- 8 Şubat 2024
- 777
- 1.306
- 33
- 25
Ya sabırla ve telaşla bekliyorum şu an 20. HaftalarıKuzum yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum geçen gün 19. Haftada kelebek kanat çırpıyor sanki öyle bi histi ilk diyo sonra bi anda yoğunlaşmış hissetmesi. Bence senin hala normal , göbüş benim alt taraftan çıktı ama ayva göbek gibi benim normalde pek yoktur göbeğim bana tuhaf geliyo ama dışardan hiç anlaşılmıyor.
Sertleşmeside çok normal yavaş yavaş belli edecek tontişler kendini, sonlara doğru bi taraf çöküp bi taraf şişecekmiş hatta bazen
Senin dediğin gibi aslında bende 7. Ay sonuna felan herşey bitmiş hazır olsun istiyorum ama annemle eşim ağırdan alıyor onların keyfini bekliyorum para onlardan çıkacağı içinOy maşallah maşallah kuzumbel ağrısı zor biraz haklısın yorucu bişey , çok iş yapmamaya çalış. Destekli otur kalk hep. Hiç hareket önerdi mi ufak ufak esneme için?
Süt pompasını bende duydum bi de süt saklama poşetleri varmış çıtçıtlı bize mutlaka gerekiyormuş.
Benimde şubat ortası normalde ama doktorum Ocak ortasından itibaren gelebilir ilerleyen aylarda planlarız demişti. Bide biz 6. Ayımızdan itibaren biraz daha kısıtlanacakmışız normal hamişlere göre daha çok evde dinleneceksin hazırlıklarını ona göre yap dedi doktor. Bizim 6. Ay tek gebeliklerin 8. Ay sonu gibi oluyormuş
Sağlıkla gelsin tontişler inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için
Yaaa ondan mı benımki de böyle uyuşukluk var
Ay aşkım senin adına çok sevindimmmbel ağrısı çekmen kötü evet ama benim gibi hiçbir belirti yaşamayıp kendini yemek daha kötü söylemiştim 17. Haftamda asla seğirme gibi bile hissetmedim şükür 2 gündür seyirme gibi tekrar hissetmeye başladım bir nebze de olsa rahatladım ve hala ortada göbek diye bişey yok her gören şaşıyor bende dahil nerde bu ikizler bide akşamları benim karnım iki kat sertleşiyor dün ilk defa karnıma değdiğinde sağ taraf yumuşaktı sol taraf yumruk gibiydi sanırım sol tarafta bebişler vardı o yüzden sertti dimi kızlar beni aydınlatın
Oy maşallah maşallah kuzumbel ağrısı zor biraz haklısın yorucu bişey , çok iş yapmamaya çalış. Destekli otur kalk hep. Hiç hareket önerdi mi ufak ufak esneme için?
Süt pompasını bende duydum bi de süt saklama poşetleri varmış çıtçıtlı bize mutlaka gerekiyormuş.
Benimde şubat ortası normalde ama doktorum Ocak ortasından itibaren gelebilir ilerleyen aylarda planlarız demişti. Bide biz 6. Ayımızdan itibaren biraz daha kısıtlanacakmışız normal hamişlere göre daha çok evde dinleneceksin hazırlıklarını ona göre yap dedi doktor. Bizim 6. Ay tek gebeliklerin 8. Ay sonu gibi oluyormuş
Sağlıkla gelsin tontişler inşallah herşey çok güzel olacak hepimiz için
Ya sabırla ve telaşla bekliyorum şu an 20. Haftaları18+1 iz şu an ya göbeğimin olmamasına da şöyle herkes hala şaşkın ben normalde balık etli bir insanım totom ve göğüslerim normalden iri bedenime göre öyle yapıda bir insan ve şıp diye kilo alan bir insan olarak 5 ayı böyle hafif geçirmem hem harika hem şaşırtıcı
Ay bencede harika ufak ufak çıkar bundan sonrasındaSenin dediğin gibi aslında bende 7. Ay sonuna felan herşey bitmiş hazır olsun istiyorum ama annemle eşim ağırdan alıyor onların keyfini bekliyorum para onlardan çıkacağı için
Ay evet robot rahatlık olmuştur . Kuzum bizim evde öyle tüm camlar açık sıcak diye her yer toz görmezden geliyorum valla uğraşamıyorum çok detaylı içim gidiyo ama yapacak bişey yokAynen canım zaten ağır işler yapmıyorum Allahtan robotum var evi toplayıp onu salıyorum hem süpürüp hem siliyor işimi baya kolaylaştırdı yine de toz alma lavabo bana ait keşke onlar içinde robot yapsalar
Sadece yürüyüş yap dedi ağrı için sıcak su tulumu kat başka bir şey demedi benim perinatoloji doktoru istersen pilatese falan gidebilirsin ama ben bu ağrıyla yerden kalkamam
