Coook güzel güle güle sağlıkla kullananlar cnm
Canım bu 2.6 ne oluyor kaçıncı haftada bakılıyorİnşallah kuzum 2.6 cm çıktı inşallah toparlanırevet daha temkinli olucam bakalım, sen napıyosunn keyfin nasıl
Rahim uzunluğu rutin 17. Hafta kontrolümde belli oldu . İkiz gebelik yaşadığım için biraz sık kontrollü gidiyor doktorumuz. Rahim ne kadar uzun olursa erken doğum riski o kadar az oluyormuşCanım bu 2.6 ne oluyor kaçıncı haftada bakılıyor
Canım ben 23. Haftamdayim ikiz değil ama bana detaylı ultrason da falan bundan bahsedilmediRahim uzunluğu rutin 17. Hafta kontrolümde belli oldu . İkiz gebelik yaşadığım için biraz sık kontrollü gidiyor doktorumuz. Rahim ne kadar uzun olursa erken doğum riski o kadar az oluyormuş
Canım bence maşallah bi problem yoksa üstünde durmamıştırCanım ben 23. Haftamdayim ikiz değil ama bana detaylı ultrason da falan bundan bahsedilmedi
Coook güzel güle güle sağlıkla kullananlar cnm
Kaç çıktı uzunluğunuz? Aman dikkat edin ilaçları kullanınRahim uzunluğu rutin 17. Hafta kontrolümde belli oldu . İkiz gebelik yaşadığım için biraz sık kontrollü gidiyor doktorumuz. Rahim ne kadar uzun olursa erken doğum riski o kadar az oluyormuş
MerhabaMerhabaçok geçmiş olsun
Sanırım bende grip oluyorum veya nezle bilmiyorumevden neredeyse çıkmıyorum işe hafta da iki defa falan gidiyorum ben anlamıyorum nasıl böyle olabiliyor transferden sonra da olmuştum inşallah o zaman ki kadar uzun sürmez. Yarın Dr a gideceğim soracağım söylediklerini size de yazarım
esnek olduğu için dinlenerek toparlanmış , dedi gittiğimde. Bi ikna olamadık perinatologa gitmeyi düşünüyorumKaç çıktı uzunluğunuz? Aman dikkat edin ilaçları kullanın
Merhaba canım ben Chicco markasının bu modelini aldım.Bende Chicco sevdim fakat ikiz olduğu için bir tane alsam sığmaz iki tane alsam yerim dar oluyordu mecbur bu model aldımsallanmaya alışmasa daha iyi ben kızım da normal yatak almıştım sallanmıyordu hiç sıkıntı yaşamadım sen nasıl alıştırırsan onu istiyorlar
esnek olduğu için dinlenerek toparlanmış , dedi gittiğimde. Bi ikna olamadık perinatologa gitmeyi düşünüyorum
Merhaba canım ben Chicco markasının bu modelini aldım.
Chicco NEXT2ME TWINS CO-SLEEP. CRIB MAGNET GREY - Fiyatı, Yorumları
Chicco NEXT2ME TWINS CO-SLEEP. CRIB MAGNET GREY yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Selam kızlar bende tüp bebek oldum 5 ağustosa. Bugün çok az kalp atışı var dedi doktor. 88 dedi sanırım. Ben 7+2 yim diye gittim 6+1 sin dedi. Bu aşamalarda kalp durması olabiliyor erken bişey söylemek için dedi. Motive edemedi o yüzden. Haftaya gel dedi. Moralim bozuldu. Geçen gittiğimde de 6+1 im diye gitmiştim 5+4 demişti. Her gitmeme geriye gidiyor sankisizler daha tecrübelisiniz benim gibi olup sonra gebeliği devam eden var mı
Aleyküm selam canım
Bilmiyorum canım ya çok zor bir süreç gerçekten başka bir doktora da göründün mü yoksa sadece bir doktora mı gittin dilerim Rabbim bebeğini sana bağışlasın sağlıklı güzel ilerlesin Amin
Bir doktora gittim haftaya gel dedi başka yerede gitmedim. Sizler uzun zamandır burda görmüşsünüzdür belki diye sormak istedimAmin inşallah benimle kalır. Başka embriyomda yok ilk ve son transferim
Allah büyüktür inşallah
Canım Sakın umudunu kaybetme Rabbim hakkında hayırlı olanı nasip eylesin inşallah
Bazı bebekler iki haftada yada bir haftada geriden gelebilir sıkıntı değil fakat kalp atımı Kritik atıyor şu an inşallah sağlıklı güzel haberlerle gelirsin Amin Rabbim yüzüne baksın
Teşekkür ederim canım hayırlı olsun sana daSelam canım
Hayırlı olsun çok güzel duruyor ben baktım burada böyle bulamadım onun için normal arada aparat olan yatak aldım
Teşekkür ederim canım hayırlı olsun sana dabebişlerimizi sağlıkla büyütürüz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?