Amin inşallah mayala çok sağolÇok şükür inşallah sürmez sen gönlünü ferah tutbebeğin cinsiyeti belli oldu mu canım sağlıcakla vaktinde gelsin minik mucizeler Amin
Bende chicco almak istiyorum ama sallanmıyormuş sanırım sorun olur mu sallanmaması
Canım selam bugün rutin muayene vardı , bebişler güzel sağlıklı çok şükür ama rahim uzunluğum biraz sınırda çıktı. O yüzden dinlen hareket etme çok 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Biraz korktum açıkçası inşallah sıkıntı yaşamamCanım kızlar arada ses verin son durumunuzla ilgili bizde bilelim inşallah
Bir sıkıntı olmaz inşallah sılaCanım selam bugün rutin muayene vardı , bebişler güzel sağlıklı çok şükür ama rahim uzunluğum biraz sınırda çıktı. O yüzden dinlen hareket etme çok 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Biraz korktum açıkçası inşallah sıkıntı yaşamam
Amin inşallah mayala çok sağolevet belli kızım olacak senin cinsiyetler belli mi ?
Canım selam bugün rutin muayene vardı , bebişler güzel sağlıklı çok şükür ama rahim uzunluğum biraz sınırda çıktı. O yüzden dinlen hareket etme çok 1 hafta sonra tekrar bakalım dedi. Biraz korktum açıkçası inşallah sıkıntı yaşamam
Bende chicco almak istiyorum ama sallanmıyormuş sanırım sorun olur mu sallanmaması
Oy maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMaşallah canım sağlıcakla gelsin prensesin
Evet canım bizim ki de bir kız bir erkek
Bir küçük var birde büyüğü bu küçük olan sanırım 6 aylığa kadar kullanılıyormuş sallanıyor evet ama diğeri forever sanırım adı 4 yasa kadar kullanılıyor ama sallanmıyor. Küçük olanı değilde büyüğü düşünüyorum ben dediğin gibi nasıl alıştırırsam öyle gidiyorsa o zaman bunu alırım o zaman sallamadan uyur artıkBende yoksa bunu çok beğendim bunda sallanma modu da var Ama dediğim gibi yer açısından alamadım
Oy maşallah sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bir küçük var birde büyüğü bu küçük olan sanırım 6 aylığa kadar kullanılıyormuş sallanıyor evet ama diğeri forever sanırım adı 4 yasa kadar kullanılıyor ama sallanmıyor. Küçük olanı değilde büyüğü düşünüyorum ben dediğin gibi nasıl alıştırırsam öyle gidiyorsa o zaman bunu alırım o zaman sallamadan uyur artık
Yer sıkıntısı var var yatak odası çok büyük değil odada yapamayız suanda zaten yapsak bile yanımda yatarBüyüğü olduğunu bilmiyordum. eğer yer sıkıntın varsa büyük olanı al 4 yaşa kadar kullan
Bende salıncak aldım durmazlarsa orada oyalarım diyeama beşikte çok seçeneğim olmadı tek bebek olsaydı bu attığım Chicco modeli alırdım
Yer sıkıntısı var var yatak odası çok büyük değil odada yapamayız suanda zaten yapsak bile yanımda yatarsen sallanmaya alışmayınca uyur dediğin için buna kesin karar kıldım
Salıncak hangi marka modeli ne ? Atar mısın ? Tecrübeli anne bulmuşken faydalanıyım
İnşallah kuzum 2.6 cm çıktı inşallah toparlanırAleyküm selam canım bebeklerin iyi olmasına sevindim canım çok şükür inşallah böyle de devam etsin Aminyaa can sıkıcı olmuş senin için kaç milim dediler mi hareketlerini kısıtlaman lazım el mahkum umarım dikiş falan atılmadan atlatırsın bu süreci sağlıcakla
İnşallah kuzum 2.6 cm çıktı inşallah toparlanırevet daha temkinli olucam bakalım, sen napıyosunn keyfin nasıl
Evet kuzum evde dinlenicem inşallahAmin canım inşallah bir sıkıntı olmadan atlatırsın çok kendini yorma yürüyüş de çok yapma dilerim Rabbim sağlıcakla atlatmanı nasip eylesin Amin
Bende iyiyim canım hamdolsun dün randevumuz vardı çok şüküriyi geçti 24 kasımda tekrar perinatologa gideceğim o son randevum orada dedi o gün doğum planını yapalım tarih kararlaştıralım bir an hüzünlendim sanki zaman hızlı geçti gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?