Bugün ilk kez hamile olduğumu buram buram hissettim ya, sanki bir günde göbeğim iki katına çıktı, bir şişkinlik var bende bugün. Karnım çok sert.
Maşallah kuzum inşallah 38-39 lari dahi görürsünbenim de rahim yukarı çıktı sanırım göbek deliğinin hizasında tekme yediğim oluyor senin hem 2 tane bana dr magnezyum verdi takviye 2 günde bir kullanıyorum geceleri bizim ebe sistemi de keşke sizin ki gibi olsa
Bende senle aynı kafadayım her gün net hissediyim de herşeyine razıyımMaşallahBen de az önce hissettim bi dalgalanmalar.Kızçem yerinde döndü galiba ama düzenli olmuyor ben düzenli hissediyorum.Tekmelerle uyanayım razıyım
Ay çok güzelsiniz siz maşallah maşallahBende bugün baya hissettim
Kıpır kıpırdılar maşallah
Bugünkü karnım siyah giyince belli etmiyor
Rahim bi kere hamile kalınca tekrar çabuk kalabilir diyorlar inşallah canım yaşım da çok gitmeden oda olur pesine bu defa kendiliğindenÖnemli olan bebiş olmasıydı inan ki ben hiç ikiz beklemiyordum birisi tutsun diye duaederken ikisinin tutması bana büyük bir süpriz oldu
İlerde inşallah kendini hazır hissettiğin zaman tekrar denersin tabi sen kendini nasıl hissedersen
Aa oda mi türk ne güzel denk gelmişAmin canım benim inşallah Allah razı olsun
Benim de hissetmiştim göbek deliğim baya ortaya çıkmışhatta baya sertti kendi kendime diyordum buraya kadar gelmişmidir falan diye bugün onaylandı yani
Bende gidince doktoruma durumu anlatacağım acaba magnezyum eksikliği olabilir mi diye düşündüm.
bu ağrı için bakalım doktor ne diyecek
Evet ya keşke olsaydı kadın dedi ben hastanede ebelik yapmışım başkentte üniversite okumuşum iki çocuğum var falan baya iyi biriydi
Ay çok güzelsiniz siz maşallah maşallah
Aa oda mi türk ne güzel denk gelmiş
Rahim bi kere hamile kalınca tekrar çabuk kalabilir diyorlar inşallah canım yaşım da çok gitmeden oda olur pesine bu defa kendiliğinden
Burada çok meşhur bir reflü yatağı var yataş’ın. Genelde o alınıyor. Ben almadım amaBebişlere reflü yastığı düşünüyorum kızlar siz de alacakmışsınız bu konuda fikriniz nedir acaba
Ya benim de o konuda umudum var nedense, yani içime öyle doğuyor, ikincisi normal yoldan olur inşallahRahim bi kere hamile kalınca tekrar çabuk kalabilir diyorlar inşallah canım yaşım da çok gitmeden oda olur pesine bu defa kendiliğinden
Günaydın canım bunu bende düşünüyordum biliyor musun , çok iyi oldu konunun açılması .Benim zaten ince damarlarım vardı hamilelik ile birlikte görünüm ve sayısı çoğaldı gibi.Ben de bu varis çorabını merak ediyordum demek kadın doğumcu yazabiliyormuş ben de randevuma gittiğim de söyleyeyim bari .Bir de benim akşamları huzursuz ayak sendromu başlıyor varislerden sebep mi bilmiyorum sürekli makinayla masaj yapıyorumBu arada bende varis oluşumu var mı diye sordu bende evet bacaklarım da oluşmuş gösterdim baktı dedi evet çok yok ama başlamış bebekler büyüdükçe varisler artabilir Buda kramp uyuşmaya sebep olur onun için kadın doktoruna gidince muhakkak durumunu anlat sana varis çorabı yazsın onu giyersen varis oluşumunu engeller diye bu randevumda yazdırayım Ebem söylemese hiç bilmezdim
Burada çok meşhur bir reflü yatağı var yataş’ın. Genelde o alınıyor. Ben almadım ama
Günaydın canım bunu bende düşünüyordum biliyor musun , çok iyi oldu konunun açılması .Benim zaten ince damarlarım vardı hamilelik ile birlikte görünüm ve sayısı çoğaldı gibi.Ben de bu varis çorabını merak ediyordum demek kadın doğumcu yazabiliyormuş ben de randevuma gittiğim de söyleyeyim bari .Bir de benim akşamları huzursuz ayak sendromu başlıyor varislerden sebep mi bilmiyorum sürekli makinayla masaj yapıyorum
merhaba arkadaşlarbu hafta 20 artı 5 teyim artık bebeklerimi hissediyorum baya içerden ben burdayım diyolar o kadar mutluyum ki bide aşırı ağırlaştım valla
memelerim bile çok ağırlaştı sütyen takmak bana çok acı veriyor baya acıyorlar da
bide çok sıcak basıyor baya bana sizde de öyle oluyor mu
dün tetanoz aşısı oldum ilk aşım olundu bir ay sonra tekrar yapmam lazımmış siz oldunuz mu tetanoz aşısı kızlar
valla bugun sorularla geldim sizedaha ultrason çekmedim ya çok canım sıkkıninsallah diğer haftalarda giderim cinsiyetlerini merak eıyorum tam belli degil doktor bana dedi soldaki kucuk olduğu icin görünüşü kız dedi ama belli degılmıs ama ben erkek hissediyorum ya inşallah gönlüme göre olur kısmet
salı günü gittik kontrole öyle dedi doktor valla biri 345 gr diğeri de 347 gr arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?