Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ya sabırla ve telaşla bekliyorum şu an 20. Haftaları 18+1 iz şu an ya göbeğimin olmamasına da şöyle herkes hala şaşkın ben normalde balık etli bir insanım totom ve göğüslerim normalden iri bedenime göre öyle yapıda bir insan ve şıp diye kilo alan bir insan olarak 5 ayı böyle hafif geçirmem hem harika hem şaşırtıcı

Senin dediğin gibi aslında bende 7. Ay sonuna felan herşey bitmiş hazır olsun istiyorum ama annemle eşim ağırdan alıyor onların keyfini bekliyorum para onlardan çıkacağı için

Yaaa ondan mı benımki de böyle uyuşukluk var

Benim de çok uyuşuyordu bende magnezyum eksikliği mi var diye düşündüm ama Ebe varisten dolayı olduğunu söyledi. Peki sende var mı bacaklarına bak bakayım ona göre sende kullanırsın canım

Bana da sordu ben dedim her gün değil ama arada hissetmeye başladım ebe dokununca dedi şu an hissediyorum bana tepki veriyorlar
Benim de karnım gece baya sert oluyor ben anlamıştım göbek deliğinin üstüne çıkmışlar çünkü göbeğim içi artık dışarıya çıkmıştı birde üst kısımlar baya sert bebekler tek taraflı durmuyordur senin ki biri sağda biri soldadır benim ki gibi ben de uzanınca bir kısım sert oluyor kafaları olabilir birde dedi sağ bebeğin kafası aşagıda sol bebeğin yukarda ama şu an yerleri bol olduğu için baya değişirler sürekli

Aynen canım zaten ağır işler yapmıyorum Allahtan robotum var evi toplayıp onu salıyorum hem süpürüp hem siliyor işimi baya kolaylaştırdı yine de toz alma lavabo bana ait keşke onlar içinde robot yapsalar
Sadece yürüyüş yap dedi ağrı için sıcak su tulumu kat başka bir şey demedi benim perinatoloji doktoru istersen pilatese falan gidebilirsin ama ben bu ağrıyla yerden kalkamam
Evet daha süt pompası hiç bakmadım bakacağım modellere hangisi iyi olur diye muhakkak bulundur dedi

Senin dediğin gibi aslında bende 7. Ay sonuna felan herşey bitmiş hazır olsun istiyorum ama annemle eşim ağırdan alıyor onların keyfini bekliyorum para onlardan çıkacağı için
Ay bencede harika ufak ufak çıkar bundan sonrasında
Ben şimdiden ayva göbek olduysam 9. Ay ne olucam bakalım
Senin göbüşün biraz şişmeye başlasın onlarda hızlanır bence şuan farkında değiller . Benim doktor korkuttuğu için biz Kasım gibi bitmiş olsun diyoruz bakalım

Ay evet robot rahatlık olmuştur . Kuzum bizim evde öyle tüm camlar açık sıcak diye her yer toz görmezden geliyorum valla uğraşamıyorum çok detaylı içim gidiyo ama yapacak bişey yok
Evet en iyisi yürüyüş gerçekten kuzum üşünme her gün çık kızınla birazcık
Bakıcaz artık o modellere de liste doldu taştı valla

Ben geçen sene tüp bebeğe başlayınca eşim dedi en iyisi robot süpürge alalım transfer sonrası çok iş yapmamak için inan ki iyi ki almışım

Şimdiye kadar hava yağmurluydu bu iki gündür güzel oldu artık günlük yarım saatte olsa çıkarız inşallah bugünde çıktım biraz yürüdük geldik

Evet ya liste kabarık bakalım nereden başlayacağız bilmiyorum bende ağırlaşmadan önümüzdeki ay artık başlamak istiyorum inşallah

Bende bugün baya hissettim
Kıpır kıpırdılar maşallah
Bugünkü karnım siyah giyince belli etmiyor

Eklentiler

• IMG_8800.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 29

Büyük ihtimalle iç karnın geniş ama karnın birden çıkacak diye düşünüyorum birde ilk gebelik onun da etkisi var benim de ilk gebelikte 5 aydan sonra çıkmıştı bunlarda erken çıktı. Benim dün gece göğüslerim baktım çok ağırlaşmış bir de tatlı tatlı kaşınıyordu

7.ay biraz geç geliyor çünkü ağırlaşınca eşya bakmak dizmek bile eziyetli oluyor bende şimdi büyük ultrasonu bekliyorum ondan sonra artık mobilya siparişi vereceğim anne yanı beşiklerini vs nevresim takımı yorgan yastık hepsi gelsin bizde o gelene kadar odayı boşaltır temizleriz bir tek kıyafetleri ve bebek arabası puseti sona bırakacağım mobilya kurulduktan sonra kıyafetlerini aldığımda direk yıkıp ütüleyim asmayı planlıyorum bakalım hayırlısı inşallah

Maşallah kuzum inşallah 38-39 lari dahi görürsün benim de rahim yukarı çıktı sanırım göbek deliğinin hizasında tekme yediğim oluyor senin hem 2 tane bana dr magnezyum verdi takviye 2 günde bir kullanıyorum geceleri bizim ebe sistemi de keşke sizin ki gibi olsa

İnşallah Allah’ın izniyle bir şey olmaz hedefimiz 37. Hafta sılam evrene mesaj yolluyoruz canım

Maşallah Ben de az önce hissettim bi dalgalanmalar.Kızçem yerinde döndü galiba ama düzenli olmuyor ben düzenli hissediyorum.Tekmelerle uyanayım razıyım

Uyanırsın Allah’ın izniyle inşallah az kaldı

Yok canım tek benim başka embriyom oluşmadı

Önemli olan bebiş olmasıydı inan ki ben hiç ikiz beklemiyordum birisi tutsun diye dua ederken ikisinin tutması bana büyük bir süpriz oldu
İlerde inşallah kendini hazır hissettiğin zaman tekrar denersin tabi sen kendini nasıl hissedersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…