Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kullanışlı mı bu peki ? Bi arkadaş boşa para verdim bebek hiç durmadı demişti bebekten bebeğe değişiyor sanırım böyle şeyler

Evet kuzum evde dinlenicem inşallah . İkiz olduğu için bi tık daha riskli gördü heralde . Oy maşallah gerçekten hem çok hızlı hem çok yavaş geçiyor sanki zaman

Evet riskli grupta olduğumuz için bana da söyledi ağır şeyler kucaklama diye
Aynen öyle canım başta yavaş geçiyordu şimdi baya hızlandı sanki zaman sanki eşyalarını yetiştiremeyecek gibi geliyor

Kullanışlı mı bu peki ? Bi arkadaş boşa para verdim bebek hiç durmadı demişti bebekten bebeğe değişiyor sanırım böyle şeyler

Yani arkadaşın doğru söylüyor her bebek içinde durmuyor ama yine de alayım dedim çok sıkıntılı olduklarında belki sallanınca içinde biraz sakinleşirler düşündüm tabi zaman ne gösterecek bilmiyorum

G Gizemm3606 Canım Nasılsın uzun zamandır görünmüyorsun umarım her şey yolundadır bebeğin nasıl iyi mi gebelik nasıl gidiyor
Cinsiyetiniz belli oldu mu canım
İyiyiz canım çok şükür bebis kız 20 haftalık olduk geçen ay başka bir sebeple mr çekildim beynimde kolloid kist çıktı kafamı ona takıyorum ani tikanma hidrosefali dedi doktor sıkı takip dedi o gu den beri baş ağrım var sürekli

Ayy canım benim çok büyük geçmiş olsun Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah Amin
Peki tedavisi falan var mı nasıl olucak

Ayy canım benim çok büyük geçmiş olsun Rabbim ya Şafii isminle acil şifalar versin inşallah Amin
Peki tedavisi falan var mı nasıl olucak
Sıkı takip eğer büyümez ise sıkıntı yok büyürse ameliyat ile alacaklarmış inşallah bebek olana kadar büyümez bisey olmaz

Kızlar. Nasılsınız gebelik nasıl gidiyor? Uzun süredir buraya bakamıyorum.. mayala cinsiyetlerinizi öğrendiniz mi? Benim serviks kısalması çıktı, serklaj oldum yatıyorum 3hafta olacak, inşallah sağ sağlım kucağımıza alırız evlatlarımızı

Merhaba canım geçmiş olsun , bende de dün 2.6cm çıktı Endol fitil verdi dinlen haftaya tekrar bakalım dediler. Biraz fazla ayaklanmıştım. Uzanıyorum şimdi . Sen ne zaman farkettin kaç cm çıktı? Şimdi nasılsın? Normalleştin mi serklajdan sonra?

İyiyim canım çok teşekkür ederim çok şükür şimdilik her şey yolunda
Evet canım cinsiyetleri bir kız bir erkek
Canım benim çok büyük geçmiş olsun Rabbim şifa versin Amin canım inşallah sağlıcakla kucaklarımıza alırız minik mucizeleri
Sen kaç haftalık oldun canım durumun nasıl peki

Selam kızlar, bazen benim sağ kaburgama geceleri bıçak saplanması gibi ağrı giriyor kısa süreli sonra geçiyor.İnternete baktığımda normal diyor.Size de oluyor mu böyle şeyler? Hamilelikten mi oluyor bunlar?

Aleyküm selam canım
Benim de geçen hafta sağ kaburga tarafım öyleydi hatta düz oturamıyordum ağrı yapıyordu büyük ihtimalle bebekler büyüdükçe yukarı baskı daha çok oluşuyor mesela bu kaç gündür daha iyiyim
Bazen bebeklerin pozisyonu ile de oluyor

Çok geçmiş olsun. Benim 21+2. Haftada detaylı ultrasonda farkedildi. Muayene esnasında 12mm düştü. Anlık bir şokla artık yatarak geçirceksin dedi perinatolog. Progestan fitil ve endol hap verdi. Haftada 2 takip önerdi. Kendi doktorum riske atmayalım serklaj yapalım dedi 21+5 te serklaj oldum. Şuan 24. Haftadayım yatıyorum. Serklaj 10lu haftalarda yapılırsa risk oluşmadan ayapa kalkılabilitor ama benm gibi acil serklaj yani ileri haftalarda devamını yatarak geçirmek gerekiyor. Hiçbir belirtim yoktu ağrı sancı kanama vs. Sadece arada bir kasılmalarım vardı ki ben onu bebek dayanıyor sanıyordum

Çok geçmiş olsun Canım dilerim geriye kalan haftaları sağlıcakla su gibi atlatmak nasip olsun Rabbim darda bırakmasın inşallah Amin

Çok çok geçmiş olsun, en azından bu sorunumuz bi problem yaşamadan farkedildi. Bende de ufak bel ağrıları oluyo arada ama hiç aklıma bu ihtimal gelmedi açıkçası. Su gibi geçsin inşallah haftalar senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…