Çok teşekkür ederim amiin inşallah hepimize nasip etsintabi evladın kızı erkeği olmuyo heleki bizim yaşadıklarımızdan sonra bunu düşünmek bile saçma geliyor bazen ama yinede çok şükür ki bir oğlum olduğu için gönlümden geçen hep kızdı. İnşallah sonradan bizi şaşırtmaz
Amin inşallah canımHaklısın canım önemli olan sağlıklı hayırlı evlat olmaları inşallah
Umarım değişmez ne güzel olur bir oğlun kızın Rabbim iki duyguyu da tattırsın inşallah
Allah yardımcınız olsun AminAy kızlar aranıza çok dahil olamıyorum memlekette gelen giden.. bugün dualarınıza talibim kan değerlerimde bi iki problem çıktı serbest t4 t3 değerlerim düşmüş gebelik başlangıcına göre. Bebeğin gelişime etki eden durumlar. Çok üzgünüm çok ağladım yarım bir daha sonuçları göstereceğim. Kadın doğumcu iyi durumda dedi ama hiç rahat değilim dahiliye doktorundan haber bekliyorum vs.. bunu okuyanların dualarına talibim
18. Haftadayım bi değerlerime baktırayım dedim böyle bi sonuçla karşılaştımAllah yardımcınız olsun AminNeden kan verdiniz ? kaçıncı haftasınız?
Ay kızlar aranıza çok dahil olamıyorum memlekette gelen giden.. bugün dualarınıza talibim kan değerlerimde bi iki problem çıktı serbest t4 t3 değerlerim düşmüş gebelik başlangıcına göre. Bebeğin gelişime etki eden durumlar. Çok üzgünüm çok ağladım yarım bir daha sonuçları göstereceğim. Kadın doğumcu iyi durumda dedi ama hiç rahat değilim dahiliye doktorundan haber bekliyorum vs.. bunu okuyanların dualarına talibim
18. Haftadayım bi değerlerime baktırayım dedim böyle bi sonuçla karşılaştım
Geçmiş olsun öncelikle canım. Ama kadın doğumcu iyi durumda dediyse sıkıntı yapma. Hamileliğe bağlı bazen düşüş ve yükselişler oluyor. Ama diğer insanlardaki referans aralığılıyla hamilelerdeki aralık aynı olmuyor. Benmde önceki hamileliğimde tsh yükselmişti. Endokrinoloji e gidip ayda bir kan veriyordum ve hamileliğim sonuna kadar ilaç kullanmıştım. Doğumdan sonra düzelmişti. İlaçla kontrol altına alınabilen şeyler. Moralini bozma lütfenAy kızlar aranıza çok dahil olamıyorum memlekette gelen giden.. bugün dualarınıza talibim kan değerlerimde bi iki problem çıktı serbest t4 t3 değerlerim düşmüş gebelik başlangıcına göre. Bebeğin gelişime etki eden durumlar. Çok üzgünüm çok ağladım yarım bir daha sonuçları göstereceğim. Kadın doğumcu iyi durumda dedi ama hiç rahat değilim dahiliye doktorundan haber bekliyorum vs.. bunu okuyanların dualarına talibim
Hemen telaşa kapılma .Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz.Bak doktor da kötü konuşmamış.18. Haftadayım bi değerlerime baktırayım dedim böyle bi sonuçla karşılaştım
İnşallah çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alsaydık biGeçmiş olsun öncelikle canım. Ama kadın doğumcu iyi durumda dediyse sıkıntı yapma. Hamileliğe bağlı bazen düşüş ve yükselişler oluyor. Ama diğer insanlardaki referans aralığılıyla hamilelerdeki aralık aynı olmuyor. Benmde önceki hamileliğimde tsh yükselmişti. Endokrinoloji e gidip ayda bir kan veriyordum ve hamileliğim sonuna kadar ilaç kullanmıştım. Doğumdan sonra düzelmişti. İlaçla kontrol altına alınabilen şeyler. Moralini bozma lütfen
Sonuçları şimdi bugün görümcem başka bi doktora gösterecek ondan da iyi şeyler duyarım inşallahHemen telaşa kapılma .Allah ın izniyle hiçbir şey olmaz.Bak doktor da kötü konuşmamış.
Amin çok aminAllahım seni aydınlığa çıkarsın inşallah sıkıntı etme Rabbim büyüktür inşallah dilerim hayırlı güzel haberlerle dönersin Amin
İnşallah çok teşekkür ederim sağlıkla kucağımıza alsaydık bi
Çok geçmiş olsun canım inşallah devamı olmazKızlar nasılsınız ben çok korkuyorum hiç bir arkadaşımıda buradan korkutmak istemiyorum ama bugün sabah kırmızı lekem geldi kanama gibi değil sadece affedersnz silince geldi de gittim ilaç verdi yine progestana başladım birde nidicard diye bir ilaç verdi 25 haftalığım
Kızlar nasılsınız ben çok korkuyorum hiç bir arkadaşımıda buradan korkutmak istemiyorum ama bugün sabah kırmızı lekem geldi kanama gibi değil sadece affedersnz silince geldi de gittim ilaç verdi yine progestana başladım birde nidicard diye bir ilaç verdi 25 haftalığım
Günaydın canım bugün nasılsın ? Devamı gelmeyecek öyle anlık bi durum olmuştur inşallah, stres yapmamaya çalış ilaçlar hemen toparlarKızlar nasılsınız ben çok korkuyorum hiç bir arkadaşımıda buradan korkutmak istemiyorum ama bugün sabah kırmızı lekem geldi kanama gibi değil sadece affedersnz silince geldi de gittim ilaç verdi yine progestana başladım birde nidicard diye bir ilaç verdi 25 haftalığım
Içerde bi kanama görmedi bence ben o an inan bişey soramadım bile ama bnce görmediki dolardan bakayım bi tahriş bi yara var mı diye baktıÇok geçmiş olsun canım inşallah devamı olmazdoktorun ne dedi peki inşallah bir sorun teşkil etmez sağlıkla bebeğine kavuşursun
Amin kuzum kesildi sadece affedersin silerken geldi ama çok korktumİyiyiz canım çok şükür
Çok geçmiş olsun umarım uzun sürmez çabucak kesilir Allahın izniyle Rabbim şifa versin inşallah
Canım dinleniyorum uzanıyorum bugün hep ya affedersin dün sadece işte sabah silerken geldi çok tedirgin oldum ilaçları içiyorum inş yaGünaydın canım bugün nasılsın ? Devamı gelmeyecek öyle anlık bi durum olmuştur inşallah, stres yapmamaya çalış ilaçlar hemen toparlarhaber ver bize gelişmeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?