Merhaba tekrar ölçüldü mü serviks kac mm olmusşMerhaba canım geçmiş olsun , bende de dün 2.6cm çıktı Endol fitil verdi dinlen haftaya tekrar bakalım dediler. Biraz fazla ayaklanmıştım. Uzanıyorum şimdi . Sen ne zaman farkettin kaç cm çıktı? Şimdi nasılsın? Normalleştin mi serklajdan sonra?
Merhaba serklajdan sonra tekrar ölçüldü mü kaç mm çıktıÇok geçmiş olsun. Benim 21+2. Haftada detaylı ultrasonda farkedildi. Muayene esnasında 12mm düştü. Anlık bir şokla artık yatarak geçirceksin dedi perinatolog. Progestan fitil ve endol hap verdi. Haftada 2 takip önerdi. Kendi doktorum riske atmayalım serklaj yapalım dedi 21+5 te serklaj oldum. Şuan 24. Haftadayım yatıyorum. Serklaj 10lu haftalarda yapılırsa risk oluşmadan ayapa kalkılabilitor ama benm gibi acil serklaj yani ileri haftalarda devamını yatarak geçirmek gerekiyor. Hiçbir belirtim yoktu ağrı sancı kanama vs. Sadece arada bir kasılmalarım vardı ki ben onu bebek dayanıyor sanıyordum
Selam canım benim durum biraz karışık oldu, serviks uzunluğu ölçümünden 3 gün sonra kanamam oldu hastaneye gittik uzunluk 4.2mm ölçüldü. Tekrar bu hafta kontrole gidicem yine ölçüm yapılacak.Merhaba tekrar ölçüldü mü serviks kac mm olmusş
Merhaba siz ne zamana oldunuz ve uzunluğunuz kaç çıktı bende 17.haftada 12mm idi ve ayrıca 2cm açıklık vardı serklaj yapıldıKaç çıktı uzunluğunuz? Aman dikkat edin ilaçları kullanın
Serklajdan sonra mı 42 mm ölçüldüSelam canım benim durum biraz karışık oldu, serviks uzunluğu ölçümünden 3 gün sonra kanamam oldu hastaneye gittik uzunluk 4.2mm ölçüldü. Tekrar bu hafta kontrole gidicem yine ölçüm yapılacak.
Hayır Serklaj olmadım, kısalma var dikkat edelim dedi ilaç verdi. 5 gün sonra 42 ölçüldü. Ya bir hata oldu ya da o ilk ölçümde çok kasılmam vardı . Bende tam anlamadımSerklajdan sonra mı 42 mm ölçüldü
Anladım canımHayır Serklaj olmadım, kısalma var dikkat edelim dedi ilaç verdi. 5 gün sonra 42 ölçüldü. Ya bir hata oldu ya da o ilk ölçümde çok kasılmam vardı . Bende tam anlamadım
Merhaba sizin şuan kac mm kaçıncı haftadasinizMerhaba siz ne zamana oldunuz ve uzunluğunuz kaç çıktı bende 17.haftada 12mm idi ve ayrıca 2cm açıklık vardı serklaj yapıldı
Serklajı 30 agustosta oldum 17 haftalıkken serklajdan iki gün sonra 1 Eylül de taburcu olurken ölçtü 48mm dedi taburcu oldum on gün sonra gel dedi 11 eylülde kontrole gittim 19 haftalıktım 42mm dedi karından ölçtü şuan 19+3Merhaba sizin şuan kac mm kaçıncı haftadasiniz
Serklajı 30 agustosta oldum 17 haftalıkken serklajdan iki gün sonra 1 Eylül de taburcu olurken ölçtü 48mm dedi taburcu oldum on gün sonra gel dedi 11 eylülde kontrole gittim 19 haftalıktım 42mm dedi karından ölçtü şuan 19+3
Merhaba sizin şuan kac mm kaçıncı haftadasiniz
Hayır Serklaj olmadım, kısalma var dikkat edelim dedi ilaç verdi. 5 gün sonra 42 ölçüldü. Ya bir hata oldu ya da o ilk ölçümde çok kasılmam vardı . Bende tam anlamadım
Merhaba, 15 gün sonra doktoruma kontrole gittim ölçüm yapmadı, dikiş yerli yerinde duruyor, gayet iyi dedi. Ben de hiç ölçüm sormadım açıkcası bilmek daha stesli sürekli araştırıyor insanMerhaba serklajdan sonra tekrar ölçüldü mü kaç mm çıktı
Çok geçmiş olsun, sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı inşallah. Ben 21+2 de öğrendim 22+6da serklaj oldum. İç açıklık vardı, dış açıklık yoktu. Raporda internal os açılma diye geçiyor. Şmdi 25 teyim. Birkaç gün sonra 26yım kısmetseMerhaba siz ne zamana oldunuz ve uzunluğunuz kaç çıktı bende 17.haftada 12mm idi ve ayrıca 2cm açıklık vardı serklaj yapıldı
Evet maalesef 22. Haftadayiz 22mm ölçüldü geçen haftaMerhaba canım seninde mi Rahim ağzı kısalması var son durumun nedir
Kuzum iyiyim çok şükür geçen hafta yine biraz kanamam oldu apar topar gittik doktora çok şükür bebişlerle ilgili değilmiş sorun. Kılcal damar hasarı gibi bişeyden kaynaklıymış. Dinleniyorum evdeyim. Bu hafta bebişlerin hareketlerini de hissettikcanım sen nasılsın nasıl gidiyor
Evet maalesef 22. Haftadayiz 22mm ölçüldü geçen hafta
İkiz gebelik ve serklaj dikişi var
Kuzum iyiyim çok şükür geçen hafta yine biraz kanamam oldu apar topar gittik doktora çok şükür bebişlerle ilgili değilmiş sorun. Kılcal damar hasarı gibi bişeyden kaynaklıymış. Dinleniyorum evdeyim. Bu hafta bebişlerin hareketlerini de hissettik
Ufak ufak alışverişi yapıyorum iyi gidiyo şimdilik herşey. Bizde senin arabandan aldık en mantıklı o geldi bize
Sen napıyorsun keyfin nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?