtırsın burası Türkiye göre serin vallahi hatta üşürsün
Kızım akşam diyo üşüyorum o da uzun kollu giymesine rağmen düşün 1 aydır kış oldu resmen
Haklısın insan eve alışınca dışarı çıkmak bile zor geliyor
Burada yürüyüş yolu bol hergün çık yürü sen zaten maşallah kilon da yok boşver olduğu kadar

Benim gibi mutfağın önünden geçip kilo alanlardan değil

Hiç o açıdan bakmadım, doğru diyet yapanlar da var. Ben yine boşu boşuna kendime dert aramışım, ama huyumdur zaten
Annem de öyle diyor, sabahları üşüyorum hırka giyiyorum diye. Dedim ben gelene kadar sıcak hava için dua etmeyin, bir kaç gün uyuyayım sonra bakarız bekle beni Spagettieis

Buradakiler şimdi ister biraz ısınsın ama 25 derece olsa yeter fazlasını istemiyoruz
İnşallah çok ısınmaz biraz rahatlarsın Allah’ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…