• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ❤️ 2025 Mart ve Nisan Ayında Tüp Bebekle 👼 Hamile 🤰 Kalanların Topiği ❤️👩‍🍼

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Sat 22 Şubat

yaş 31 1.deneme ilk çocuğum olacak tek cinsiyeti belli değil ama tahmini doğum zamanını da söylemedi bana canım

Tamam canım halla halla normalde en geç ikinci muayene de söylerler neyse öğrenince sen yazarsın yine güncellerim inşallah 🥰

selamm bacılarr nasılsınız ben de bugün bebişi görmeye gidecegim insallah hersey yolundadır 11+6yız bakalım ultrasonda ne cıkacak acaba cinsiyetle ilgili bi tahmin yapar mı doktor cok heycanlıyım sizde durumlar nasıll

Aleyküm selam canım Elhamdüllilah iyiyim ☺️ Allahım daha da iyi etsin cümlemizi inşallah 🤲
Daha 12.haftasın bazı doktorlar hemen söylemez en azından 4.aya doğru kesin emin olunca söylüyorlar benim de yarın sabah randevum var inşallah herşey sağlıcakla yolundadır Allah’ın izniyle 🤲❤️

Aleyküm selam canım Elhamdüllilah iyiyim ☺️ Allahım daha da iyi etsin cümlemizi inşallah 🤲
Daha 12.haftasın bazı doktorlar hemen söylemez en azından 4.aya doğru kesin emin olunca söylüyorlar benim de yarın sabah randevum var inşallah herşey sağlıcakla yolundadır Allah’ın izniyle 🤲❤️
aminnn canım hersey yolunda cok sükür hamdolsunn bi ay sonraya kontrol verdi doktorum progestan igneyi de folik asiti de bıraktırdı bugünden itibaren magnezyum dvit demir takviyeleri verdi doguma kadar, bi ay sonraya da kontrol verdi cinsiyet olarak da kızdan şüphelendi 😍🫠 sadece şüphe dedi bi ay nasıl gececek simdi bana offf darısı sizlere güzel haberler almak nasip olsun mayalam 🤲🏻🧿💓

Merhaba 🌸
Ben de tüp bebek ile hamile kalanlardanım.
32 yaşındayım ve 3. denememde ikiz bebeklerime hamileyim 🐣🐣
İlk çocuklarım olacak Allah'ın izniyle 🤲🏻
Bugün 12+1im. Cuma günü ikili tarama için doktoruma gideceğiz inşallah.
Hayırlı olsun canımmm maşallah ilk trimester nasıl geçti seninnn biz perişanız🥴🙈😅

Canlarım benim bulantılar da şiddetlendi dün ilk kusmamı yaşadım feci bişeydi hemen prilama başladım dün gece ama yeni yeni tekrar bulantılar geliyor gibi siz nasıl kullandınız gün içinde hafif bulantı hissedince tekrar attınız mı

Hayırlı olsun canımmm maşallah ilk trimester nasıl geçti seninnn biz perişanız🥴🙈😅
Valla tünelin ucunda ışık var demek isterdim ama diyemiyorum 😅 8-9.haftalar bulantı kötü yapıyordu. 10-11 çok rahatsız edici baş ağrıları olmaya başladı. Şimdi de sindirim problemleri yaşıyorum. Sabah akşam 2şer tane progestan 200mg vajinal almaya devam ediyorum ve hem ikiz bebek olması hem de progestanın artması da sindirim problemlerine sebep oluyormuş. Yemek yemeyi çok seven ben yemek yemek istemiyorum çünkü azıcık yesem o kadar rahatsız oluyorum ki. Önceden maden suyu içerdim rahatlardım şimdi o da daha beter şişiriyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten.
Tüp bebek doktorum 12.haftadan sonra progestanı azaltarak bitireceğiz demişti. Şimdi perinatolog bir doktor ile ilerliyoruz. İkili tarama günü konuşalım azaltmaya başlayalım demişti. Bir de trombofoli panelimde heterozigot genlerim olduğu için Clexane kan sulandırıcı iğne kullanıyorum. Onu da bırakıp corasprin kullanacakmışım.

Canlarım benim bulantılar da şiddetlendi dün ilk kusmamı yaşadım feci bişeydi hemen prilama başladım dün gece ama yeni yeni tekrar bulantılar geliyor gibi siz nasıl kullandınız gün içinde hafif bulantı hissedince tekrar attınız mı
O sırada günde en az 7 kere kusan ben 🥹canım benim sabaha karşı 2 tane atıyorum bazen bayağı götürüyor bu sefer doktor Prilam değil de başka bir türünü yazmış .benim hiç belli olmuyor inan ki içsem de bulantılıyım hatta az önce kustum yani ilaç 2 tane içmeme rağmen .Allah yardımcımız olsun ne olacak böyle bilmem midem sanki artık yediğimi kabul etmiyor gibi

Kızlar sol kasığımda çok ağrı var ya batma gibi değişik bir şey ? Yürürken filan bayağı acıyor .Böyle bir şey yaşayan oldu mu neden olur acaba yeni başladı sabahtan bir şeyim yoktu

Back
X