En güzeli hesapla gitmiyor çünkü sürekliBurçlarada çok takılmamben natürel takılıyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeli hesapla gitmiyor çünkü sürekliBurçlarada çok takılmamben natürel takılıyorum
![]()
En güzeli hesapla gitmiyor çünkü sürekli![]()
Senin burç toprak grubu gibi ama hadi hayırlısıHe ya sal gitsin burç ney falan![]()
Istanbul için imsak vaktiben yüksek musaden ile kaçıyorum canımcım
Allah'a emanet ol hayırlı gecelerin günlerin olsun
![]()
Senin burç toprak grubu gibi ama hadi hayırlısıkova da olabilir onlarda inanmaz pek gerçi burçlara
Hangisi kiKız yoksa kötü mü
![]()
Mayala geçen gün doğum günün değil miydi ya, nasıl yay oluyorsunBenim burcumu dedin hay allahım bende sandım bebişlerin burcunu diyorsun
Benim burcum yay kuzum kızımın başak burcu️
Bende de tam sınırda 17 Kasım diyor, ya akrep olacak ya da yayBizim bebişler ne burcu olucak aşko baktın mı hiç bakmadım desem![]()
Çok teşekkür ederim. Bende birazdan sağlık ocağına gideceğim. Gebelik takibi için bazı kanları vermem lazımmış. Gitmişken soracağım bakalımMerhabaçok geçmiş olsun
Sanırım bende grip oluyorum veya nezle bilmiyorumevden neredeyse çıkmıyorum işe hafta da iki defa falan gidiyorum ben anlamıyorum nasıl böyle olabiliyor
transferden sonra da olmuştum inşallah o zaman ki kadar uzun sürmez. Yarın Dr a gideceğim soracağım söylediklerini size de yazarım
Ben kovayımSenin burç toprak grubu gibi ama hadi hayırlısıkova da olabilir onlarda inanmaz pek gerçi burçlara
Kız bu saatte ben 15262727. RüyamdayımTelevizyona mı vereyim topiğe gelin diye bu kızları gelmiyorlar![]()
Ben de Aralık olacağım da valla rahat geçmiyor be kızlarDemek ki benle sen Aralık annesi olacağız enerjimiz full herşeye rağmen![]()
Bende de tam sınırda 17 Kasım diyor, ya akrep olacak ya da yay![]()
Ben de Aralık olacağım da valla rahat geçmiyor be kızlaröğür öğür içim çıktı
bir uyuyunca rahat var bana
![]()
Kız bu saatte ben 15262727. Rüyamdayım![]()
Mayala geçen gün doğum günün değil miydi ya, nasıl yay oluyorsunben mi yanlış görmüştüm, belkide kişileri karıştırdım. Aklımda boğa diye kalmış
Valla herkes 3 ay diyor o 3 aydan sonra düzelmezsem asıl o zaman olanlar olur bana canımİnşallah üç aydan sonra düzeleceğiz Allah’ın izniyle![]()
Sat 22 Şubat
yaş 31 1.deneme ilk çocuğum olacak tek cinsiyeti belli değil ama tahmini doğum zamanını da söylemedi bana canımBismillahirrahmanirrahim
Sevgili güzel Anneler
Hoşgeldiniz
Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah
![]()
Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Annenin
İsmi
Çocuk
Kaçıncı
Deneme
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
Tahmini
Doğum
Tarihi
@sepide 27 1. 2.deneme Tek 23
Aralıkmayala
37 2. 4.deneme İkiz @merve fidan 28 1. 3.deneme İkiz 23 Kasım @canmay 34 1. 1.deneme Tek 20
Aralık@enguzelumut 32 1. 1.deneme Tek 25 Aralık @kolboyu 38 1. 1.deneme Tek 25
Aralık@mutlubahar 25 1. 2.deneme İkiz @tupbebitooo 33 1. 3.deneme Tek @Minikdavuk 40 3. 3.deneme Tek Ocak @Resunrise 41 1. 1.deneme Tek 1
OcakR retikuler 32 1. 1.deneme Tek 3
Ocak@Gizemm3606 38 1. 3.deneme Tek @prensespuffy 31 1. 1.deneme Tek 14
Ocak@CinnamonQueen 29 1. 1.deneme Tek 10
Ocakbobette
33 1. 1.deneme Tek 17
KasımHandan2212
30 1. 3.deneme Tek 19
Aralık@elifcimcim 30 1. 1.deneme Tek 12
Ocak@morceylan 25 1. 1.deneme Tek @gunesh9 36 1. 3.deneme Tek 24
AralıkBetbetul
33 2. 4.deneme Tek 15
Ocak@Nazura 30 1. 1.deneme Tek 29
Aralık@Goksellll 34 1. 4.deneme İkiz 19
Ocak@hturkmen 30 1. 1.deneme Tek @Daydi 30 1. 1.deneme Tek @fatsek 31 1. 2.deneme