Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Merhaba tekrar ölçüldü mü serviks kac mm olmusş

Merhaba serklajdan sonra tekrar ölçüldü mü kaç mm çıktı

Çok geçmiş olsun canım
Rabbim şifa versin inşallah sağlıcakla atlatırsın vaktinde zamanında kucağımıza Alalım bebeklerimizi inşallah Amin

Hayır Serklaj olmadım, kısalma var dikkat edelim dedi ilaç verdi. 5 gün sonra 42 ölçüldü. Ya bir hata oldu ya da o ilk ölçümde çok kasılmam vardı . Bende tam anlamadım

canım sen nasılsın nasıl gidiyor

Merhaba siz ne zamana oldunuz ve uzunluğunuz kaç çıktı bende 17.haftada 12mm idi ve ayrıca 2cm açıklık vardı serklaj yapıldı
Çok geçmiş olsun, sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah. Ben 21+2 de öğrendim 22+6da serklaj oldum. İç açıklık vardı, dış açıklık yoktu. Raporda internal os açılma diye geçiyor. Şmdi 25 teyim. Birkaç gün sonra 26yım kısmetse

canım sen nasılsın nasıl gidiyor
Kuzum iyiyim çok şükür geçen hafta yine biraz kanamam oldu apar topar gittik doktora çok şükür bebişlerle ilgili değilmiş sorun. Kılcal damar hasarı gibi bişeyden kaynaklıymış. Dinleniyorum evdeyim. Bu hafta bebişlerin hareketlerini de hissettik
Ufak ufak alışverişi yapıyorum iyi gidiyo şimdilik herşey. Bizde senin arabandan aldık en mantıklı o geldi bize
Sen napıyorsun keyfin nasıl

Alışveriş demişken 1-3 aylık kaç takım alınmalı 3-6 aylık kaç alınmalı? Bir de zıbın??yenidoğan kaç takım alınmalı ? Tecrübeli ya da bilen varsa yazıversin kızlar…

Çok şükür canım inşallah böyle devam edersin
Yaa çok sevindim hissetmene daha bunlar ne ki annesi güçlü tekmeler yolda geliyor Allah’ın izniyle
İyi yapmışsın canım bende biraz şeyleri aldım fakat daha eksiklerim var odasını daha almadım duruyor kıyafetleri onun için en son sona bıraktım zaman da daralıyor öyle durmuş
Çok sevindim canım hayırlı olsun sağlıklı güzel günlerde kullanmak nasip olsun Amin
Bende iyiyim canım çok şükür Elhamdüllilah şimdilik iyi gidiyor artık karın büyüdükçe yavaş yavaş zorlanıyorum çok şükür bu haftalara eriştik darısı 35.haftaya olsun inşallah Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…