doktora soracağım, sıkıntı olmaz derse almak istiyorum ya.Belki birisi almıştır doktor sıkıntı olmaz demiştir diye buraya yazayım dedim.Evet her gün kullanmayız
Benim derdin attığını görmek ya…Hızlı yavaş olayına takılmam yerini tutturamıyorumdur diye düşünürüm sanırımKız bu sefer de deriz kalp atımı yavaş atıyor hızlı atıyor iyi olsun derken umarım bizi telaşa katmaz
Daha çok var.Bu hafta değil haftaya perşembeBen de bunu merak ediyorum
Hele bir sor bakalımcanım eğer zararı yoksa alalım senin doktor randevun ne zaman hayırlısı ile
Benim derdin attığını görmek ya…Hızlı yavaş olayına takılmam yerini tutturamıyorumdur diye düşünürüm sanırımama attığını görmek aşırı huzur verir gibi.
Daha çok var.Bu hafta değil haftaya perşembesabretmeye çalışıyorum ya
Bende diğer hafta gitmeyi düşünüyorum cnm detaylı ultrason a bklm eşim işten gelsın öyle karar veremedık dahaMaşallahcanım çok sevindim iyi olmanıza sağlıcakla gelsin minik prensin
Benim de iki hafta sonra detaylı var
Diğer detaylı 1 Eylül de perinatolog da olucak inşallah
Umarım hepimiz sağlıcakla atlarız bu süreçleri
Bende diğer hafta gitmeyi düşünüyorum cnm detaylı ultrason a bklm eşim işten gelsın öyle karar veremedık daha
Evet canısıBenim de ya iki hafta sonra 22 Ağustos demek ki senin bir gün önce olacak
Merhaba, Adana da sanırım takipli olduğunuz doktor.Hangisine gidiyorsunuz ve detaylı ultrasona nereye gittiniz? Normalde Adanalıyım ama Hatayda yaşıyorum.Doğumu nerede yapacağıma karar vermemiş olmakla birlikte detaylı için iyi ilgilenen bir yer istiyorum.Kendi doktorum(özel) devlet hstanesindeki gibi ultrasonu 30-40 saniye yapıp yolluyoraaa bilmiyordumoradaki sağlık sistemi nasıl ? Doktor Türkiye’de ki gibi Ayda bir kere mi görüyorlar? İkili tarama testi vs yaptılar mı ? Ay çok soru sordum ama merak ettim bu arada Adanadayım ben de buralar felaket
Merhabalar Adana da Ebru Tarım’a gidiyorum. Doktorum perinatolog olduğundan dolayı her kontörlümde zaten detaylı ultrason yapıyor. Çok memnunum.Merhaba, Adana da sanırım takipli olduğunuz doktor.Hangisine gidiyorsunuz ve detaylı ultrasona nereye gittiniz? Normalde Adanalıyım ama Hatayda yaşıyorum.Doğumu nerede yapacağıma karar vermemiş olmakla birlikte detaylı için iyi ilgilenen bir yer istiyorum.Kendi doktorum(özel) devlet hstanesindeki gibi ultrasonu 30-40 saniye yapıp yolluyorçok sinirime dokunmaya başladı.Tüp bebek olduğu içinde değişemedim ilaçların takibini de yaptığı için
Çok teşekkür ederim.Riskli bir gebelik geçiren tanıdığımda onu önermişti.Sizin söylediğinizden sonra detaylı ultrason kesinleşti ki Ebru hanım olacakMerhabalar Adana da Ebru Tarım’a gidiyorum. Doktorum perinatolog olduğundan dolayı her kontörlümde zaten detaylı ultrason yapıyor. Çok memnunum.
Tebrik ederim canimmmKızlar selam bizim cinsiyetlerimiz belli oldu iki erkek anası olarak aranızdayım
Kızlar selam bizim cinsiyetlerimiz belli oldu iki erkek anası olarak aranızdayım
TebriklerKızlar selam bizim cinsiyetlerimiz belli oldu iki erkek anası olarak aranızdayım
Ayy tebrik ederimmKızlar selam bizim cinsiyetlerimiz belli oldu iki erkek anası olarak aranızdayım
Ben çok memnunum canım ilgili bir doktor detaylı bir şekilde de bakıyor her şeye. Umarım sen de memnun kalırsınÇok teşekkür ederim.Riskli bir gebelik geçiren tanıdığımda onu önermişti.Sizin söylediğinizden sonra detaylı ultrason kesinleşti ki Ebru hanım olacak
İyi akşamlar kızlarbizde bugün cinsiyeti öğrendik gibi kız gibi gördü doktorum %100 emin olamadı ama çok büyük ihtimal kız dedi
Çok teşekkür ederim amiin inşallah hepimize nasip etsinHayırlı akşamlar canım
Yaa çok sevindim
Tebrik ederim Rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah
Çok şükür Rabbim gönlüne göre verdi ElhamdüllilahSağlıcakla gelsin minik prenses
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?