• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Istanbul için imsak vakti 😂 ben yüksek musaden ile kaçıyorum canımcım 🥰 Allah'a emanet ol hayırlı gecelerin günlerin olsun 💜

Benim burcumu dedin hay allahım bende sandım bebişlerin burcunu diyorsun 😂
Benim burcum yay kuzum kızımın başak burcu ♍

Merhaba 🌸 çok geçmiş olsun 💐
Sanırım bende grip oluyorum veya nezle bilmiyorum 😞 evden neredeyse çıkmıyorum işe hafta da iki defa falan gidiyorum ben anlamıyorum nasıl böyle olabiliyor 😕transferden sonra da olmuştum inşallah o zaman ki kadar uzun sürmez. Yarın Dr a gideceğim soracağım söylediklerini size de yazarım
Çok teşekkür ederim. Bende birazdan sağlık ocağına gideceğim. Gebelik takibi için bazı kanları vermem lazımmış. Gitmişken soracağım bakalım

Mayala geçen gün doğum günün değil miydi ya, nasıl yay oluyorsun 😁 ben mi yanlış görmüştüm, belkide kişileri karıştırdım. Aklımda boğa diye kalmış

Evet kimlikte 5 Mayıs fakat annem diyor ben seni öğretmenler günü doğurdum 😂 iki doğum gününü de kutluyorum fakat eskiden tarih tutmadıkları için rastgele kimliğe tarih atmışlar 😩
Onun için her yerde kimlikteki doğum tarihim geçerli 🥰

A AlyaOA canım buradayız bilgilerini yaz ekliyeyim tahimini doğum tarihin belli olmuştur senin
Sat 22 Şubat
🤲 Bismillahirrahmanirrahim 🤲

:KK25:Sevgili güzel Anneler 🤰 Hoşgeldiniz :KK25:

🧿 Sabırla ilmek ilmek işlediğimiz evlatlarımızı kucağımıza almak için gün sayıyoruz bu süreci hep beraber bekleyelim inşallah 🙏 🧿

Herkese hayırlı sağlıklı gebelikler Hayırlı sağlıklı güzel doğumlar diliyorum 🤲🥰

Annenin
İsmi
🤰
😻
Kaçıncı
Çocuk
👧
Kaçıncı
Deneme
:KK68:
Çoğul
Yada
Tek
Gebelik
:anneadayı::nazar:
🩵 🩷
Tahmini
Doğum
Tarihi
🍼👩‍🍼
@sepide 271.2.deneme Tek❓23
Aralık
mayala mayala 372.4.deneme İkiz ❓
@merve fidan 281.3.deneme İkiz❓23 Kasım
@canmay341.1.deneme Tek❓20
Aralık
@enguzelumut 321.1.deneme Tek❓25 Aralık
@kolboyu 381.1.deneme Tek❓25
Aralık
@mutlubahar 251.2.deneme İkiz❓
@tupbebitooo 331.3.deneme Tek❓
@Minikdavuk 403.3.deneme Tek❓Ocak
@Resunrise 411.1.deneme Tek❓1
Ocak
R retikuler 321.1.deneme Tek❓3
Ocak
@Gizemm3606 381.3.deneme Tek❓
@prensespuffy 311.1.deneme Tek ❓14
Ocak
@CinnamonQueen 291.1.deneme Tek❓10
Ocak
bobette bobette 331.1.deneme Tek❓17
Kasım
Handan2212 Handan2212 301.3.deneme Tek❓19
Aralık
@elifcimcim 301.1.deneme Tek❓12
Ocak
@morceylan251.1.deneme Tek ❓
@gunesh9 361.3.deneme Tek ❓24
Aralık
Betbetul Betbetul 332.4.deneme Tek❓15
Ocak
@Nazura301.1.deneme Tek❓29
Aralık
@Goksellll 341.4.deneme İkiz❓19
Ocak
@hturkmen 301.1.deneme Tek❓
@Daydi 301.1.deneme Tek❓
@fatsek 311.2.deneme ❓
yaş 31 1.deneme ilk çocuğum olacak tek cinsiyeti belli değil ama tahmini doğum zamanını da söylemedi bana canım

Back
X