Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım kızlar arada ses verin son durumunuzla ilgili bizde bilelim inşallah

Canım kızlar arada ses verin son durumunuzla ilgili bizde bilelim inşallah
Canım selam bugün rutin muayene vardı , bebişler güzel sağlıklı çok şükür ama rahim uzunluğum biraz sınırda çıktı. O yüzden dinlen hareket etme çok 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Biraz korktum açıkçası inşallah sıkıntı yaşamam

Bir sıkıntı olmaz inşallah sıla bol bol dinlen yorma kendini

Aleyküm selam canım bebeklerin iyi olmasına sevindim canım çok şükür inşallah böyle de devam etsin Amin yaa can sıkıcı olmuş senin için kaç milim dediler mi hareketlerini kısıtlaman lazım el mahkum umarım dikiş falan atılmadan atlatırsın bu süreci sağlıcakla

Bende chicco almak istiyorum ama sallanmıyormuş sanırım sorun olur mu sallanmaması

Bende Chicco sevdim fakat ikiz olduğu için bir tane alsam sığmaz iki tane alsam yerim dar oluyordu mecbur bu model aldım sallanmaya alışmasa daha iyi ben kızım da normal yatak almıştım sallanmıyordu hiç sıkıntı yaşamadım sen nasıl alıştırırsan onu istiyorlar

Bende yoksa bunu çok beğendim bunda sallanma modu da var Ama dediğim gibi yer açısından alamadım

Eklentiler

• IMG_9584.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 37
Bende yoksa bunu çok beğendim bunda sallanma modu da var Ama dediğim gibi yer açısından alamadım
Bir küçük var birde büyüğü bu küçük olan sanırım 6 aylığa kadar kullanılıyormuş sallanıyor evet ama diğeri forever sanırım adı 4 yasa kadar kullanılıyor ama sallanmıyor. Küçük olanı değilde büyüğü düşünüyorum ben dediğin gibi nasıl alıştırırsam öyle gidiyorsa o zaman bunu alırım o zaman sallamadan uyur artık

Büyüğü olduğunu bilmiyordum. eğer yer sıkıntın varsa büyük olanı al 4 yaşa kadar kullan
Bende salıncak aldım durmazlarsa orada oyalarım diye ama beşikte çok seçeneğim olmadı tek bebek olsaydı bu attığım Chicco modeli alırdım

Yer sıkıntısı var var yatak odası çok büyük değil odada yapamayız suanda zaten yapsak bile yanımda yatar sen sallanmaya alışmayınca uyur dediğin için buna kesin karar kıldım
Salıncak hangi marka modeli ne ? Atar mısın ? Tecrübeli anne bulmuşken faydalanıyım

Zaten ilk bir sene en az yanımızda yatmaları daha iyi oluyor ondan sonra kısmet olursa odalarına alıştırırız inşallah
Yani beni kızım uyuyordu umarım senin prenses de uyur Amin
Salıncakta bu model aldım

Eklentiler

• IMG_9586.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 34
Benim bir adette kızımdan vardı salıncak onun için bir adet aldım sonradan ikisini kurarım durmayınca artık bebekleri içine katarız

İnşallah kuzum 2.6 cm çıktı inşallah toparlanır evet daha temkinli olucam bakalım, sen napıyosunn keyfin nasıl

İnşallah kuzum 2.6 cm çıktı inşallah toparlanır evet daha temkinli olucam bakalım, sen napıyosunn keyfin nasıl

Amin canım inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın çok kendini yorma yürüyüş de çok yapma dilerim Rabbim sağlıcakla atlatmanı nasip eylesin Amin
Bende iyiyim canım hamdolsun dün randevumuz vardı çok şükür iyi geçti 24 kasımda tekrar perinatologa gideceğim o son randevum orada dedi o gün doğum planını yapalım tarih kararlaştıralım bir an hüzünlendim sanki zaman hızlı geçti gibi

Evet kuzum evde dinlenicem inşallah . İkiz olduğu için bi tık daha riskli gördü heralde . Oy maşallah gerçekten hem çok hızlı hem çok yavaş geçiyor sanki zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…