Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla herkes 3 ay diyor o 3 aydan sonra düzelmezsem asıl o zaman olanlar olur bana canım![]()
Sat 22 Şubat
yaş 31 1.deneme ilk çocuğum olacak tek cinsiyeti belli değil ama tahmini doğum zamanını da söylemedi bana canım
selamm bacılarr nasılsınız ben de bugün bebişi görmeye gidecegim insallah hersey yolundadır 11+6yız bakalım ultrasonda ne cıkacak acaba cinsiyetle ilgili bi tahmin yapar mı doktor cok heycanlıyım sizde durumlar nasıll
aminnn canım hersey yolunda cok sükür hamdolsunn bi ay sonraya kontrol verdi doktorum progestan igneyi de folik asiti de bıraktırdı bugünden itibaren magnezyum dvit demir takviyeleri verdi doguma kadar, bi ay sonraya da kontrol verdi cinsiyet olarak da kızdan şüphelendiAleyküm selam canım Elhamdüllilah iyiyimAllahım daha da iyi etsin cümlemizi inşallah
Daha 12.haftasın bazı doktorlar hemen söylemez en azından 4.aya doğru kesin emin olunca söylüyorlar benim de yarın sabah randevum var inşallah herşey sağlıcakla yolundadır Allah’ın izniyle![]()
inşallah yoktur canım içini ferah tut benim de ara ara kahverengi lekenmem olmustu. kahverengiyse sıkıntı yapmayın diyolar agrın biseyin yoksa telaş yapma insallahhArkadaşlar dün 2 -3 mercimek büyüklüğünde kahverengi leke gelmis daha gelmedi bisey yoktur dimi10. Haftamdayim
Teşekkür ederim canım Rabbim korktuğumuza ugratmasininşallah yoktur canım içini ferah tut benim de ara ara kahverengi lekenmem olmustu. kahverengiyse sıkıntı yapmayın diyolar agrın biseyin yoksa telaş yapma insallahh
Hayırlı olsun canımmm maşallah ilk trimester nasıl geçti seninnn biz perişanızMerhaba
Ben de tüp bebek ile hamile kalanlardanım.
32 yaşındayım ve 3. denememde ikiz bebeklerime hamileyim
İlk çocuklarım olacak Allah'ın izniyle
Bugün 12+1im. Cuma günü ikili tarama için doktoruma gideceğiz inşallah.
Valla tünelin ucunda ışık var demek isterdim ama diyemiyorumHayırlı olsun canımmm maşallah ilk trimester nasıl geçti seninnn biz perişanız![]()
O sırada günde en az 7 kere kusan benCanlarım benim bulantılar da şiddetlendi dün ilk kusmamı yaşadım feci bişeydi hemen prilama başladım dün gece ama yeni yeni tekrar bulantılar geliyor gibi siz nasıl kullandınız gün içinde hafif bulantı hissedince tekrar attınız mı
Bende sağda oluyor ara sıra doktor normal rahim büyüyor dedı dayanılmaz olursa ayrıKızlar sol kasığımda çok ağrı var ya batma gibi değişik bir şey ? Yürürken filan bayağı acıyor .Böyle bir şey yaşayan oldu mu neden olur acaba yeni başladı sabahtan bir şeyim yoktu
Ben yaptırmadım 12.haftada detaylı organ taraması ultrasonu için gideceğimKızlar Fetal dna yı hangı şirketle yapdınız kaçıncı haftada ?
Bende de sağda oluyor bir kaç gündürKızlar sol kasığımda çok ağrı var ya batma gibi değişik bir şey ? Yürürken filan bayağı acıyor .Böyle bir şey yaşayan oldu mu neden olur acaba yeni başladı sabahtan bir şeyim yoktu
İnşaallah normaldir canımBende de sağda oluyor bir kaç gündür
İnşallah canim benim batma ve çekme hissi gibi seninde öyle mi acabaİnşaallah normaldir canım