Evet daha süt pompası hiç bakmadım bakacağım modellere hangisi iyi olur diye muhakkak bulundur dedi
MaşallahBenımkiler içerden baya kıpırdıyo vallaaksamları izin vermıyorlar uyumama
Düzenli istiyorum diyecektim.Bugün yazamıyorum doğru dürüst.Tövbe estağfurullahMaşallahBen de az önce hissettim bi dalgalanmalar.Kızçem yerinde döndü galiba ama düzenli olmuyor ben düzenli hissediyorum.Tekmelerle uyanayım razıyım
Yok canım tek benim başka embriyom oluşmadıİkiz mi senınkı cnm
Ay evet robot rahatlık olmuştur . Kuzum bizim evde öyle tüm camlar açık sıcak diye her yer toz görmezden geliyorum valla uğraşamıyorum çok detaylı içim gidiyo ama yapacak bişey yok
Evet en iyisi yürüyüş gerçekten kuzum üşünme her gün çık kızınla birazcık
Bakıcaz artık o modellere de liste doldu taştı valla
Kuzum yeni doğum yapmış bi arkadaşımla konuştum geçen gün 19. Haftada kelebek kanat çırpıyor sanki öyle bi histi ilk diyo sonra bi anda yoğunlaşmış hissetmesi. Bence senin hala normal , göbüş benim alt taraftan çıktı ama ayva göbek gibi benim normalde pek yoktur göbeğim bana tuhaf geliyo ama dışardan hiç anlaşılmıyor.
Sertleşmeside çok normal yavaş yavaş belli edecek tontişler kendini, sonlara doğru bi taraf çöküp bi taraf şişecekmiş hatta bazen
Ya sabırla ve telaşla bekliyorum şu an 20. Haftaları18+1 iz şu an ya göbeğimin olmamasına da şöyle herkes hala şaşkın ben normalde balık etli bir insanım totom ve göğüslerim normalden iri bedenime göre öyle yapıda bir insan ve şıp diye kilo alan bir insan olarak 5 ayı böyle hafif geçirmem hem harika hem şaşırtıcı
Senin dediğin gibi aslında bende 7. Ay sonuna felan herşey bitmiş hazır olsun istiyorum ama annemle eşim ağırdan alıyor onların keyfini bekliyorum para onlardan çıkacağı için
Maşallah kuzum inşallah 38-39 lari dahi görürsünSelamlar kızlar nasılsınız herkesler iyi mi
Benim yine bugün müthiş bel ağrım var
Sabah Ebe geldi tanıştık falan bir şikayetin var mı dedim çok belim ağrıyor dedi iki bebek taşıyorsun hepsi normal arada sıcak su tulumu kat yavaş yavaş yürü dedim yürüyebilsembelimi doğrultamıyorum neyse ki en azından normalmiş tek tesellim bu.
Karnıma baktı eliyle dedi Rahmin göbeğin üstüne çıkmış dedi.
hareketlerini hissediyormusun dedim yeni ama her zaman değil dedi daha haftasından dolayı normal ama ebe dokununca bastırıyordu tabi nasıl duruyorlar diye dedi ben hissediyorum bana tepki veriyorlar
Dedim ben o kadar dokunuyorum demek ki kibar yapmamak lazımmış
Kalp atımlarını dinletti çok şükür her şey yolunda dedi şu an oynadıkları için uğultu da oluyordu. Dedi Ekim de tekrar geleceğim sonra artık doğum yapınca gelirim. Aralığın ilk haftasında doğumda yapabilirsin ikizler bir ay önce de gelebilir söyledi bakalımnasip inşallah dedi eğer 36. Haftaya kadar gelirsen başarmış oluyorsun bebeklerin küveze girmez ama ondan önce olursa küvez süreciniz olabilir umarım 37. Haftaya kadar taşıyabilirim ikizler büyüdükçe yer daraldığı için erken doğma ihtimali artıyor maalesef mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah Ebemiz doğumdan sonra üç ay boyunca gelirim dedi ikiz bebek olduğu için
Ay bencede harika ufak ufak çıkar bundan sonrasında
Ben şimdiden ayva göbek olduysam 9. Ay ne olucam bakalım
Senin göbüşün biraz şişmeye başlasın onlarda hızlanır bence şuan farkında değiller . Benim doktor korkuttuğu için biz Kasım gibi bitmiş olsun diyoruz bakalım
MaşallahBen de az önce hissettim bi dalgalanmalar.Kızçem yerinde döndü galiba ama düzenli olmuyor ben düzenli hissediyorum.Tekmelerle uyanayım razıyım
Düzenli istiyorum diyecektim.Bugün yazamıyorum doğru dürüst.Tövbe estağfurullah
Yok canım tek benim başka embriyom oluşmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?